Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aproape 50 de turi?ti bloca?i la cabanele din Mun?ii F?g?ra?

BigDude

Postări Recomandate

Ora: 21:14

Aproape 50 de turi?ti bloca?i la cabanele din Mun?ii F?g?ra?, dup? ce ploile au distrus un drum forestier.

30 de turi?ti, printre care ?i copii, sunt bloca?i la Cabana Negoiu în Mun?ii F?g?ra?. Ei nu pot coborî de pe munte pentru c? drumul forestier care duce de la caban? în localitatea Porumbacu a fost distrus de ploi.

Potrivit salvamonti?tilor, turi?tii ar putea coborî pe jos, ma?inilor fiindu-le imposibil s? str?bat? drumul distrus..

Turi?tii se afl? la cabana Negoiu de vineri, ?i din informa?iile pe care le au salvamonti?tii, ei au provizii ?i î?i pot petrece noaptea în siguran?? acolo. Ei vor fi transporta?i luni cu un elicopter al MAI.

Al?i 17 oameni sunt izola?i la cabana B?rcaciu, din acela?i motiv.

Ploile abundente din ultimele zile au distrus trei cabane de pe Valea Avrigului ?i au inundat alte zece. ?i Valea Porumbacului a fost afectat?, dup? ce un râu ?i-a ie?it din matc? provocând mai multe inunda?ii.

Antena3.ro

Sursa & reportaj: http://www.antena3.ro/stiri/romania/aproape-50-de-turisti-blocati-la-cabanele-din-muntii-fagaras-dupa-ce-ploile-au-distrus-un-drum-forestier_75629.html

:sr

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aproape 50 de turi?ti bloca?i la cabanele din Mun?ii F?g?ra?

Jur ca de n-aveam balonu' asta de hipopotam as fi mers, numai de dragul aventurii... Dar mi-am propus sa nu ma prinda iarna fara acaret...

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

Suna ca o intrebare retorica pt ziua de 13.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Mergem sa-i luam de acolo? :grin:

Cand am citit prima data si mie tot ideea asta mi a venit

Am diferentialul fata spart dar merg cu tractiune spate si troliu daca e nevoie

Totusi dupa ce am ascultat stirile nu pare a fi atat de grava situatia

Turistii nu pleaca ca n au cum sa si ia masinile din drum, nu pt ca n au cum sa ajunga la ele

Oricum daca e nevoie pun si eu umarul :h5

Link spre comentariu

La o adica vin cu freelanderu' in fata voastra (pana unde se poate), cu un girofar galben si o tabla pe capota cu "Gabarit Depasit"! :ha:

Link spre comentariu

No bun petrica

Am sunat acum la salvamont

Toata lumea e in regula, nu a patit nimeni nimic, au tot ce le trebuie

M au asigurat ca nu i lasa nimeni de izbeliste ca se ocupa salvamontul, jandarmeria + alte institutii

Maine dimineata o sa i ia un elicopter

Si in plus si daca am fi vrut sa mergem nu am fi putut trece pentru ca s au rupt cateva poduri si mi imaginez ca patrolul tau nu pluteste mai bine decat shogunu meu :ha:

Link spre comentariu

:grin: Mai ales ca snorkelul meu e la fel ca al tau! :ha: :ha: :ha: :ha: (adica lipsa)

In cazul asta....nu avem ce face. Ma gandeam ca-i ajutam cu masinile si ii coboram. Si pe ei si autoturismele. Dar daca sunt poduri rupte, eu n-am snorkel. Ar fi cam greu! :sr

Link spre comentariu

Si pe mine m-ar incanta ideea ...Chiar daca maine e luni! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Petrica ne punem noi sorkel, dar trebuie sa te gandesti ca de multe ori apa trece de nivelul masinii si atunci oricum n am facut nimic

Oricum ma bucur cand vad ca mai sunt oameni in asentimentul nostru dispusi sa dea o mana de ajutor indiferent de situatie sau ora :bravo :h5

Link spre comentariu

Vineri emisiunea razvan si dani a fost direct de la fata locului de la buzau, luni emisiunea forta presa o sa fie in direct din muntii fagarasului :ha:

Il si vad pe petre cu ziarele sub umbrela cum relateaza de la fata locului :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare