Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Oameni noi ... necazuri noi (sau voi)

Guest Terra
 Share

Recommended Posts

Guest Terra

Salutare !

Ma numesc Cristi Badea, sunt din Jud. Prahova ... Comuna Banesti ... sat Urleta ...

sunt nou pe acest forum

De curand am achizitionat un Nissan Pathfinder 3.3 SE, full, v6 ... cu inca 3 prieteni vreau sa facem un traseu de noapte (undeva in zona Valea Neagra), si daca vremea ne permite as vrea sa fie pe timp de ploaie

ideea e ca vreau ca masinile sa nu fie echipate cu nimic suplimentar ... trebuie sa plece exact cum au venit din fabrica (in caz de urgenta avem hrana si apa pt 5 zile ... deci putem venii pe jos )

o sapostez ceva fotografii cu masina si atept cateva sfaturi din partea celor mai experimentati

daca e cineva din zona care vrea sa se bage astept mesaj

Pt seriful bullbar : Mii de scuze pt neplacerile pe care ti le-am adus !

Guest Terra

Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi)

Cu gumele alea n as merge nici pe asfalt uscat :grin: pe macadam sau pamant si mai ales ud, ai toate sansele sa te intorci pe jos asa cum prezici dinainte :ha:

Da ... probabil o sa ii pun cizmele de off (doar daca si colegii mei au )

Guest Terra

:ha: Eu zic sa notezi numerele de tel ale membrilor de pe acest forum in functie de traseul ales. Sunt cele mai bune "roti MT" pe care le poti gasi pe lume la modul in care vrei tu sa prestezi in teren! :bannana

dupa cat te-am suparat .... imi e cam teama sa te sun :)

mai bine pregatesti masina inainte sa iesi cu ea de pe drum

din proprie experienta spun, cu cat esti mai obosit si ud cu atat scade mai mult entuziasmul

si daca cauciucuri nu, trolii nu, entuziasm nu ramane masochismul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Guest Terra

din proprie experienta spun, cu cat esti mai obosit si ud cu atat scade mai mult entuziasmul

multumesc !

esti primul care imi da un sfat

troliul vine astazi sau maine :d

ma poti indruma undeva pt un set de roti la un pret mai accesibil ?

multumesc !

esti primul care imi da un sfat

troliul vine astazi sau maine :d

ma poti indruma undeva pt un set de roti la un pret mai accesibil ?

apai... pe aici sunt multi care vand caucioace

daca zic vezi la x se supara y

cauta pe la vanzari diverse vezi cine aduce dimensiunea dorita

aici avem o discutie

adica daca ai de gand sa pui in viitor cauciucuri mai mari, recomand sa le iei acum, altfel o sa le iai acum dimensiune mica si mult mai repede decat crezi, te va manca sa iei mai mari

ia cauciucurile pe care le doresti si verifica tot pe forum, ce modificari trebuiesc facute sa iti intre fara probleme

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Ai mai facut off road? Daca este pentru prima data, cu masina stoc si tu si prietenii, scuze pentru exprimare, dar ori ai o problema majora la nivelul superior, ori esti un pusti teribilist care vrea ceva adrenalina. Ca sa fiu foarte bine inteles ce vreti sa faceti se cheama :pr !

Eu imi pregatesc o punga de seminte sa am ce sparge in timp ce ma uit la "Stirile de la ora 5"

Oricum un sincer :W in :cl

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Asa cum au zis si ceilalti colegi . Gandeste-te nu de 2 ori ci de 20 de ori inainte sa faci magaria asta........bun venit si tie in club 4x4

Never stop exploring

Salutare si bun venit :W

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use