Guest Terra Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Salutare ! Ma numesc Cristi Badea, sunt din Jud. Prahova ... Comuna Banesti ... sat Urleta ... sunt nou pe acest forum De curand am achizitionat un Nissan Pathfinder 3.3 SE, full, v6 ... cu inca 3 prieteni vreau sa facem un traseu de noapte (undeva in zona Valea Neagra), si daca vremea ne permite as vrea sa fie pe timp de ploaie ideea e ca vreau ca masinile sa nu fie echipate cu nimic suplimentar ... trebuie sa plece exact cum au venit din fabrica (in caz de urgenta avem hrana si apa pt 5 zile ... deci putem venii pe jos ) o sapostez ceva fotografii cu masina si atept cateva sfaturi din partea celor mai experimentati daca e cineva din zona care vrea sa se bage astept mesaj Pt seriful bullbar : Mii de scuze pt neplacerile pe care ti le-am adus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :cl :W REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) Cu gumele alea n as merge nici pe asfalt uscat :grin: pe macadam sau pamant si mai ales ud, ai toate sansele sa te intorci pe jos asa cum prezici dinainte :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) No problem, my little grasshopper! :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) salutari maestre .... nu ne mai face sa radem ... unii avem buzele crapate ..!!! :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Terra Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) Cu gumele alea n as merge nici pe asfalt uscat :grin: pe macadam sau pamant si mai ales ud, ai toate sansele sa te intorci pe jos asa cum prezici dinainte :ha: Da ... probabil o sa ii pun cizmele de off (doar daca si colegii mei au ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :ha: Eu zic sa notezi numerele de tel ale membrilor de pe acest forum in functie de traseul ales. Sunt cele mai bune "roti MT" pe care le poti gasi pe lume la modul in care vrei tu sa prestezi in teren! :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOnWeb Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :W in :cl :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Terra Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :ha: Eu zic sa notezi numerele de tel ale membrilor de pe acest forum in functie de traseul ales. Sunt cele mai bune "roti MT" pe care le poti gasi pe lume la modul in care vrei tu sa prestezi in teren! :bannana dupa cat te-am suparat .... imi e cam teama sa te sun :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) http://img39.imageshack.us/img39/4871/teamaf.th.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyy Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :1 Have No Fear . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) mai bine pregatesti masina inainte sa iesi cu ea de pe drum din proprie experienta spun, cu cat esti mai obosit si ud cu atat scade mai mult entuziasmul si daca cauciucuri nu, trolii nu, entuziasm nu ramane masochismul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Terra Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) mai bine pregatesti masina inainte sa iesi cu ea de pe drum din proprie experienta spun, cu cat esti mai obosit si ud cu atat scade mai mult entuziasmul si daca cauciucuri nu, trolii nu, entuziasm nu ramane masochismul multumesc ! esti primul care imi da un sfat troliul vine astazi sau maine :d ma poti indruma undeva pt un set de roti la un pret mai accesibil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) mai bine pregatesti masina inainte sa iesi cu ea de pe drum din proprie experienta spun, cu cat esti mai obosit si ud cu atat scade mai mult entuziasmul si daca cauciucuri nu, trolii nu, entuziasm nu ramane masochismul multumesc ! esti primul care imi da un sfat troliul vine astazi sau maine :d ma poti indruma undeva pt un set de roti la un pret mai accesibil ? apai... pe aici sunt multi care vand caucioace daca zic vezi la x se supara y cauta pe la vanzari diverse vezi cine aduce dimensiunea dorita aici avem o discutie adica daca ai de gand sa pui in viitor cauciucuri mai mari, recomand sa le iei acum, altfel o sa le iai acum dimensiune mica si mult mai repede decat crezi, te va manca sa iei mai mari ia cauciucurile pe care le doresti si verifica tot pe forum, ce modificari trebuiesc facute sa iti intre fara probleme forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARY Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :W in :cl :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) Ai mai facut off road? Daca este pentru prima data, cu masina stoc si tu si prietenii, scuze pentru exprimare, dar ori ai o problema majora la nivelul superior, ori esti un pusti teribilist care vrea ceva adrenalina. Ca sa fiu foarte bine inteles ce vreti sa faceti se cheama :pr ! Eu imi pregatesc o punga de seminte sa am ce sparge in timp ce ma uit la "Stirile de la ora 5" Oricum un sincer :W in :cl Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) Asa cum au zis si ceilalti colegi . Gandeste-te nu de 2 ori ci de 20 de ori inainte sa faci magaria asta........bun venit si tie in club 4x4 Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.C. Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) :W Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou 007 Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) Welcome,bun venit in :cl :h5 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Re: Oameni noi ... necazuri noi (sau voi) Salutare si bun venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts