White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Era pacat sa u profitam de ploaia de Sambata... Participanti: -SJ -Pajero -Shogun -Wrangler -M461 Zona: Light's Playground (around Calimanesti - Caciulata ) Poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Si am continuat joaca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Si nu ne venea sa ne oprim.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... A urmat partea namoloasa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Multumim @Light pentru poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... :bravo Dar baietii nu sunt de pe forum?Ca parca nu am mai vazut masinile :W Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... :bravo Dar baietii nu sunt de pe forum?Ca parca nu am mai vazut masinile :W Intr-adevar...nu toti participantii la iesirea respectiva au cont pe acest forum, insa am considerat ca daca am eu, pot posta fara probleme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Fa-le oamenilor aici o invitatie,sa intre si ei in :cl Bravo pentru iesire. :bravo Ce ii invidiez eu pe baietii cu muntele aproape :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... bravo baieti.tare de tot inpolmolirea. :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... @tavi............ :bravo ......nu le lasati sa respire deloc... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... @tavi............ :bravo ......nu le lasati sa respire deloc... :ha: Ba da, fratele meu...in timpul saptamanii respira in voie...din cand in cand le mai si spalam... :x , ca mine astazi...am scos la namol de sub ea, de pot sa ingrop cateva comori in voie... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Foarte frumoasa iesirea :h5 Pacat ca am lipsit la impachetare :ha: Deh problemele astea tehnice La cat mai multe iesiri de genu! :banana :banana :banana :banana Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... :bravo Se pare ca v-ati simtit bine. La mai multe. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Sa va fie de bine si poate ne auzim cu prima ocazie prin Valcea Off topic : V-am vazut doua dintre mashini parcate pe marginea drumului , vineri (eu ma duceam spre Sibiu), iar Duminica cand m-am intors m-am intalnit cu un pick-up dar nu mai stiu ce marca era ca eram cu gandul la un Samurai de la intrarea in Valcea. Abia cand m-am intalnit cu pick-up-ul mi-am adus aminte de unde stiu siglele de pe mashini. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Sa va fie de bine ! Va invidiez pentru locurile frumoase din zona vostra !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Multumim! Sunteti bineveniti in zona! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Multumim! Sunteti bineveniti in zona! in toamna cand vine troliu te vizitez mai mult ca sigur !!! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Tavi :1 Ma bucur sa vad ca aveti activitate si in octombrie negresit vin cu Tractozauru` Salutari tuturor, in special Batranului Lup si lui Octavian! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Tavi :1 Ma bucur sa vad ca aveti activitate si in octombrie negresit vin cu Tractozauru` Salutari tuturor, in special Batranului Lup si lui Octavian! Multumim, Cristi...asemenea! Octombrie pare totusi atat de departe...nu cumva iti gasesti timp sa tragi o fuga de un weekend pana atunci? Cred ca ti-ar prinde bine racoarea din padurile de pe aici...fata de asfaltul incins al preaiubitului Bucuresti! Daca te hotarasti, da-ne un semn! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Multumim @Light pentru poze! Dar ai uitat roata olarului asorata cu "carnati" :grin: si "masajul tailandez" pe Coisca :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: White Wolves on Light's playground... Asteptam urmatorul set de poze...cel din weekend-ul asta... Sunt sigur ca or sa fie mai reusite...peisajul va fi variat, iar participantii mai numerosi... Pe langa toate astea...avem mai mult timp la dispozitie...3 zile... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate