Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2009-07-04 - Spre Lacul Galbena

Sensei

Postări Recomandate

Re: 2009-07-04 - Spre Lacul Galbena

Idee super, la fel poze.

:bravo

Si eu in proportie de 80 % fac iesiri solitare, desi limitarile pe care ti le impui sunt foarte mari in acest caz....

Exista portiuni care sunt dificile la limita trolierii sau unde exista un pericol mare de alunecare in lateral ? Ai recomanda traseul pe ploaie, ud ?

Si cu ocazia asta o propunere (daca nu e deja activa :sr ).

Ar fi interesant ca pe diverse trasee mai mult sau mai putin cunoscute sa incercam sa facem si o descriere detaliata a traseului - gen :de la.... mergi 1300 m, apoi faci stanga pe langa...etc.) ca alternativa la track-uri, asta.... daca platim bine copilotul. :grin: :P

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista portiuni care sunt dificile la limita trolierii sau unde exista un pericol mare de alunecare in lateral ? Ai recomanda traseul pe ploaie, ud ?

Pe unde am fost eu nu sunt portiuni dificile iar cu alunecarea in lateral la fel nu sunt probleme.Sambata si duminica am fost pe ploaie si e ok pentru ca drumul este pietruit vezi topicul meu cu Valea Valsanului.

Mai multe stie Sensei el a urcat mult mai sus plus masina cu mult mai pregatita.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Mai sus de Stana Otic se cam impute treaba. De troliu nu e nevoie, pantele nu sunt extrem de abrupte. Exista in schimb portiuni unde drumul s-a surpat, acolo trebuind sa treci cu rotile chiar pe marginea prapasiei.

Eu unul nu m-as incumeta sa merg acolo daca s-a facut noroi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare