Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce dracu sunt astea?

Postări Recomandate

Re: Ce dracu sunt astea?

platbanda de 7-8 mm

.......la traversa de cutie

Nici ceacnoris nu visa asa ceva :ha:.......................pt ca el nu visa ci simtea :P

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine ti-a inaltat suspensia a coborat cutia de viteze mai jos prin adugarea respectivelor distantiere.

Probabil ca iti vibra cardanul si dea aceea a facut-o.

Link spre comentariu

Aha...si....E BUNE?

Pai, ce sa zic eu...par cam din topor facute. Eu as fi facut o placa taiata cu plasma, laserul sau pur si simplu cu flex-ul, si care sa aiba doua gauri prin care sa treaca cele doua suruburi. Ca sa fi sigur ca, daca se slabesc suruburile respective, distantierele sa nu cada.

Ceva de genul asta:

http://www.emachineshop.com/machine-shop/assets/images/GDT/feature_of_size.jpg

Link spre comentariu

Pai kitul OME nu prevede si aceste distantiere? Adica....nu s-au gandit ca poate vibra cardanul daca urci chiar si cu 5 mm? Cat de prost poti sa fi sa livrezi un produs pe care nu-l acoperi tehnologic din toate punctele de vedere?! Sau doar eu am asa distantiere si la ceilalti nu a fost nevoie?

Link spre comentariu

Pai kitul OME nu prevede si aceste distantiere? Adica....nu s-au gandit ca poate vibra cardanul daca urci chiar si cu 5 mm? Cat de prost poti sa fi sa livrezi un produs pe care nu-l acoperi tehnologic din toate punctele de vedere?! Sau doar eu am asa distantiere si la ceilalti nu a fost nevoie?

Kit-ul nu prevede asa ceva. Cel mai bine ar putea sa iti explice cei care au montat respectivul kit. Eu ti-am dat doar o idee.

Link spre comentariu

povestea e cam asa cu KIT-urle:

Kit-urile cele mai ieftine: care includ doar un body-lift

Kit-uri ieftine ( cele budget) care includ doar arcuri si amortizoare

Kit-urile Economice: includ arcuri, amortizoare, distantiere

Kit-urile Standard: includ arcuri, amortizoare, distantiere, bielete, brate punti inferioare

Kit-urile Performance: includ cam tot de mai sus, plus bara directie, brat pitman, bara panhard, brate punti superioare...etc, si in functie de ce vrei eventual cele Best care includ si Body-Lift moca .....

acuma mai difera si de la masina la masina...ce exemple ti-am dat sunt de Jeep....

unele ateliare mai fac improvizatii ca sa dea mai putin pe Kit-ul de baza si sa-ti puna un kit superior...

acuma , daca vrei sa faci o treba de la cap la coada, tre sa iti pui Kit-ul optim de inaltare, si pe langa asta mai ai de reglat si cutia de transfer ( simplu din distantiere, sau profi cu un Kit SYE si schimbi si cardanele )... vb cuiva de pe forum..."Upgrade-ul poate continua la nesfarsit, banii se termina"... eu am pus pe Jeep un Kit de 2.5" cca7cm, si trepida... asa ca m-am documentat si am facut treba ca la carte, am pus si brate superioare pt punti extensibile, schimbat racordurile de la frane. bielete HD fata si spate pt Kit de inaltare si Kit Sye cu cardan cu cruci duble pe spate si am renuntat la distantierele la cutia de transfer care sunt o "improvizatie" dpmdv... dar am ajuns la de 5 ori cat costa Kit-ul Standard....

... cam asa sta treaba, eu ti-am spus la Nana ca nu ar strica sa te mai bagi si tu pe sub masina din cand in cand....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

EU? Pe sub masina? De ce? :uameni

ca sa mai vezi ce iti pune x si y... sa iti cunosti putin ce ai pe masina ca povestea cu ambreiajul o stiu unii... :D

Link spre comentariu

@yonutz....da.....cind primeste porunci la carti :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@worldscape ...tu te bagi pe sub masina? :grin:

o sa te miri de nu o sa poti dormi noaptea in somn, DA, ma bag, si jumate din masina e preparata de manuta mea, aia care tine de un corp si o minte care nu e pe placul unora !

ma mir si eu de ce iti raspund , insa....

Link spre comentariu

@bullbar...abia mi-a sosit si mie kitul OME care er fi trebuit sa includa si kitul de cutie (acele placute de care intrebi) insa s-au incurcat baietii si mi-au trimis de wrangler (adica niste cerculete care normal nu se potrivesc la Y60).......ceea ce ai tu sub masina au toti care si-au pus OME.....dintre cunoscuti itzi enumar cativa (@yonutz....tractozauru....gpscu).... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Se pot si cumpara se pot si face pe plan local. Un desen cu cote pt. y60. Trebuie masurata distanta dintre suruburi la y61 si vazut daca se potrivesc. In ce priveste grosimea, pleaca de la 5-6 mm pina la 10-12 mm. Cele de cumparat sunt de 6 mm, asa ca pe o parte s-ar putea sa trebuiasca cite 2.

Sunt masini la care trebuie puse, sunt la care nu. Nu ma intreba de ce ca doar Chuck detine raspunsul.

caleboite8cp_106.jpg.6228d06fb50fb0c61ac3d932db08c7b0.jpg

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

cine are un strop de minte e face pe plan local la 1/10 din banii ome

chiar sunt niste table gaurite care le iei la scoruri astronomice la ome si un lacatus le face la bani de o bere

atentie, la lung nu e cazul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

da, sunt niste table gaurite, dar kitul vine si cu suruburi mai lungi , cu pas special, de prindere a traversei cutiei de viteze pe sasiu. Da, poti pune ca si astea se pot face la strung, dar .... piulitele de sustinere a traversei sunt sudate pe ineriorul sasiului, e ff important ca aceste suruburi sa fie asemenea celor in kit, cu pas special si zincat-pasivizate (anticoroziune), pt ca altfel la urmatorul ambreiaj de schimbat viata iti devine iad.

Adunand toate aceste probleme, confectionat, strungarit, zincat etc.......... nu mai bine dai 50E pe kitul OME?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

da, sunt niste table gaurite, dar kitul vine si cu suruburi mai lungi , cu pas special, de prindere a traversei cutiei de viteze pe sasiu. Da, poti pune ca si astea se pot face la strung, dar .... piulitele de sustinere a traversei sunt sudate pe ineriorul sasiului, e ff important ca aceste suruburi sa fie asemenea celor in kit, cu pas special si zincat-pasivizate (anticoroziune), pt ca altfel la urmatorul ambreiaj de schimbat viata iti devine iad.

Adunand toate aceste probleme, confectionat, strungarit, zincat etc.......... nu mai bine dai 50E pe kitul OME?

Luigi :g :h5

Petre, ai fost "ars" :ha: de cel care ti-a pus kitu` sau te-ai zgarcit tu :P :ha: ca trebuia sa-ti puna originale OME, la cati bani zici ca ai bagat in Animal :ha: :p

Link spre comentariu

Petre nu te impacienta ...tablele sunt acolo de ceva vreme si tin! O sa pun eu poze cu "tablele mele" cand Brancardierul o sa fie acasa! Si sa iei in calcul aceasta posibilitate ca am probat experiente interesante cu "baietii care vinde ome": poate la momentul respectiv omul care ti-a facut masina nu le avea pe stoc si voia sa-ti dea masina mai repede ... :h5 Deci nu te enerva ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare