Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezentare echipa CIREX

bogdancord
 Share

Recommended Posts

Dragilor ,

Imi cer scuze , dar sint putin retard la calculatoare . Am vazut inca de la inceput ca trebuie sa fac o prezentare , am incercat sa o fac dar nu stiu ce-i aia adresa de jabber , MSN , AOL etc etc . Nu am reusit .

Am incercat sa completez campurile si nu m-a lasat pentru ca nu am decat adresa de mail care e cord@cirex.ro si inca una care cred ca tine loc de messenger care e bogdancord77@yahoo.com . Site http://www.cirex.ro . Stau in Campina . Imi place offroad-ul , vanatoarea , tenisul , skiul si pescuitul .

Credeam ca am atasat si pozele . Mai incerc . Teoretic le-am pus din nou .

Merge si un schimb cu o masina de teren cu o valoare de piata similara . Marca nu prea conteaza , doar sa fie peste 1997 cu aer conditionat si in 5 usi , cu km decenti .

Bogdan 0722301711

Re: Prezentare echipa CIREX

Salutare si bun venit :W

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Am schimbat deja cu Toyota HDJ 80 . Mult mai tare motorul dar mult mai fragila decat Nissanul . La Buzau am rupt ambele planetare fata , chestie care nu s-a intimplat la Nissan intr-un an si jumatate . Deasemeni am strimbat nasol suportul de la bara panhard spate . La Nisssn never . Asta e . Avantaje si dezavantaje .

Pentru Nissan accept si un schimb cu o masina de teren in 5 usi , nemodificata , inmatriculata , indiferent de model si motorizare , din 96 cu km decenti .

Am schimbat deja cu Toyota HDJ 80 . Mult mai tare motorul dar mult mai fragila decat Nissanul . La Buzau am rupt ambele planetare fata , chestie care nu s-a intimplat la Nissan intr-un an si jumatate . Deasemeni am strimbat nasol suportul de la bara panhard spate . La Nisssn never . Asta e . Avantaje si dezavantaje .

Pentru Nissan accept si un schimb cu o masina de teren in 5 usi , nemodificata , inmatriculata , indiferent de model si motorizare , din 96 cu km decenti .

no bine ai intrat, a dat boala-n voi dupa ce i-am dat HDJ-ul lui Copacinschi. O sa plangeti voi dupa Nissan :bannana .

:h5

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use