bogdancord Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Dragilor , Imi cer scuze , dar sint putin retard la calculatoare . Am vazut inca de la inceput ca trebuie sa fac o prezentare , am incercat sa o fac dar nu stiu ce-i aia adresa de jabber , MSN , AOL etc etc . Nu am reusit . Am incercat sa completez campurile si nu m-a lasat pentru ca nu am decat adresa de mail care e cord@cirex.ro si inca una care cred ca tine loc de messenger care e bogdancord77@yahoo.com . Site http://www.cirex.ro . Stau in Campina . Imi place offroad-ul , vanatoarea , tenisul , skiul si pescuitul . Credeam ca am atasat si pozele . Mai incerc . Teoretic le-am pus din nou . Merge si un schimb cu o masina de teren cu o valoare de piata similara . Marca nu prea conteaza , doar sa fie peste 1997 cu aer conditionat si in 5 usi , cu km decenti . Bogdan 0722301711 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Vand Nissan Patrol modificat Extrem :W :cl Nice rig ! :1 Sa ai bafta ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Vand Nissan Patrol modificat Extrem :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Vand Nissan Patrol modificat Extrem :W :1 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W in :cl .....Dar nu am inteles tu vreui sa schimbi acaretul ???? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Noroc si bine ai venit! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W in :cl :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W :W :cl bine ai venit schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Salut si Bine ai venit! Totusi,ce schimbi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX SALUT :W IN :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Bun venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Salut cu respect echipa CIREX! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Bine ai venit :W Acum pot sa vad prezentarea si pozele..... :ypu "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Salutare si bun venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Bine ai (ati) venit ! :W in :cl Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W in :cl :gr1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancord Postat Iulie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Am schimbat deja cu Toyota HDJ 80 . Mult mai tare motorul dar mult mai fragila decat Nissanul . La Buzau am rupt ambele planetare fata , chestie care nu s-a intimplat la Nissan intr-un an si jumatate . Deasemeni am strimbat nasol suportul de la bara panhard spate . La Nisssn never . Asta e . Avantaje si dezavantaje . Pentru Nissan accept si un schimb cu o masina de teren in 5 usi , nemodificata , inmatriculata , indiferent de model si motorizare , din 96 cu km decenti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX Am schimbat deja cu Toyota HDJ 80 . Mult mai tare motorul dar mult mai fragila decat Nissanul . La Buzau am rupt ambele planetare fata , chestie care nu s-a intimplat la Nissan intr-un an si jumatate . Deasemeni am strimbat nasol suportul de la bara panhard spate . La Nisssn never . Asta e . Avantaje si dezavantaje . Pentru Nissan accept si un schimb cu o masina de teren in 5 usi , nemodificata , inmatriculata , indiferent de model si motorizare , din 96 cu km decenti . no bine ai intrat, a dat boala-n voi dupa ce i-am dat HDJ-ul lui Copacinschi. O sa plangeti voi dupa Nissan :bannana . :h5 PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Prezentare echipa CIREX :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate