ionut73 Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 luna asta se lanseaza cateva filmulete cu ce poate sa rabde http://www.youtube.com/watch?v=NCYMgBphsqI http://www.youtube.com/watch?v=dE6uYIAQfTE http://www.youtube.com/watch?v=GxRwEtIOumE astpetam cu interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala super tare telefon daca are si pret pe masura si mai bine :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Nokia 3720 Classic va fi livrat chiar din aceast? var?, la un pre? de 125 de Euro f?r? taxe. la noi te mira la cat va ajunge... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala De pe net.... "Nokia 3720 Classic - noutati Nokia 3720 Classic poze, comentarii Nokia 3720 Classic este genul de produs cu care dai de pereti, apoi il ridici si iti suni prietena sa-i spui ca ai devenit un om pasnic. Este gadgetul pe care il poti folosi intr-o ultima instanta drept momeala pentru pestii pradatori. Este telefonul dur, pe care doar Chuck Norris il poate distruge." :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala De pe net.... Este telefonul dur, pe care doar Chuck Norris il poate distruge.[/i]" :ha: :ha: :ha: ...dar numai Gigi Becali il poate cumpara :grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala De pe net.... "Nokia 3720 Classic - noutati Nokia 3720 Classic poze, comentarii Nokia 3720 Classic este genul de produs cu care dai de pereti, apoi il ridici si iti suni prietena sa-i spui ca ai devenit un om pasnic. Este gadgetul pe care il poti folosi intr-o ultima instanta drept momeala pentru pestii pradatori. Este telefonul dur, pe care doar Chuck Norris il poate distruge." :ha: :ha: :ha: Hmmm in legatura cu Chuck Norris esti sigur ca poate distruge acest telefon? Poate si-a gasit in sfarsit nasul acest don Norris, Chuck Norris... Sper ca domnia sa sa nu imi vada postul ca m-am ars... :uameni NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala L-au lansat deja ? Il are cineva? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala L-au lansat deja ? Il are cineva? Am reusit sa pun mana pe 2 buc,a adus cineva de-afara.Prima impresie e conform asteptarilor! Tel este exact ce am cautat: -robust,inchegat destul de bine (metal+plastic) si totusi elegant -meniu clasic,se misca super rapid...nu ca alte kkt-uri cu Symbyanuri,etc, de iti vine sa arunci tel pana reusesti sa intri in agenda -strictul necesar: card,lanterna,camera 2 MP,etc.. Dupa ce formatez bateria,vedem si autonomia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala si eu astept la cotitura sa apara in oferta Vodafone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala si eu astept la cotitura sa apara in oferta Vodafone. ... si eu, si eu, si eu ... tot cu ochiul la Voda ...! :hi Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala ma mira un aspect in filmele alea: Un gras inoata in piscina iese, scoate telefonul din buzunarul de la slip si in secunda urmatorare vorbeste la telefon Tin sa-i transmit grasului ca GSM sub apa NU ARE SEMNAL DELOC si tot o sa-i ia cateva zeci de secunde sa se inregistraze in retea. Pe vremuri am facut povestea asta de prea multe ori la scufundari cu diverse telefoane bagate si sigilate in Aquapack sa mai pun botul la asa reclama. Nici in paharul cu bere nu mai are semnal, deci nu mai suna....dupa ce-l scoti din pahar, astepti sa se reinregistreze si abia apoi poti vorbi la el.... Concluzia: sa mai taie un pic din hollywood. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala :g insa treaba cu semnalul sub apa e trasa de par insa in rest arata si se comporta bine ! la cat e de slim ma indoiesc ca autonomia e prea mare ceea ce face Sonim XP3 -ul imbatabil inca ... DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala http://www.marketonline.ro/telefoane-mo ... okia-3720c Reconsidera si pretul fata de Sonim.Eu o sa mi-l iau cat de curand. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala la cat e de slim ma indoiesc ca autonomia e prea mare ceea ce face Sonim XP3 -ul imbatabil inca ... 4 zile a rezistat,insa rupt la maxim(incontinuu butonat,vorbit,etc) probabil ca duce vreo 6 folosit normal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Dupa destule teste a picat.Vinul rosu i-a stricat bateria ,70 ron baterie noua si merge. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Dupa destule teste a picat.Vinul rosu i-a stricat bateria ,70 ron baterie noua si merge. Ai incercat si cu vin alb ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala a aparut pe la magazine stie cineva ceva? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Normal,vinul alb,peretii si berea ii plac :ha: ,da a picat la vin rosu australian.Oricum e un telefon rezistent dar nu daca abuzati de el cu lichidele.Semaca a aparut demult,e un link pe pagina 1 cu un magazin care il are.Eu am luat 3 bucati de la ei si au venit repede. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala a aparut pe la magazine stie cineva ceva? Am vazut la Germanos = 599 ron FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala De la Germanos am luat si eu, cu marginea argintie, fata de unele aduse din Germania care au marginea galbena. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Am avut 3720. De nou l-am scapt de 2 ori pe jos si i-a sarit capacul spate? Hmm.. Asa e un antisoc? Acum am un Samsung 2100, de la inceputul anului. Pana acum sunt foarte multumit de el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Am unul, sunt de tot rahatul. L-am luat ca e shockproof si waterproof... pe dracu Intra apa in el imediat E un JEG, renunt definitiv la nokia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Nokia 3720 - special pentru tavaleala Am unul, sunt de tot rahatul. L-am luat ca e shockproof si waterproof... pe dracu Intra apa in el imediat E un JEG, renunt definitiv la nokia e un telefon rezistent, dar departe tare de a fi antisock si rezistent la apa diferenta intre un samsung B2110 si asta e enorma totusi, comparabil cu un telefon normal, este putin mai rezistent...dar de ce sa dai banii in plus pentru antisock daca nu e...sau sa il iei sa te bazezi ca nu are nimic daca il uzi...si apoi te lasa definitiv o petarda de firma a ajuns si nokia forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate