Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Info pentru aparate foto

Max
 Share

Recommended Posts

Vreau sa cumpar un aparat foto.

Bani disponibili aprox. 10 milioane

Sa aiba macro bun, optica de calitate si reglajele automate sa functioneze cat mai "natural" :grin:

Rog cunoscatorii sa imi recomande ceva modele.

Eu mi-as cauta un Sony R1 second hand,e un superaparat 8)

Din experienta iti spun ca la offroad,intruniri...munte...iti este mult mai folositor un superangular decat un zoom.

Canonul s3 IS incepe parca de la 34-300,34 e mult prea mult,R1 incepe de la 18!!!

Eu am avut S1 IS,bun aparat da nu prea avea superangular,iar zoomul nu prea l-am folosit.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Acum am un Canon Ixsus 500 care merge binisor. Cateodata scoate poze super in teren.

Acum vreau alt aparat in special pentru poze macro. Poze cu produse din magazin etc...

Eu mi-as cauta un Sony R1 second hand,e un superaparat 8)

Din experienta iti spun ca la offroad,intruniri...munte...iti este mult mai folositor un superangular decat un zoom.

Canonul s3 IS incepe parca de la 34-300,34 e mult prea mult,R1 incepe de la 18!!!

Eu am avut S1 IS,bun aparat da nu prea avea superangular,iar zoomul nu prea l-am folosit.

Asta e? http://cgi.ebay.de/Sony-Digitalkamera-D ... dZViewItem

La ce-ti trebuie Max ?

... acu' vreo cativa ani am cochetat oarecum cu domeniul acesta ( la modul amator evident ) si, cat de cat, aveam habar :

http://forum.computergames.ro/99-galeri ... -fz20.html

... ca si in offroad, conteaza enorm OMUL din spatele obiectivului ... am vazut imagini superbe facute cu aparate ieftine, dar si cacaturi de poze facute cu super scule ...

... acu', pentru macro adevarat iti trebuie niste lentile speciale ...

... iti trebuie blitz extern si trepied ...

... aparatele foto au intr-adevar un mod de lucru "Macro" - dar este o gluma, mai mult sunt fotografii de aproape ...

... uite ce vreau sa zic ... 2 imagini facute cu aparatul meu, pe modul de fotografiere "Macro" ... se observa ca obiectele din cadru nu sunt reprezentate nici macar la marimea lor originala, nicidecum sa fie vorba de vreo marire ...

Am in lucru un magazin virtual cu lucruri pentru copii. Trebuie sa fac poze produselor si de aceea vreau un aparat ca lumea. Nu e o problema sa iau un trepied. Blitz nu doresc pentru ca vreau sa cumpar o lampa puternica.

Faine poze faci dar eu nu vreau sa fatografiez chiar mustele. Doar sa fie niste poze clare si curate pentru site.

Koala.. si lentila aia costa aproape cat este dispus Max sa dea pe aparat..

mai ai nevoie de un "mezanpas " cu pinza aba.. sau de ceva genul "blendei", pt ca obiectele sa nu aibe umbre. dar sunt ceva fotografi pe forum care stiu mult mai bine ca mine sa te indrume

... undeva, candva, altundeva...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use