Max Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Vreau sa cumpar un aparat foto. Bani disponibili aprox. 10 milioane Sa aiba macro bun, optica de calitate si reglajele automate sa functioneze cat mai "natural" :grin: Rog cunoscatorii sa imi recomande ceva modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Eu sunt fan Canon Unul care sa se incadreze in bani si bsa fie ceva de capul lui cred ca este Canon PowerShot S3 IS 6 MP 12x stabilizarea imagini il vezi in postul de mai jos http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/s3is.html sau tot acolo gasesti multe informatii despre diverse aparate ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Eu mi-as cauta un Sony R1 second hand,e un superaparat 8) Din experienta iti spun ca la offroad,intruniri...munte...iti este mult mai folositor un superangular decat un zoom. Canonul s3 IS incepe parca de la 34-300,34 e mult prea mult,R1 incepe de la 18!!! Eu am avut S1 IS,bun aparat da nu prea avea superangular,iar zoomul nu prea l-am folosit. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Acum am un Canon Ixsus 500 care merge binisor. Cateodata scoate poze super in teren. Acum vreau alt aparat in special pentru poze macro. Poze cu produse din magazin etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Eu mi-as cauta un Sony R1 second hand,e un superaparat 8) Din experienta iti spun ca la offroad,intruniri...munte...iti este mult mai folositor un superangular decat un zoom. Canonul s3 IS incepe parca de la 34-300,34 e mult prea mult,R1 incepe de la 18!!! Eu am avut S1 IS,bun aparat da nu prea avea superangular,iar zoomul nu prea l-am folosit. Asta e? http://cgi.ebay.de/Sony-Digitalkamera-D ... dZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 La ce-ti trebuie Max ? ... acu' vreo cativa ani am cochetat oarecum cu domeniul acesta ( la modul amator evident ) si, cat de cat, aveam habar : http://forum.computergames.ro/99-galeri ... -fz20.html ... ca si in offroad, conteaza enorm OMUL din spatele obiectivului ... am vazut imagini superbe facute cu aparate ieftine, dar si cacaturi de poze facute cu super scule ... ... acu', pentru macro adevarat iti trebuie niste lentile speciale ... ... iti trebuie blitz extern si trepied ... ... aparatele foto au intr-adevar un mod de lucru "Macro" - dar este o gluma, mai mult sunt fotografii de aproape ... ... uite ce vreau sa zic ... 2 imagini facute cu aparatul meu, pe modul de fotografiere "Macro" ... se observa ca obiectele din cadru nu sunt reprezentate nici macar la marimea lor originala, nicidecum sa fie vorba de vreo marire ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Acum, uite un kit de lentile de macro "adevarat" + cateva poze facute cu el ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Am in lucru un magazin virtual cu lucruri pentru copii. Trebuie sa fac poze produselor si de aceea vreau un aparat ca lumea. Nu e o problema sa iau un trepied. Blitz nu doresc pentru ca vreau sa cumpar o lampa puternica. Faine poze faci dar eu nu vreau sa fatografiez chiar mustele. Doar sa fie niste poze clare si curate pentru site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Pai tu nu ai nevoie de "Macro" ... da' un blitz extern tot e necesar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Koala.. si lentila aia costa aproape cat este dispus Max sa dea pe aparat.. mai ai nevoie de un "mezanpas " cu pinza aba.. sau de ceva genul "blendei", pt ca obiectele sa nu aibe umbre. dar sunt ceva fotografi pe forum care stiu mult mai bine ca mine sa te indrume ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts