Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere: Targul de fete + Retezat. Aviz amatorilor !

blueheart

Postări Recomandate

Salutare. Io am o nunta sambata 18.07.09, si de la nunta plec direct (deci duminica dimineata cu noaptea in cap) spre Targul de fete de pe muntele Gaina, in comuna Avram Iancu, jud. Alba, unde petrec in stil ardelenesc, mananc bunatati de prin locurile alea, muzica etc si poate gasesc si o fata de maritat :) . Pana aici traseul este: Buc - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Zlatna - Abrud - Campeni - Avram Iancu.

A doua zi, adik luni, purcedem (io, varmiu si opelul astra cu dormitor cu tot) spre Parcul Retezat, ca tot e in apropiere, traseul fiind: Avram Iancu - Brad - Deva - Hunedoara - Hateg - Sarmizegetusa.

De aici sunt mai multe variante de traseu cu masina si la picior cu rucsacul in carca:

A. (mai usor) - cu masina de la Clopotiva - Gura Zlatna - Lacul Gura Apei - Cabana Rotunda - Poiana Pelegii, de aici la pas spre - Lacul Bucura, aici campare minim o noapte si inapoi, iar de la L. Gura Apei - L. Cerna - Campul lui Neag - Petrosani - Tg. Jiu - Horezu - Rm. Valcea .. Buc.

B. (mediu) - cu masina de la Nucsoara - Cab. Carnic - Cab. Pietrele. De aici la pas, avand 2 variante: una mai usurica spre Cab. Gentiana - L. Bucura, campare minim o noapte si inapoi, si o alta varianta pe la Cascadele Stanisoarei - Saua Retezatului - L. Bucura, campare minim o noapte si inapoi.

C. (mai greu) - cu masina de la Raul de Mori - Complex Rausor, apoi se mai urca cu masina cat se poate, dupa care la pas spre Saua Ciurila - Varful Lolaia - Vf. Retezat - Vf. Bucura I - L. Bucura, campare minim o noapte si inapoi.

La intoarcerea din var. B si C se ajunge la Petrosani pe drumul E79 (partea nordica a Parcului Retezat) - Tg. Jiu - Horezu - Rm. Valcea .. Buc.

Dak aveti recomandari, sfaturi de orice fel legate de zona, vreme, accesibilitate in zona, va rog sa mi le impartasiti pana vineri noapte. Dak sunt amatori si vreti sa va alaturati, anuntati-ma aici pana vineri noapte ca de sambata dim nu mai am net, sau apoi la 0724.26.81.72

S-auzim de bine.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Propunere: Targul de fete + Retezat. Aviz amatorilor !

vezi ca trupa de offroad o gasesti la gaina inainte de ultima urcare spre varf pe soseaua ce urca dinspre avram iancum sub varf langa izvor

or sa fie acolo cateva M uri si cateva patroale

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

cu ce ocazie o sa fie trupa de offroad in zona? dintre cei cu patroalele, a fost careva si in Delta la Safari in izmene, ca i-am vazut la slobozia ?

stiti vreun site unde gasesc starea vremii pt mai multe zile inainte?

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

cu ce ocazie o sa fie trupa de offroad in zona? dintre cei cu patroalele, a fost careva si in Delta la Safari in izmene, ca i-am vazut la slobozia ?

stiti vreun site unde gasesc starea vremii pt mai multe zile inainte?

e vorba de velo si amicii lui cu ims uri si oli, cu patrol, poate si adi si mariusS

http://www.accuweather.com/world-index- ... |ARAD|&u=1

http://romanian.wunderground.com/global ... 15200.html

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Sa-ti fie de bine, sa aveti parte de o viata frumoasa si interesanta impreuna .

Acum m-am prins care e treaba cu dormitorul ......sa va fie de bine, trebuia si jacuzzi.....da' sint sigur ca o rezolvi ...si p'asta.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Un sfat pentru ziua a doua: Din Avram Iancu spre Brad ia-o prin Halmagiu, chiar daca drumul pare sa ocoleasca. Pe harti mai apare un drum, aparent mai scurt, care trece prin Bulzestii de Sus si iese direct in Baia de Cris.

Crede-ma, nu e o scurtatura. :grin:

Link spre comentariu

@ cos: aaa, buna idee ...crezi ca dak bag o minipiscina gonflabila pt copii in masina nu aduce a jacuzzi ? :ha:

@ Sensei: bagat la cap; multam'

Link spre comentariu

@ Sensei: pe harta io vad asa:

- drumul de care zici tu: prin Buzestii de Sus cu iesire la Baia de Arama;

- un drum prin Halmagel cu iesire la Halmagiu;

- si inca un drum prin Halmagel dar care iese pe la Lunca, adik mai sus de Baia de Arama.

dezvolta un pic despre drumul ala pe care zici sa-l evit in comparatie cu celelalte. de ce sa-l evit? doar ca-i mai lung?

dak e doar lung, dar e mai incitant si pot sa-l trec cu opelu astra, nu ma deranjeaza..

Link spre comentariu

dute in halmagiu, de acolo urca spre luncsoara si o sa intrii intro coloana de masini care urca spre gaina pe vale in sus

daca intarzii, o sa ai o gramada fooooate mare de masini care vine din sens opus si nu prea e loc de 2 masini

vezi ca pe la ora 12 se termina treaba la gaina si o sa prinzi doar maldarele de gunoaie ce raman in urma "patriotilor" care iubesc tara dar se caca pe ea

Link spre comentariu

@ Bluehearth: Eu iti recomand drumul asfaltat care merge din Avram Iancu in Cristioru de Jos, apoi Varfurile, Halmagiu, Baia de Cris si in final Brad.

Drumul ala care pare mai scurt, prin Bulzestii de Sus si de Jos, este forestier. Nu e imposibil de trecut, cu conditia sa fie uscat pe jos. Oricum, si asa vei face mult mai mult timp decat daca ai merge pe asfalt.

Ca sa-ti faci o idee, cand am iesit cu Sifonierul la 12 noaptea din forestierul ala m-am intalnit cu niste oameni care si-au facut cruce cand m-au vazut. :ha:

Link spre comentariu

Minipiscina gonflabila si faceti jacuzzi amundoi in ploaie ....in picioare...e frumos.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ti-am facut un filmulet de pe forestierul ala, sa-ti faci o idee. :h5

De retinut ca asta e una din cele mai bune portiuni.

[youtube:1naqia5y]

[/youtube:1naqia5y]

P.S: Acum sunt 100% convins ca pe-acolo o sa mergi. :ha:

Link spre comentariu

intre Avram Iancu si Cristioru de Jos este drum?? ca pe harta mea nu apare nimic..

cam cate ore fac de la buc la avram iancu?

Link spre comentariu

intre Avram Iancu si Cristioru de Jos este drum?? ca pe harta mea nu apare nimic..

Pe harta mea e drum.

http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/new-2.jpg

cam cate ore fac de la buc la avram iancu?

Sunt vreo 450 de km, tu stii cat de tare mergi.

Link spre comentariu

@ zolameister: nimic deocamdata, bag tot opelu pe aratura :)

@ Sensei: multam de film, harta mea descopar ca e inapoiata rau, trebuie s-o schimb. Prin locurile mai grele ar trece opelu meu astra? (am facut transalpina cu el..)

Link spre comentariu

drumul de la Bulzesti la Avram Iancu e destul de distrus pe unele portiuni. Nu se poate face decit cu o masina 4x4.

De la Avram Iancu la Gaina mai merge si cu masina mica, dar cam cu chinuiala.

de pe Gaina am avut traseu la TAT pina in Bulzesti, merge de Open.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare