Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fara sigla, fara club ...doar prieteni!

Yonutz

Postări Recomandate

Povestea o stiti ceva. Continutul ei: viewtopic.php?f=77&t=7025&start=60 Am deschis acest topic ptr a va tine la la curent cu "ostilitatile" fara a mai deranja pe cineva.

Ieri s-a consumat primul episod din "filmul asigurarile"! Sa speram ca lucrurile vor lua "forma"pe care o asteptam cu interes sa o ia ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Fara sigla, fara club ...doar prieteni!

.....azi am vazut PATROLU lu nea GABI.....trist dar nu si-a pierdut farmecu.....inca mai are multe sa ne arate.... :h5

@gabipas.......respect pt rezolvarea problemei de la conacu boieresc..... :ha: :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Baieti desi acu' ma lafai nitel pe un rahat de insula printre maslini si soparle pe Marea Egee :ha: sunt in continuare cu ochii pe problemasao ...

Link spre comentariu

@YOANE........odihneste te ca ai nevoie.....te asteptam sa pui ceva la cale......o prieteneasca stilu tau.....dar cu mai putine peripetii :ha: .....un traseu foarte soft sa nu fortez OME...... :ha: :ha:

Link spre comentariu

Distractie maxima Yoane :h5 ,pt ca meriti dupa stresul creat de acel incident neplacut :bravo cinste tie ,negrotaurului si celor care au ajutat la rezolvarea acelui caz :rsp :1 .

Salutal si pe Negrotaur , distractie maxima va doresc asa cum m-am obisnuit eu cu voi :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Fratilor o ducem tare rau ... :ha: bere e prea rece, tzatze prea multe e pe plaja, mancarea gretoasa ...In doua zile am inotat km cu dilimanii si m-am dat la fund de mai multe ori... :ha: Va pun niste mostre de nenorocire d'astea de Egee

Link spre comentariu

@yoane...........intreaba l pe @negrotaur de ce e rosu intre craci?.... :ha: :ha: :ha:

.....bah @yoane....andi mi a montat OME in garaj si acu e prea inalta nu mai poate so skoata... :ha: :ha: .....kitu nu e de 5+1 :P .....s a inaltat 10 cm..... :h5 :banana

Link spre comentariu

pai ....sa puna si la garaj OME (+cat e nevoie) sa-l mai inalte nitel!

Cu parere de rau, in aproximativ 8 ore trebuie sa plec de aici ...Au grecii astia o moda ... :uameni ... Aici toata lumea se da la fund cu snorkel sau fara ... :ha: Azi ne-am dat ceva mai la fund adica un fel de offroad subacvatic 7-8m...printre niste ravene sub apa ... :ha: In prima azi cand m-a bagat negrotaurul intr-o plantatie de arici de mare fara labe sau pantofi ...cica sa faca botezul offroadul asta acvatic mi se parea ceva mult prea complicat dupa ce am stat vreo 4 ore sa extrag tepii din maini si picioare:ha: ...Acu dupa vreo 14-15 ore de scufundari pot sa zic ca m-am nascut acolo printre ravenele de sub apa ...Am facut si ceva poze sub apa ... dar le vom pune mai tarziu ... Pana si trolierea la tepusa de harpon am exersat-o. un fel de troliere in adancuri ... :ha: Per total merita toti banii ... chiar daca nu am fost in locatia unde planuisem initial ... :grin: (decat in vizita)

Link spre comentariu

NISTE ,, ZDRENTE ,, cum sunt astia fara club , doar prieteni ! Ce rau va merge si ce rau o sa ne mearga noua la TURCI in perioada 29 august ,,EU SI GAGANU . Marti facem rezervare , mergeti si voi ?

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

NISTE ,, ZDRENTE ,, cum sunt astia fara club , doar prieteni ! Ce rau va merge si ce rau o sa ne mearga noua la TURCI in perioada 29 august ,,EU SI GAGANU . Marti facem rezervare , mergeti si voi ?

GPScule... slp prietenii merg la ... romani!!! :bravo :ha:

adica....http://www.club4x4.ro/mmof2009/ :h5 :banana

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Masina a iesit pe "dauna totala" si am inteles ca acum se asteapta banii de la asigurari! Important este ca s-a ajuns putut ajunge aici cu bunavointa celor care au fost si sunt in continuare indradevar "o echipa" si a celor care s-au implicat ulterior si Gabi asteapta ca si noi terminarea acestui trist episod!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ma bucur ca povestea asta are, pana la urma, un happy end! Sper ca banii care vin de la asigurare sa fie suficienti pentru a repara masina. Succes in continuare!

PS. Daca aveti intrebari sau nelamuriri despre asigurari nu ezitati sa ma contactati. Se intampla sa lucrez in domeniu.

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare