marcel Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Am incercat, cu bun simt, sa le imping spre chiulasa, rasucindu-le cit permite biela stinga dreapta. Nu ies. Spre baie, nu merg ca se lovesc de jigleur-ul de ulei. Intrebare: pe unde le scot??? Trebuie demontate jigleur-ele de ulei la fiecare piston??? Au ceva cap special (torx) am impresia. Merci anticipat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? Posibil sa ai un umar de uzura pe camasa cilindrului. ia si insista si bate-le cu o bucata de lemn. Trebuie sa iasa... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? Posibil sa ai un umar de uzura pe camasa cilindrului. ia si insista si bate-le cu o bucata de lemn. Trebuie sa iasa... Spre chiulasa??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? Posibil sa ai un umar de uzura pe camasa cilindrului. ia si insista si bate-le cu o bucata de lemn. Trebuie sa iasa... Spre chiulasa???Normal. Ca tot pe acolo se si baga. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? Posibil sa ai un umar de uzura pe camasa cilindrului. ia si insista si bate-le cu o bucata de lemn. Trebuie sa iasa... Spre chiulasa???Normal. Ca tot pe acolo se si baga. Ok. Merci. De jigleur-ele alea de ulei stii ceva? Au ceva arcuri ce pot sari? Nu prea am chef sa mi le scot din nas sau sa le caut in curte la vecinu. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? ala e injector de ulei .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? Eu am manualul in limba lui Asterix si Obelix. Acolo se numeste: "gicleur d'huile" asa ca prima traducere mi-a iesit jicleur. Ramine in suspensie faza cu demontatul. In manual e doar o poza cu amplasarea lui. Din ce e format si cum se da jos nu am gasit nimic. Nu as vrea sa pierd ceva arculete daca exista. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? daca pistonul nu iese atunci uzura e f mare ... da-l afara cu japca... oricum treb sa bucsezi blocul ..... si sa iei piestoane noi de reparatie ..... segmentii se bulesc oricum .... injectoarele ar fi bine demontate daca o sa duci blocul la rectificat ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? Deaia ma maninca si pe mine. Ca daca le las acolo cind honuieste ... adio tzimbuci din care tisneste ulei. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? E doar un sprituitor de ulei care stropeste pistonul ,pentru racire.nu sint mentiuni speciale pentru demontare , indica sec si la obiect -demontati. cred ca au o supapa comuna ,de retinere sau limitare a presiunii ,nu am ajuns pina la ele in reparatii , dar e foarte probabil sa nu aiba incorporate. DAR ,indica sa nu le desperechezi fata de locul de montaj ,ceea ce poate sa duca la ideea ca sunt montate crescator in sensul de descarcare a presiunii si implicit a debitului , remontarea aleatoare putind duce la raciri neuniforme (sau dupa cit de uniforme au fost proiectate, cu durere de ficat - dantura la beneficiar. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? O sa le pun la git ate colorate ca si la puii de caine sa-i poti deosebi. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? La pistoane probabil ca sgmentii sunt gomati sau si mai rau ,cocsati, in spate, in canalul din piston .Poate ca daca ungi treaba cu ceva ulei si improvizezi o presa te rezolvi.Poate ca ar fi o idee scoaterea spre arborele cotit, unde nu este un prag prea pronuntat. Ai nevoie de tite de ungere ca ele ung si boltul de piston.Asa ca ai grija de tite.De toate. 6. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Pistoane RD28T - cum se scot??? se strange calamina in partea de sus a camasi si daia nu poti scoate pistonu,lasa pistonul in jos ia o lama de cutit sau o bucata de segment vechi si rascheteaza gradul de calamina aceata operatiune o efectuezi la fiecare piston ,dupa care iei o coda de ciocan si bati in biela si ar trebui sa iasa,daca ai motorul dat jos poti sa le scoti si prin partea de jos dar este mai mult de munca . MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate