mickey3 Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 am o intrebare , vreau un stabilizator de directie ome pt y61 meu [ an 2004] , din ce am auzit de la altii codul produsului ar fi omesd01 , am cautat pe net si la codu asta din ce am vazut in poze , stabilizatoru are suruburilein continuarea telescopului , dar mie la masina mea imi trebuie ceva care sa aiba suruburile la unghi de 90 grade cu telescopu merge produsu omesd01 pt masina mea ?> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: old man emu -intrebari nu mai deschide topicuri inutile .. adreseaza-te la reprezentantza din Popesti ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: old man emu -intrebari nu mai deschide topicuri inutile .. adreseaza-te la reprezentantza din Popesti ... :ha: :ha: :ha: Lasa-l bre ca pe alte forumuri nu se discuta despre Nissan. :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: old man emu -intrebari in primu rand nu stiu care e problema ta, pt ca avem si administrator care se ocupa de ele ce e inutil in intrebarea mea , poate pt tine o fi da nu ma intereseaza...si app. esti sau sunteti offtopic [ps ,nu stiu ce e in popesti ...] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: old man emu -intrebari in primu rand nu stiu care e problema ta, pt ca avem si administrator care se ocupa de ele ce e inutil in intrebarea mea , poate pt tine o fi da nu ma intereseaza...si app. esti sau sunteti offtopic [ps ,nu stiu ce e in popesti ...] In Popesti gasesti raspunsul la toate problemele tale. Daca nu poti sa mai incerci in Pipera- Ilfov... :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: old man emu -intrebari La y61 pana in 2000 sunt cele despre care vorbesti tu, omesd01 (cele care se termina cu pin pin), dupa 2000 au aparut cele care au ureche-ureche. Din pacate nu stiu sa-ti spun codul de ome pt. masina ta dar poti sa-i dai un PM lui Yonutz de pe forum. :h5 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: old man emu -intrebari Ptr Y61 scurt sau lung, catalogul da ca si amortizor de directie codul: OMESD01 la modelele dupa 2/2000 si OMESD11 la toate modelele pana in 01/2000! O lista de coduri complete ptr Y61 SWB (scurt) motor 2.8 si 3.0 TD fata: lift+4 OME974E (arc fata) medium N19/N19C (amortizor fata) OME972E (arc fata) HD OMEGQPF05 (inaltatoare arcuri 0.5cm) OMEGQPF10 (inaltatoare arcuri 1.0cm) OMESD01 (amortizor directie) OMESD11 (amortizor directie) OMECA77B (kitul de caster) FK25 (kit bucsi) - necesita cand se pune kitul de cutie + kitul de caster spate:lift+4 OMEGQ02A (arc spate) - light N29/N29C (amortizor spate) OMEGQ02B (arc spate) - medium OMEGQ02D (arc spate) - HD FK18 - chit bucsi FK25 - chit bucsi OMEGQ02- chitul de cutie (in unele cazuri trebuie puse doua kituri de cutie) OMEGQPF05 (inaltatoare arcuri 0.5cm) OMEGQPF10 (inaltatoare arcuri 1.0cm) Cam asta e ... Si da ...la OMESD01 suruburile sunt in continuarea telescopului. In cazul tau iti dau o idee: iti faci niste flanse sudate perpendicular pe bara de directie cu gauri pe care se monteaza amortizorul ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: old man emu -intrebari Cam asta e ... codul pentru kitul de CV este bun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: old man emu -intrebari La Y61 lung ...nu e bun ca nu trebuie kit de cutie! La cel scurt s-ar putea sa potriveasca oleaca :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: old man emu -intrebari oleaca? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: old man emu -intrebari Ca sa fiu oleaca mai exact: MERGE (la fel ca berea rece pe un timp ca asta :ha: )! :h5 :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: old man emu -intrebari m-am uitat pe forumul de patrol din fr si am vazut o gramada de modificari pentru doar +5cm ce-o fi asta din poza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate