Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Motor mai mare! Cat?Cum?Ce?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce?

Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!?

un asemenea motor este interzis prin lege

si daca inca nu e, oricum, ar trebui

:P

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mertan

Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!?

am vazut eu pe la focsani-buzau, niste dezmembrari auto-tir parca. si era un y61 acolo. poate ai noroc bullbar

Link spre comentariu

am vazut eu pe la focsani-buzau, niste dezmembrari auto-tir parca. si era un y61 acolo. poate ai noroc bullbar

Scuzati :off ,te rog sa-mi spui unde ai vazut y61 la dezmembrari ca am nevoie de niste manere interioare de usi.

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

Vizitator mertan

Scuzati :off ,te rog sa-mi spui unde ai vazut y61 la dezmembrari ca am nevoie de niste manere interioare de usi.

stiu eu unde. nu stiu exact locatia. se poate sa ajung sapt viitoare la bucuresti. si ma opresc pe acolo si va zic tot ce are pe ea.

Link spre comentariu

Nissanul ala de care vorbesti tu mertan s-a vandut de aproximativ o luna :sr , era la iesirea din Buzau spre Rm.Sarat pe dreapta. Am sunt eu la ei, ca aveam nevoie de un far :sr :h5 :x. Era un Y61 motor 2.8 an 1999 :jp1

Link spre comentariu

Vizitator mertan

Nissanul ala de care vorbesti tu mertan s-a vandut de aproximativ o luna :sr , era la iesirea din Buzau spre Rm.Sarat pe dreapta. Am sunt eu la ei, ca aveam nevoie de un far :sr :h5 :x. Era un Y61 motor 2.8 an 1999 :jp1

ah... mai gasim noi.

Link spre comentariu

Eu am luat de la navara un motor de 4.2 diesel sa-l pun in locul celui de 3l.

Dupa ce termin lucrarea te invit la un drive-test poate o sa-ti placa.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Sunt curios daca spatiul va permite implantul unui motor de 4.2 ...Ia spune tupare: pui si cutia de 4.2 sau faci flansa?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator mertan

4,2D sau 4,2TD?

asta este intrebarea :grin:

daca e y61 cred ca vorbim de tdi... si diesel si intercooler.

Link spre comentariu

un asemenea motor este interzis prin lege

si daca inca nu e, oricum, ar trebui

:P

De ce afirmi astea? Poate ar fi mai bine sa te faci vreun senator ceva....si sa vii acolo cu propuneri de legi.... :bi :ig :off :ang3 :t :hm :bb :fr :uameni :P :pr :T :pr

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

De ce afirmi astea? Poate ar fi mai bine sa te faci vreun senator ceva....si sa vii acolo cu propuneri de legi.... :bi :ig :off :ang3 :t :hm :bb :fr :uameni :P :pr :T :pr

A zis-o in gluma.....Nu te enerva.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare