Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Ce motor mai mare intra pe un Y61 din 2000 care are in prezent un 3l in 4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? motor nissan 4,8 benzina, 180kW si 400Nm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? tu ai postat acum sau a postat iar altul ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Motorul ala nu-l gasesti in europa. Vorbeste cu nissan4x4 El a bagat tot felul de motoare in patroale. Uite un exemplu aici: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=11&t=615 In persoana lui gasesti si solutia mecanic - montare completa. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!? un asemenea motor este interzis prin lege si daca inca nu e, oricum, ar trebui :P forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!? am vazut eu pe la focsani-buzau, niste dezmembrari auto-tir parca. si era un y61 acolo. poate ai noroc bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ce motor mai mare intra pe un Y61 din 2000 care are in prezent un 3l in 4? :off Asa, incet, incet, o sa-ti trebuiasca permis port arma pt. masina ta. :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!? am vazut eu pe la focsani-buzau, niste dezmembrari auto-tir parca. si era un y61 acolo. poate ai noroc bullbar Scuzati :off ,te rog sa-mi spui unde ai vazut y61 la dezmembrari ca am nevoie de niste manere interioare de usi. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!? am vazut eu pe la focsani-buzau, niste dezmembrari auto-tir parca. si era un y61 acolo. poate ai noroc bullbar Scuzati :off ,te rog sa-mi spui unde ai vazut y61 la dezmembrari ca am nevoie de niste manere interioare de usi. stiu eu unde. nu stiu exact locatia. se poate sa ajung sapt viitoare la bucuresti. si ma opresc pe acolo si va zic tot ce are pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Nissanul ala de care vorbesti tu mertan s-a vandut de aproximativ o luna :sr , era la iesirea din Buzau spre Rm.Sarat pe dreapta. Am sunt eu la ei, ca aveam nevoie de un far :sr :h5 :x. Era un Y61 motor 2.8 an 1999 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Nissanul ala de care vorbesti tu mertan s-a vandut de aproximativ o luna :sr , era la iesirea din Buzau spre Rm.Sarat pe dreapta. Am sunt eu la ei, ca aveam nevoie de un far :sr :h5 :x. Era un Y61 motor 2.8 an 1999 :jp1 ah... mai gasim noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? :h5 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? eu zic sa vorbsti cu ciprian din arad. stiu ca el aduce din austria diverse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? :grin: M.A.N. = Motor Adevarat Nissan Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? e prea mic. nu ii ajunge lui petre. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Eu am luat de la navara un motor de 4.2 diesel sa-l pun in locul celui de 3l. Dupa ce termin lucrarea te invit la un drive-test poate o sa-ti placa. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Eu am luat de la navara un motor de 4.2 diesel sa-l pun in locul celui de 3l. Dupa ce termin lucrarea te invit la un drive-test poate o sa-ti placa. Daca imi place...vei avea de lucru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Sunt curios daca spatiul va permite implantul unui motor de 4.2 ...Ia spune tupare: pui si cutia de 4.2 sau faci flansa? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? 4.2 D este un motor care s-a pus si pe y61, deci nu cred ca trebuie decat suportii de pe sasiu mutati, instalatia electrica modificata,etc. :hi 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? 4,2D sau 4,2TD? asta este intrebarea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? 4,2D sau 4,2TD? asta este intrebarea :grin: daca e y61 cred ca vorbim de tdi... si diesel si intercooler. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ia de baleste Petre tata ! : http://www.patrol4x4.com/forum/showthread.php?p=215074 Se pare ca polacii si-au facut filiera , am vazut ca si vand motoarele pe la 36000 de zloti Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? Ok. De la cine iau un asemenea motor. Dar cu tot cu solutia "mecanic"- montare completa!? un asemenea motor este interzis prin lege si daca inca nu e, oricum, ar trebui :P De ce afirmi astea? Poate ar fi mai bine sa te faci vreun senator ceva....si sa vii acolo cu propuneri de legi.... :bi :ig :off :ang3 :t :hm :bb :fr :uameni :P :pr :T :pr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Motor mai mare! Cat?Cum?Ce? De ce afirmi astea? Poate ar fi mai bine sa te faci vreun senator ceva....si sa vii acolo cu propuneri de legi.... :bi :ig :off :ang3 :t :hm :bb :fr :uameni :P :pr :T :pr A zis-o in gluma.....Nu te enerva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate