cos Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Pentru cei interesati, la iberica mea sonda de carburant este europeana ,jaeger, si se potriveste bine,pina la posibilitatea de montare directa asa cum o cumperi de pe raft-sonda de dacie papuc , modelul cu carburator, aceasta fiind identica , patentata, produsa de toate natiile.Am cumparat una romaneasca mai scumpa , dar mai bine executata. Totusi ,eu am avut rezerve , astfel ca am folosit numai cursorul, care era rupt , pastrind rezistenta si corpul de baza de origine. Cred ca se potriveste si la alte modele de patrol,cu bordul asemanator, cu instalatie de 12v.Eventual masurati rezistenta si apreciati pozitia bratului ,prin o testare la uscat , cu sonda cuplata in circuit ,in afara rezervorului. Si o poza cu nissanul care merge cu apa minerala, consum mic, mic. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Sonda rezervor nu le ia decat pe rand ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Sonda rezervor si ultima ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate