NeRv1 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Baieti...is tare curios daca am dreptate. Dupa nopti pierdute (uitati si ora ca dovada :ha: )si mult multe ganduri am dat in sfarsit peste ceva la care toti cei ca mine cu Pajero LWB sau Galloper visau de mult timp. Ma chinuiam cum sa-l inalt, cine a facut-o bla bla...pana am gasit...ia verificati si dati-0va cu parerea:(mie unu mi-a amestecat visele) :ha: Vizionare placuta http://www.cardomain.com/ride/3149966 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Are doar un body-lift de 6". Nu stiu cat de stabila mai este caroseria pe sasiu. Eu unul nu as face niciodata asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Eu zic sa te multumesti cu un body de 3-4cm sau chiar deloc. Cu ceva ciocane in caroserie i-ti intra 33"-uri. Body-ul ala de 6 cm e cam mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Nu sunt 6cm, sunt 6" adica vreo 15cm!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Este una asemanatoare de vanzare in Plovdiv (Bulgaria) la vreo 8000 euro, ma batea gandul pe mine s-o iau pana m-am dus s-o vad si am constatat ca are volan pe dreapta, ca pana atunci nu vazusem din cauza ca nu ajungeam sa ma uit pe geam inauntru :) . Luna viitoare merg din nou in Plovdiv si ii fac niste poze inclusiv la anunt sa se vada nr. de telefon, poate e cineva interesat. Este daca nu ma insel 2,8 tdi, cutie automata, are cip tuning, troliu, dvd player, etc... atat imi aduc aminte. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? rajeala ...pt gagici :wink: :wink: :wink: e de show room ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Nu este cam mult ridicat???? Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Mah.... a dreq strugurii aia.... is acrii tare... :x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? are un body lift exagerat. ii trebuiesc flanse imense si jenti cu ET negativ mare sa nu se rastoarne in curbe. si eu am body lift ,dar sincer nu il recomand. orice metal taiat (aripi) poate fi sudat la loc :ha: totusi e frumoasa :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Comoara sau vrajeala?? Depinde ce vrei sa faci cu ea! Dar chiar si la "prietenesti" eu zic sa porti casca daca iti iei asemenea masina! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate