Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comoara sau vrajeala??

NeRv1

Postări Recomandate

Baieti...is tare curios daca am dreptate. Dupa nopti pierdute (uitati si ora ca dovada :ha: )si mult multe ganduri am dat in sfarsit peste ceva la care toti cei ca mine cu Pajero LWB sau Galloper visau de mult timp.

Ma chinuiam cum sa-l inalt, cine a facut-o bla bla...pana am gasit...ia verificati si dati-0va cu parerea:(mie unu mi-a amestecat visele) :ha:

Vizionare placuta

http://www.cardomain.com/ride/3149966

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Comoara sau vrajeala??

Eu zic sa te multumesti cu un body de 3-4cm sau chiar deloc.

Cu ceva ciocane in caroserie i-ti intra 33"-uri.

Body-ul ala de 6 cm e cam mult

Link spre comentariu

Este una asemanatoare de vanzare in Plovdiv (Bulgaria) la vreo 8000 euro, ma batea gandul pe mine s-o iau pana m-am dus s-o vad si am constatat ca are volan pe dreapta, ca pana atunci nu vazusem din cauza ca nu ajungeam sa ma uit pe geam inauntru :) . Luna viitoare merg din nou in Plovdiv si ii fac niste poze inclusiv la anunt sa se vada nr. de telefon, poate e cineva interesat. Este daca nu ma insel 2,8 tdi, cutie automata, are cip tuning, troliu, dvd player, etc... atat imi aduc aminte.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

are un body lift exagerat. ii trebuiesc flanse imense si jenti cu ET negativ mare sa nu se rastoarne in curbe. si eu am body lift ,dar sincer nu il recomand. orice metal taiat (aripi) poate fi sudat la loc :ha:

totusi e frumoasa :grin:

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare