Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Snowmobil??

NeRv1

Postări Recomandate

Interesanta asta...is curios daca se si catara :ha:

Va mai pun si un link cu un mitsu modificat super beton..asa vreau sa-l fac si pe al meu cand va creste mare (numai culorile sa difere:

http://www.cardomain.com/ride/3149966

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Snowmobil??

Nu renunta , never-ever.Si obisnuiestete sa primesti cu un zimbet candid pe cei care nu te inteleg, lasa-i in urma , urmeaza-ti ideile.Si asa nu te inteleg decit 1% din cei care vad.

Senilele vrei sa le cumperi ?Am vazut ca cele din cauciuc au viata limitata , iar cele metalice cu papuci de cauciuc cred ca costa cit toata mosia.

Cred ca astea sint accesoriul suprem in materie de bocancei de soldatei.....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Re: Snowmobil??

Le stiu....decind am deschis ochii la masini. Pretul e exorbitant , pe masura excusivitatii ce o ofera. Din aceasta cauza , de mai mult timp s-a cuibarit ideea de a face in tara un sasiu echipat cu lagare pe rulmenti oscilanti, etansati, cu o senila din o pereche de lanturi gall industriale sau agricole cuplate pe placi de sarcina din aluminiu de 10, cu saboti de cauciuc..... ma rog de vreo 10-12 ani nu m-a parasit ideea si se pare ca posibilitatile de a face ceva au devenit maila indemina in zilele noastre, ca se acm gasesc de toate.Si nu la pret de trei masini ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare