Vizitator Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 este cineva interesat de acest produs? intreb deoarece doresc sa cumpar ceva de la un domn si sunt conditionat sa cumpar si acest produs la pachet. pretul ar fi cel din state,nimic mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Evil Twin Shifter sunt eu interesat daca este pentru samurai . un pret? multumesc i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Evil Twin Shifter si eu sunt interesat...ce este acest produs??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Evil Twin Shifter sunt eu interesat daca este pentru samurai . un pret? multumesc pretul este exact ca cel din state ...160$ (sper ca nu o sa deranjez pe nimeni afisand pretul,dar sincer chiar nu vand acest produs) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Evil Twin Shifter si eu sunt interesat...ce este acest produs??? Este o foarfeca cu gusa si cu pelerina de cauciuc! La nimic nu te pricepi, don Semaca! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Evil Twin Shifter curi0s.... d0m d0ct0r cum va-ntereseaza un pr0dus ara sa stiti ce este.... :p eu presupun ca este niste scimbat0are de viteze ultrarapide cu mans0n si maciulie da ....p0a sa ie si alceva .... acu iecare cu ce-i trebe :ha: :ha: PS. A ....si 0areca e sa scurteze maciulia daca e prea lunga :ha: :ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Evil Twin Shifter Si pe mine m-ar interesa daca este de vanzare..... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate