worldscape Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 In sfarsit am gasit un Defender care arata bine ( Cool...) este vorba despre modelul Defender SVX cine s-a dat cu el sau stie mai multe despre el... doar ca e o editie limitata 2008 si are ceva dotari de OffRoad... este una de vanzare la Constanta (sursa Autovit..banuiesc ca pe la vre-un dealer)... mai jos cateva imagini ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Seamana izbitor cu un Mercedes G Cabrio. Daca ar copia si fiabilitatea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... SCULA ADEVARATA. Ce an ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... scuze 2008 Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... SCULA ADEVARATA. Ce an ? modelul e fabricat in 2008 ... la a 60-a aniversare a Defenderului...... dar masina e nou nouta la zero KM cica ( de faspt e la 5Km :ha: ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Sau invers.... Land Rover s-a apucat de masini de teren inaintea Mercedesului. Si oricum toate masinile "de garda veche" seamana intre ele destul de mult - pentru ca stilul "patratos" era la moda. Inclusiv ARO. (care arata mai bine ca LRD si G, dupa gusturile mele subiective). Oricum Defender SVX e doar un Defender, cu ceva modificari, care la urma urmei se pot face oricarui Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Land Rover s-a apucat de masini de teren inaintea Mercedesului. Pentru corecta informare a opiniei publice precizez ca e o mare eroare...Voi detalia pe alt topic. Ca sa ramanem on-topic, la ce pret e jucaria ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... ieftina ca braga :ha: :..... cica vor pe ea 41650 euro (inclus vama si TVA ) + taxa de mediu de cca: 2349 euro.... dar... pentru o masina noua si cu oaresce preparare de Offroad nu e mare pretul, la acelasi pret iei un Jeep Wrangler Rubicon nepreparat.... singura deosebire este ca nu stiu ce punti are defenderul si daca are blocanti fata + spate sau nu ( Wranglerul are ... ) ... oricum arata mai bine ca design decat JK-ul stock nou... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... o cumpara becali.......... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... ieftina ca braga :ha: :..... cica vor pe ea 41650 euro (inclus vama si TVA ) + taxa de mediu de cca: 2349 euro.... dar... pentru o masina noua si cu oaresce preparare de Offroad nu e mare pretul, la acelasi pret iei un Jeep Wrangler Rubicon nepreparat.... singura deosebire este ca nu stiu ce punti are defenderul si daca are blocanti fata + spate sau nu ( Wranglerul are ... ) ... oricum arata mai bine ca design decat JK-ul stock nou... Comparativ cu Jeep ...e chestie de gusturi...amandoua au pedigree... Problema la LR e ca pe langa cei 44.000 trebuie sa mai ai cateva mii bune in buget pentru reparatiile lungi si dese.....ce SIGUR vor urma, din pacate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... ca idee, ca si la orice alta editie aniversara la defender modificarile tin doar de aspect: The Land Rover Defender SVX comes in metallic black with subtle satin black decals and is available in both 90 soft-top and 90 station wagon versions. The exterior is touched up with silver finishes, clear lens headlights, new surround on the front grille, tubular side-steps, 'diamond turned' five spoke alloy wheels, reinforced aluminium front udnershield, LED rear lights and of course custom badges. Inside the special edition is adorned with Recaro sport seats, alloy gear knobs, sat nav, iPod cradle, fancy audio system and the soft-top comes with a metallic silver tubular cage that supports a tailor-made, removable black fabric hood. si e o editie limitata: 200 units will be made (140 Defender 90 soft-tops and 60 90 station wagons) and each one will have a numbered plaque with production starting in the spring of 2008. si mie imi place foarte mult editia asta de defender. insa, nu vad de ce sa platesti pe cel de care zici tu din 2008 42.000 de euro cand pe mobile poti gasi acelasi tip din 2009 la 34.000 de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Problema la LR e ca pe langa cei 44.000 trebuie sa mai ai cateva mii bune in buget pentru reparatiile lungi si dese.....ce SIGUR vor urma, din pacate... du-te ma... tre sa-mi caut si yo in portmoneu, sa vad unde dracu am pus miile alea bune deoparte pentru reparatii, ca poate de 1 an as face si yo altceva cu miile alea nenumarate si sa nu le tot pun deoparte pentru reparatiile de la masina. da noah... daca noul oracul din focsani zice ca le am puse deoparte, inseamna ca asa o fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... du-te ma... . Din cate stiu n-am rude la Cluj...asa sa te adresezi familiei tale... Pe oricare forum citesti, inclusiv aici posesorii de LR se plang intr-una de fiabilitatea slaba... Daca tot n-ai cheltuit pe reparatii strange si ia-ti lucru nemtzesc ...Ar fi pacat sa aiba dreptate oracolul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... din pacate deocamdata trebuie sa ma multumesc cu jaful asta englezesc. dar cu siguranta voi adauga asta pe lista prioritatilor, stimate si respectat domn! :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Sa pui pe lista si un curs de ortografie si gramatica...Asta asa, sa nu mai vomiti posturi scrise cu picioru stang pe forumul asta... Poate afli ca propozitia incepe cu majuscula ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... chiar simti nevoia sa-mi tii lectii de gramatica? domnu cu lucrurile "nemtzesti"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... BOBO =unde ai invatat sa scri nemTZesti...........?s-au ce reprezinta ?-are legatura cu land rover ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Tz , sh sint acceptate pe net in lipsa diacriticelor...."YO" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... BOBO =unde ai invatat sa scri nemTZesti...........?s-au ce reprezinta ?-are legatura cu land rover ? mai uita-te odata cine scrie asta, si revino. Tz , sh sint acceptate pe net in lipsa diacriticelor...."YO" :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... la mine scrie pe monitor " BOBO " mesaj nr 19 -primul din pagina 2 (la ala ma refer) daca nu raspund -l-am spart,evident MONITORU.....SALUT ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Masina(asta sau sora ei) a fost in show-room la Bucuresti din vara-toamna 2008, cind costa la 60 de mii... Arata mai bine in realitate decit in poza si cred ca merge si mai bine decit zice lumea. Ce ziceti ca a aparut o noua editie de Defender "Fire and Ice" care e disponibil in multe tari(inclusiv BG si TR) si nu in UK si mor aia de oftica? http://www.difflock.com/magazine/4x4_Ne ... ders.shtml PS: Inca un topic macelarit si umplut de chestii inutile... dl. Max...asa va arata viitorul? Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... @BOBO...nu te lua in gura cu toti laudarosii , ca s-ar putea sa nu isi deaseama lumea de diferenta.. @Vladruse.....aici nu e nimic personal ....se intra pe acest forum ca sa inveti cate ceva, nu sa ai discutii off-topic cu privire la fiabilitatea masinilor nemtesti pentru ca culmea , tu ai o masina nemteasca . Si eu si altu si-ar lauda masina , ca a lui e cea mai fiabila , ca a mea a facut un milion de km si culmea , nici macar nu i-am schimbat uleiul :P ...sa fim seriosi te rog raspundemi la o intrebare . de ce la camel trophy s-au folosit in majoritate defenderuri si discovery-uri? sincer nu am vazut nici o masina nemteasca acolo , sau poate nu vad eu bine . deci nu mai futeti topicul omului cu discutii inutile. Fiecare masina e buna in felul ei . Poate pe unii ii deranjeaza si o ia ca pe o insulta faptul ca ii zici ca defenderul nu e buna de nimic ca toata ziua bagi bani in ea...sa fim seriosi. Asa cum sunt si eu serios acum si spun ca Freelander-ul NU e cea mai buna masina din lume si a mea din 2002 as schimba-o oricand pe un defender dinainte de 1990....prietenii stiu de ce :h5 Multumesc Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... Inca un topic pe campii.... :P Revenind la Defender, cred ca e cam scump, si parerea mea e ca nu il poti compara cu Rubicon. Am mers in dreapa, pe asfalt, cu un SVX (nu era decapotabil). Nu m-a impresionat. In primul rand e diesel (motorul tragea bine pe asfalt dar nu sunt adeptul diesel-ului), in al 2-lea rand e 4x4 permanent, iar blocant avea doar central parca. Mi-au placut scaunele, dar pozitia soferului mi s-a parut cam nefireasca. La exterior e foarte frumoasa, iar aia decapotabila arata chiar super bine. Spun ca e scump pentru ca proprietarul celui din Galati l-a luat de la Premium Auto in perioada Pastelui si zice ca a dat 36.000 Euro pe el. Cat poate fi in plus unul decapotabil? Concluzionand as alege un Rubicon de 3.8 benzina oricand. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... revin cu informatii ... din pacate se pare ca a ramas doar DESIGN-ul de ea, nu are decat dif blocabil central ( nu are blocant fata sau macar spate ) versus Wrangler, iar fiabilitatea e slaba comparativ cu aceeasi masina... pretul... in Germania o fi 34.000 euro, dar mai adauga si tu TVA-ul si iese la 40500 euro.... pana la 41650 mai e si adaosul dealerului.... nu are cum sa fie productie 2009, deoarece 60 edition s-a fabricat doar anul trecut ( deci e posibil sa fie un dec 2008 cel mult... ) ... oricum in poze arata foarte bine, iar in teren o stiu doar comparativ cu un Defender 90 de prin 2000, modificat, cu care am concurat la Gura Humorului si care in unele portiuni s-a comportat neasteptat de bine, nu credeam ca va reusi sa treaca fara troliere... atar scrie: Concluzionand as alege un Rubicon de 3.8 benzina oricand. si eu a-si alege acelasi 3.8 benzina, ca sa nu spun ca mi-asi dori un Wrangler J8 .... ... dar pana atunci ma rezum la un TJ si la speranta sa mai gasesc inca unul tot de 4 litrii si cu cutie automata dar e o masina, inainte de orice, frumoasa, pe care am vazut-o...si care " are si ceva facilitati de OffRoad"... si de aceea am si facut topicul, si nu cred ca "bat campii" Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover... off topic: vlad se putea sa nu strici tu vreun topic... :ha: ti-am mai spus si la alt topic facut praf de tine ( unul din multele ) ....toata lumea recunoaste ca ML....si mai ales ML-ul tau e cea mai buna masina din istorie, cea mai tare din parcare...cea cum vrei tu, dar te rog putin respect si pentru alti tampiti care nu au masina ta. Nu trebuie sa dai absolut intodeauna cu pietre si sa faci praf orice discutie despre orice alt tip de masina decat ML. Multumesc mult. On topic: Pretul nu se justifica pentru acest model, deoarece in afara de jorjoanele de exterior nu e cu nimic diferita de cele normale. Jorjoanele poti sa iti pui o mie, in fct de cum vrei sa arate masina. Nu vb de faza cu decapotabila ca aia e altceva... Personal prefer imaginea clasica decat cea prezentata....dar aici e vorba de gusturi...( aici poti vlad draga sa dai cu piatra cat vrei....ca pentru gusturi nu trebuie dovezi :p ) isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate