Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover...

worldscape

Postări Recomandate

Re: o masina care in sfarsit arata bine pt Land Rover...

Iar eu ti-am mai spus ca un consens absolut n-ai sa gasesti in nici o discutie. Fiecare spune ce crede.

Citeste mai atent si lasa prejudecata in ceea ce ma priveste. Nu gandesc obtuz in privinta meleului.

Un :old spunea : "din contradictie iese adevarul..." asa ca putina andrenalina nu strica forumului...

Pentru aplauze la unison mergeti la Congresu' paishpe....

Culmea...imi place cum arata Defenderu Cabrio....am spus, seamana cu G-ul Cabrio.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Vladruse: Bai frate sa-nebunesc.... Chiar ca tie ar trebui sa ti se schimbe nick-ul in Daddy ML. Aveti aceleasi hobby-uri.... Sa faceti praf topicuri cum ca cazanele voastre sunt..... "mezu din dodoasca".

Belea... bine ca nu-s multi ca tine :uameni

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

@Vladruse: Bai frate sa-nebunesc.... Chiar ca tie ar trebui sa ti se schimbe nick-ul in Daddy ML. Aveti aceleasi hobby-uri.... Sa faceti praf topicuri cum ca cazanele voastre sunt..... "mezu din dodoasca".

Belea... bine ca nu-s multi ca tine :uameni

Ti-am raspuns deja pe alt topic....

Din pacate sint multi ca tine, care nu suporta o parere si sar sa faca repede comparatii cu masina omului de la semnatura...

Daca citesti topicul ai sa vezi ca n-am comparat eu ML cu LR...ci altii. din orgoliu prostesc...

Despre nik ........cainele moare de drum lung si.....

Link spre comentariu

pretul... in Germania o fi 34.000 euro, dar mai adauga si tu TVA-ul si iese la 40500 euro.... pana la 41650 mai e si adaosul dealerului.... nu are cum sa fie productie 2009, deoarece 60 edition s-a fabricat doar anul trecut ( deci e posibil sa fie un dec 2008 cel mult... )

pretul din anuntul de pe mobile era cu tva inclus. oricum, pretul este destul de piperat. eventual daca mai aduceau anumite imbunatatiri si la partea tehinica poate ca merita.

Link spre comentariu

Dupa mine, mai fain ca asta nu este. E al lui Richard Hammond (prezentatorul ala micu; de la Top Gear).

[youtube:2us1yzqn]

[/youtube:2us1yzqn]

Ar mai fi de urmarit si filmuletul de mai jos. La un moment dat Richard zice ca 70% din LR produse sunt inca in functiune. Defenderul nu a fost facut sa arate bine, a fost facut sa munceasca.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

In iunie am avut oferta de la premium auto ptr. un SVX carosat de 32.000 euro cu tva cu tot. La interior erau schimbari de decor,bordul si schimbatorul combinate cu un argitiu de te duceai cu gandul la masinutele chinezesti. Tehnic e aceeasi masina cu cea de serie. Modelul cu prelata este mai ieftin.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare