zolameister Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 poate cineva sa ma ajute cu sfaturi?As vrea sa-i fac o conversie dar n-am model :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai poate stie cineva un topic ptr ce eu nu am gasit :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai Zoli, din ce am mai urmarit eu: http://bbs.zuwharrie.com/content?topic=87674.0 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai al meu este pe elicoidale dar asa l-am luat daca vrei iti pun poze sa vezi cum arata poze in detaliu Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai al meu este pe elicoidale dar asa l-am luat daca vrei iti pun poze sa vezi cum arata poze in detaliu da parca ai intrebat intr-un topic da ca merita masina.....poze mai putin eventual niste masuratori... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai da am intrebat pe parerea voastra despre sj samurai 500 16 16v imi zici ce sa masor si cand ajung acasa o sa masor ca acuma sunt la scoala nu stiu sa pun viewtopic dar oricum este in a doua pagina Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai In afara de Dojo, avem un membru nou, srssilviu, care pe acest fir afirma ca si-a facut singur conversia pe elicoidale. Ia legatura cu el si tine-ne la curent :h5 Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai Tot un coleg forumist, cu care poti vorbi: claudiu c din Timisoara. El impreuna cu frate-su Costi au facut conversia masinii din topicul de mai jos: viewtopic.php?f=28&t=8871 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai Sau la Cfantana, stiu ca si ei faceau, dar intai vorbeste cu AdiKamikaze, pt ca el si-a facut pe a lui (nu stiu unde) si a zis ca nu ii place cum se comporta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: ajutor conversie de la arcuri foi la elecoidale la samurai mersi ptr ajutor.Chestia e ca nici pe mine nu ma incanta dar dupa ce m-am rasturnat la MMOF parca simt ca puntile ar trebui sa fie mai "libere".oricum prima masura a fost executarea unui rollcage exterior :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate