nan florin Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Sucursala de Marfa Cluj organizeaza sedinta de vanzare pentru mai multe autoturisme ARO intre care unele si cu motor Peugeot si alte masini fara licitatie. Doritorii se pot adresa d-nei Morar Emilia la nr de tel afisat in partea de jos a tabelului intre orele 8.00 - 15.30 de luni pana vineri. pentru cei interesati pot face poze cu masinile din Dej. ce pot sa va spun ca 324 din dej este cu motor Peugeot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele 324 din dej este cu motor Peugeot. ai poze cu el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele salut cautam si eu un 324 ai facut rost de poze? _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Si pe mine m-ar interesa remorca. Oare e de aia mare de Aro? Ma mai intereseaza daca are prelata si MTMA-ul. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Salutare, Pe mine ma intereseaza tractorul U650 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Pai sunt 2 Pejouri, cele care au 2498cmc :grin: Acum depinde si in ce stare sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Urmeaza sa le fac niste poze. Peugeotul de la Dej este cu prelata iar cauciucurile sunt noi, in sensul ca nu au fost utilizate mai mult de doua luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele da, asteptam pozele sa ne facem o idee. am dat informatia unui doritor inflacarat. am inteles ca maine suna, din nou, astazi era: ba inchis , ba ocupat nr. doamnei poate o punem de inca o camioneta in parc. _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Asa dupa cum am promis revin cu poze cu masinile scoase la vanzare. Mentionez ca in cazul in care exista cumparatori pot asigura si transportul pe platforma pana la destinatar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Mai adaugam: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele saracele, in ce stare exterioara deplorabila sunt . ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Vreau si eu un Aro 324 dar astea din poze, la cum arata sunt scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Vanzare autoturisme ARO si altele Vreau si eu un Aro 324 dar astea din poze, la cum arata sunt scumpe. ii scap de impozite si taxe prin donatie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate