marcel Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Dupa mai bine de juma' de an de cautari, am reusit sa pun mina pe un material care se preteaza la huse de tras pe ele cu ce vrei si ce nu vrei. Concluzia: pot lasa trapa deschisa fara sa ma mai agit ca vine o ploaie cu bulbuci :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Huse HD :h5 .........interesanta ideea........dar chiar la masina mea nu am ce proteja...... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Huse HD Stai ca nu m-am prins. Adica tu nu ai scaune in masina??? Daca vrei iti fac un pret bun la o pereche de fata :grin: ps: nu vind huse, sa nu se inteleaga gresit. Abia am gasit materialul pe care l-am platit, probabil, mai mult decit face. Am mai si cusut la ele ca era sa-mi cada bijuteriile aproape o saptamina. Pt. vinzare ar iesi un pret ca mi-ar fi si rusine sa-l cer. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Huse HD @srevni.........am scaune nu i problema dar sunt atat de jumulite de la noroi si unsoare.. si restu incat nu prea mai am la ce sa le pun huse pt protectie......... :h5 :ha: :ha:. Oricum ideea este foarte practica..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Huse HD Nu va mai chinuiti sa gasiti materiale si sa le coaseti, au la Milner huse HD gata facute si sunt ceva de genul 15Lire scaun fata si 25 lire bancheta. Adaugati ,transportul si TVA si gata Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Huse HD Nu va mai chinuiti sa gasiti materiale si sa le coaseti, au la Milner huse HD gata facute si sunt ceva de genul 15Lire scaun fata si 25 lire bancheta. Adaugati ,transportul si TVA si gata eu am comandat la milner si fata si spate, sunt intradevar HD iar preturile sunt ok, mie mi le-a comandat geppeto si sunt f multumit, daca doriti puteti apela si vi se aduc pe comanda in 4-5 zile, au mai multe culori asa ca nu merita efortul de a le fabrica homemade :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Huse HD Daca merita sau nu ... fiecare poate hotari pt. el. Am comandat si eu de pe ebay, si mi-au venit niste rahaturi. Erau huse universale, care normal ca nu s-au potrivit cum trebuie. Apoi, la o vreme au puscat cusaturile ca era pasul masinii de cusut prea marunt, si s-au rupt ca timbrele. Mai era si problema materialului, un fel de imitatie de cordura made in china care nu respecta normele europene asa ca inca mai folosesc azbest in compozitie. Cine stie ce si cum cu azbestul se va feri de ele ca dracu de tamiie. Nu toate sunt de calitate nici acolo. Dupa toate astea, am preferat varianta home made cu toate neajunsurile ei. Nu va obliga nimeni sa va apucati de cusut la masina. Si daca chiar va incumetati sa stiti ca nu va pica cocoselul (cum imi zicea mie buna-mea de la tara). Asa ca, fiecare cum crede ca-i mai bine pt. dosul lui :hi I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Huse HD intrebarea e putin diferita atunci NE POTI AJUTA SA CUMPARAM MATERIAL DINALA JMECHER ??? personal chiar as vrea sa am un asemenea material pentru 2 utilizari 1. dublare prelata ims (exteriorul verde frumos dar ciur si interior ceva impermeabil cu adevarat) 2. as dori sa imi fac o husa pentru sacul de dormit pentru noptile friguroase si umede si cand nu am dus cortul cu mine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Huse HD Daca merita sau nu ... fiecare poate hotari pt. el. Am comandat si eu de pe ebay, si mi-au venit niste rahaturi. Erau huse universale, care normal ca nu s-au potrivit cum trebuie. Apoi, la o vreme au puscat cusaturile ca era pasul masinii de cusut prea marunt, si s-au rupt ca timbrele. Mai era si problema materialului, un fel de imitatie de cordura made in china care nu respecta normele europene asa ca inca mai folosesc azbest in compozitie. Cine stie ce si cum cu azbestul se va feri de ele ca dracu de tamiie. Nu toate sunt de calitate nici acolo. Dupa toate astea, am preferat varianta home made cu toate neajunsurile ei. Nu va obliga nimeni sa va apucati de cusut la masina. Si daca chiar va incumetati sa stiti ca nu va pica cocoselul (cum imi zicea mie buna-mea de la tara). Asa ca, fiecare cum crede ca-i mai bine pt. dosul lui :hi Noi am dat doar o informatie, de unde se pot procura, acum fiecare normal stie mai bine ce vrea. Cele care le folosim chiar sunt ok, ca si calitate-nu zice nimeni ca nu-s mai bune cele pe care ti-le ai facut, totul depinde daca se mai pot achzitiona si alte materiale si cine le face. In rest e pura informatie Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate