Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurt tratat autobiografic !

Dok
 Share

Recommended Posts

Salutare doamnelor si domnilor !

Desi am completat profilul inca de la inscriere, cu profesie, varsta, domiciliu, am avut deja o serie de interventii si corespondente directe sau pe PM, mi se reproseaza ca nu m-am prezentat ... !?

Am avut proasta inspiratie sa solicit niste amarate de gume si un domn a sesizat ca nu ma cunoaste.

Ei bine, am sa respect reteta scrisa de predecesorii mei: "Eu sunt Bogdan din Bucuresti, am 51 de ani, sunt de profesie medic."

Va solicit ingaduinta ca alaturi de domniile voastre, sa cotropesc padurile, sa tulbur apele si sa calc cu MT-urile noroiul patriei".

O fi bine, o fi rau ... o fi suficient !?

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Re: Scurt tratat autobiografic !

Salutare doamnelor si domnilor !

Desi am completat profilul inca de la inscriere, cu profesie, varsta, domiciliu, am avut deja o serie de interventii si corespondente directe sau pe PM, mi se reproseaza ca nu m-am prezentat ... !?

Am avut proasta inspiratie sa solicit niste amarate de gume si un domn a sesizat ca nu ma cunoaste.

Ei bine, am sa respect reteta scrisa de predecesorii mei: "Eu sunt Bogdan din Bucuresti, am 51 de ani, sunt de profesie medic."

Va solicit ingaduinta ca alaturi de domniile voastre, sa cotropesc padurile, sa tulbur apele si sa calc cu MT-urile noroiul patriei".

O fi bine, o fi rau ... o fi suficient !?

Domnule doctor, nu ai ce face, astea sunt regulile casei. :grin:

Aici e ca si o mare familie si de aceea tinem ca fiecare se se prezinte cat de cat la inscrierea pe forum. Eu am bagat regula asta si tin la ea foarte mult. :wink:

Bine ai venit! :W

bine ati venit domn' doctor----si daca facem un topic cu "medicul va sfatuieste" ......poate ne dati concursul........cu respect !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!

Multumesc tuturor pentru urarile de "bun venit"!

Daca se doreste, se poate crea un topic "specializat" pe asistenta medicala, prim ajutor si eventual sprijin pentru investigatii si tratamente de specialitate, unde medicii de pe acest forum sa raspunda solicitarilor voastre.

Cu simpatie,

Bogdan

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

• 2 weeks later...

bine ai venit colega!...suntem destul de rari pe forum...nu te supara, join the club!

da', halatu'...ce halat ai...mitsu, toyo, samurai??? au poate M461 klasse???

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use