Dok Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Salutare doamnelor si domnilor ! Desi am completat profilul inca de la inscriere, cu profesie, varsta, domiciliu, am avut deja o serie de interventii si corespondente directe sau pe PM, mi se reproseaza ca nu m-am prezentat ... !? Am avut proasta inspiratie sa solicit niste amarate de gume si un domn a sesizat ca nu ma cunoaste. Ei bine, am sa respect reteta scrisa de predecesorii mei: "Eu sunt Bogdan din Bucuresti, am 51 de ani, sunt de profesie medic." Va solicit ingaduinta ca alaturi de domniile voastre, sa cotropesc padurile, sa tulbur apele si sa calc cu MT-urile noroiul patriei". O fi bine, o fi rau ... o fi suficient !? Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! No servus :hi Bine ai venit! Pentru inceput e suficient :grin: , ne mai cunoastem pe parcurs :h5 ! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Bun venit domnu' doftor in :cl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Salutare doamnelor si domnilor ! Desi am completat profilul inca de la inscriere, cu profesie, varsta, domiciliu, am avut deja o serie de interventii si corespondente directe sau pe PM, mi se reproseaza ca nu m-am prezentat ... !? Am avut proasta inspiratie sa solicit niste amarate de gume si un domn a sesizat ca nu ma cunoaste. Ei bine, am sa respect reteta scrisa de predecesorii mei: "Eu sunt Bogdan din Bucuresti, am 51 de ani, sunt de profesie medic." Va solicit ingaduinta ca alaturi de domniile voastre, sa cotropesc padurile, sa tulbur apele si sa calc cu MT-urile noroiul patriei". O fi bine, o fi rau ... o fi suficient !? Domnule doctor, nu ai ce face, astea sunt regulile casei. :grin: Aici e ca si o mare familie si de aceea tinem ca fiecare se se prezinte cat de cat la inscrierea pe forum. Eu am bagat regula asta si tin la ea foarte mult. :wink: Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W in :cl :gr1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :ha: .......WHAT'S UP DOC? :W :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W bine ati venit domnu doctor dar fi-ti mai taios :F nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :h5 :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W :cl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W in :cl domnu` :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! bine ati venit domn' doctor----si daca facem un topic cu "medicul va sfatuieste" ......poate ne dati concursul........cu respect ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W frumos spus domn' doctor! Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Bine ai venit :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W in :cl :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Multumesc tuturor pentru urarile de "bun venit"! Daca se doreste, se poate crea un topic "specializat" pe asistenta medicala, prim ajutor si eventual sprijin pentru investigatii si tratamente de specialitate, unde medicii de pe acest forum sa raspunda solicitarilor voastre. Cu simpatie, Bogdan Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :g :g :g Aici e rubrica unde-ti poti face o idee cam ce s-a abordat pana acum. viewforum.php?f=26 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! bine ai venit colega!...suntem destul de rari pe forum...nu te supara, join the club! da', halatu'...ce halat ai...mitsu, toyo, samurai??? au poate M461 klasse??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Scurt tratat autobiografic ! :cl VA UREAZA :W :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate