Optimus Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: sfat achizitie Vitara multumesc celor care mi-au raspuns pe aici. pama la urma mi-am cumparat un Mitsubishi Pajero Pinin :grin: toate cele bune tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: sfat achizitie Vitara :ha: :ha: :ha: :ha: ....sa-l stapanesti sanatos :h5 :h5 :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: sfat achizitie Vitara Macar e tot japonez. :grin: Sa-l stapanesti sanatos. :hi "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: sfat achizitie Vitara multzam fain de urari! Mitsu asta e chiar japonez, 100%, fata de Mazda Tribute care e de fapt un Ford Escape mascat in Mazda. are doar suspensia independenta de la Mazda si inca ceva electronica, din cate am inteles, restul motor, punte, design, etc este Ford :) oricum, eu cautam un SUV japonez, fara discutii, ca am tot primit oferte de masini nemtesti dar nu m-au interesat ;) abia astept sa ma dau cu ea pe ceva teren greu, ca pe youtube am vazut ca poate destul de multe masinuta asta :ypu fiind primul meu 4x4, o sa-l iau usurel, pana ma prind ce si cum, ca e cu totul altceva decat am avut eu pana acum, insa pot spune ca ma simt foarte bine la volan si cred ca ne vom intelege de minune... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: sfat achizitie Vitara sa-l stapinesti sanatos si bine ai venit nu este o conditie sa ai 4x4 sa fii membru pe forum zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate