Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme TURBO

rd_adi

Postări Recomandate

Pe loc totul e ok dar in forta motorul se plafoneaa foarte usor si turbo-ul nu se aude asa cum trebuie fluent se aude cu intreruperi! Stiu ca e o supapa de presiune pe turbo dar cred ca deschide prea rapid prea des...

Poate sa fie acea supapa? Sa schimb cu totul turbo-ul sau se poate remedia supapa?

Ce ar fi daca as renunta la acea supapa si as inchide canalul si as lasa ca tot aerul sa intre direct in motor? PUSCA? :banana :h5

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme TURBO

O reconditionare totala de turbina costa undeva la 200euro ...exista kit ptr asa ceva ...si cred ca iti poate face asta orice service de camioane sau atelier care se ocupa de turbosuflante din Cluj ...Trebuie sa evaluezi exact ce probleme are: cand intra, daca intra, daca iti baga ulei in filtru de aer samd. In conditiile in care prezinta simptomele prezentate de tine (intrerupe in gaz ...adica practic nu intra) cred ca se recomanda o reconditionare de la A-Z ... Nu se merita sa iei una SH ... :h5 Fara turbina te dai cu masina undeva la maxim 70 CP! :grin: Risti destul de multe, asa ca iti recomand fie sa o repari cat de repede poti fie sa nu mai circuli cu masina! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pai unde ai facut-o vere? Am turbina reconditionata de camion cu peste 200.000 km la bord! Si a dracu, inca merge ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

unde se poate reconditiona o turbina si la ce bani?

eu am schimbat-o din motive de lipsa de performanta dar as reconditiona-o inainte sa o pun la vanzare cea de pe toyota originala

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Pai unde ai facut-o vere? Am turbina reconditionata de camion cu peste 200.000 km la bord! Si a dracu, inca merge ... :ha:

ina acelasi loc unde am mai facut inca doua care ciudat, chiar merg...numai a mea nu vrea sa mearga :roll:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Sa vedem din Japonia alta nu imi iau...ca nu merita

Oricum parca ar mari putin capacitatea la asta si as pune un intrecooler...

Daca nu o repar...oricum de ce sunt simtomele astea? Daca blochez supapa de presiune ce se poate intampla rau nu cred ca poat ceda motoru...

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare