Vizitator avigi Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Salutare eu am trecut ieri simbata transalpina de la obirsie la Rinca cu samuraiul,am aflat de copil si eram cu ochii in patru, nimic suspect in traseu dar ideea cu echipe gen celule de interventie in colaborare cu salvamontul acolo unde nu activeaza cluburi offroad mi se pare foarte buna.Eu sunt din Campulung Muscel sub Iezer si Piatra Craiului mai este cineva in apropiere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Revenind la subiectul topicului de fata, pana acum avem 2 masini care si-au anuntat participarea. Iar asta dupa 24 de ore de la lansarea apelului. Voi ce ziceti? Eu zic ca sunt prea putini voluntari ce s-au oferit pana acum pentru a demara un "val" de acte pe la ministere si autoritatile locale.... Daca totusi se doreste sa se plece intr-o actiune de cautare ( chiar daca autoritatile abandoneaza ) cred ca un dead-line pana vineri dimineata ar fi super-suficient. In acest fel, functie de completarea listei, vineri as putea face hartiile oficiale prin care sa anuntam o actiune de cautare pe week-end si cei ce se vor inscrie pe lista sa poata demara aceasta actiune, fara a mai primi "bete in roate" :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Salutare eu am trecut ieri simbata transalpina de la obirsie la Rinca cu samuraiul,am aflat de copil si eram cu ochii in patru, nimic suspect in traseu dar ideea cu echipe gen celule de interventie in colaborare cu salvamontul acolo unde nu activeaza cluburi offroad mi se pare foarte buna.Eu sunt din Campulung Muscel sub Iezer si Piatra Craiului mai este cineva in apropiere? Poti afla niste date de contact de la Salvamontul din zona? EMA are protocol cu Salvamontul Maramures si sigur o "discutie" intre salvamontisti ar face mai mult decat o mie de acte.... Asta in cazul in care se va reusi sa se faca echipa de voluntari SMART-CLUB4x4. Pana acum s-au anuntat si au trimis PM cu datele : 1. bullbar 2. f_zoltan http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Revenind la subiectul topicului de fata, pana acum avem 2 masini care si-au anuntat participarea. Iar asta dupa 24 de ore de la lansarea apelului. Voi ce ziceti? Eu zic ca sunt prea putini voluntari ce s-au oferit pana acum pentru a demara un "val" de acte pe la ministere si autoritatile locale.... Daca totusi se doreste sa se plece intr-o actiune de cautare ( chiar daca autoritatile abandoneaza ) cred ca un dead-line pana vineri dimineata ar fi super-suficient. In acest fel, functie de completarea listei, vineri as putea face hartiile oficiale prin care sa anuntam o actiune de cautare pe week-end si cei ce se vor inscrie pe lista sa poata demara aceasta actiune, fara a mai primi "bete in roate" :grin: Vreau sa te asigur ca nu vor fi multi. Aici lumea este interesata, IN GENERAL, doar de offroad. Asa ca.... imi pare rau....totusi te rog pt mine sa faci demesurile oficiale si sa ma anunti cand ai nevoie de ajutor. Direct pe telefon si in maxim o ora eu pot sa plec. (Cat timp sunt semi-somer :ha: :ha: :ha: :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Vreau sa te asigur ca nu vor fi multi. Aici lumea este interesata, IN GENERAL, doar de offroad. Asa ca.... imi pare rau....totusi te rog pt mine sa faci demesurile oficiale si sa ma anunti cand ai nevoie de ajutor. Direct pe telefon si in maxim o ora eu pot sa plec. (Cat timp sunt semi-somer :ha: :ha: :ha: :ha: ) Intr-un fel cam asta voiam sa arat si eu .... Pentru ca cineva mai sus spunea ca "tac-pac" s-ar aduna 20 de masini... :P Dar e o ocazie buna de vazut in cazuri de urgenta, din toata comunitatea de aici, cam in cat timp si in ce masura se poate coagula o echipa nu de 20 de masini... de 5 masini si tot ar fi bine. :h5 Daca pana la urma ramai tu si cu f_zoltan si vreti sa mergeti totusi in zona, eu voi face atunci oricum toate demersurile la fel ca si pentru o echipa de 100 de masini ! :grin: Sa mai asteptam sa vedem ce zice si restul lumii ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Revenind la subiectul topicului de fata, pana acum avem 2 masini care si-au anuntat participarea. Iar asta dupa 24 de ore de la lansarea apelului. Voi ce ziceti? Eu zic ca sunt prea putini voluntari ce s-au oferit pana acum pentru a demara un "val" de acte pe la ministere si autoritatile locale.... Daca totusi se doreste sa se plece intr-o actiune de cautare ( chiar daca autoritatile abandoneaza ) cred ca un dead-line pana vineri dimineata ar fi super-suficient. In acest fel, functie de completarea listei, vineri as putea face hartiile oficiale prin care sa anuntam o actiune de cautare pe week-end si cei ce se vor inscrie pe lista sa poata demara aceasta actiune, fara a mai primi "bete in roate" :grin: Voluntari au fost....multi...multumesc celor m-au contactat telefonic sau prin SMS.Dead line-ul de care vorbesti s-ar putea sa fie dead-line de mult si ptr micut.E foarte important ca a fost un reflex din partea multora.Ideea cu EMA este una de luat in considerare.Echipaje ,harti, modalitati de operare pot fii exersate pe langa evenimente gen "prietenesti".Nu cred ca este nevoie in fiecare judet de voluntari ci pe teritorii sau zone geografice.Aduc inca odata in atentia voastra necesitatea de a ne implica cu hobby-ul nostru in "social"!Sa nu ne categoriseasca cei din jur ca" frustrati si fara creier" .Sa aratam ca suntem oameni cu piciorul pe pamant si stim sa fim importanti intr-o asemenea situatie....Autoritatile au refuzat sistematic dorinta noastra de a ajuta....poate va fii ca itr-o telenovela ieftina:micutul e cu parintii la mediterana ,iar bunicii disperati de lipsa lui si dornici de ceva cool,au facut o diversiune....Mi-ar placea sa fie asa ...dar nu stiu.EU din asta am realizat ca proiectul lui Bullbar trebuie realizat..Indiferent ca multi au luat-o ca gluma ,dar nu e asa ...copilul asta pute fii al vostru...In fond nu este nimic rusinos sa ajuti un om...Oricum totul se desfasoara sub anonimat,fara reflectoare cu certitudinea ca la noapte vei dormi linistit..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! @zolameister : propusesem acel "dead-line" avand in vedere ca nu sunt decat 2 masini pana acum. Din punctul meu de vedere as fi dat drumul la telefoane si la acte inca de azi. Ai dreptate ca daca micutul a ramas atata timp in padure probabil ca deja nu mai e in viata ( elicopterul ala cu detector de caldura trebuia adus din primele ore ). Dar eu merg dupa principiul ca daca e o sansa din o mie, trebuie incercat.... macar pentru parintii aceia.... e de nedescris ce e in sufletul lor acum.... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Da dar azi e luni dimineata .......pana vineri mai sunt 4 zile...daca e ranit sau dezhidratat sansele de supravietuire sunt mici....Trebuie facut ceva ACUM.Repet m-au intrebat multi ce sa faca,dar cum a zis si Bullbar,cei de acolo (oficial)au refuzat.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mishawrc Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! aseara a disparut un copil de 7 ani din statiunea Ranca.200 de jandarmi sunt in cautare. zona greu accesibila.-sursa Europa Fm Poate avem colegi in zona care pot da o mana de ajutor...... Da sunt colegi in zona si chiar astazi de dimineata de la ora 7.30 la cererea Politiei Judetene Gorj impreuna cu inca doi prieteni cu masinile si cu 25 atv isti si 20 enduristi ,toti din zona am fost sa scotocim imprejurimile statiunii Ranca.Cu cea mai mare parere de rau nu am gasit nimic.Foarte multe forte au fost in zona,politie,jandarmi,un elicopter al Politiei dotat cu camera cu senzori termo care a survolat toata ziua de astazi zona.Din pacate nu s a gasit nimic.Parerea mea este ca pe micut l a luat cineva. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Da dar azi e luni dimineata .......pana vineri mai sunt 4 zile...daca e ranit sau dezhidratat sansele de supravietuire sunt mici....Trebuie facut ceva ACUM.Repet m-au intrebat multi ce sa faca,dar cum a zis si Bullbar,cei de acolo (oficial)au refuzat.... Ok ! Asta ziceam si eu ... Toti cei care sunt disponibili sa se implice sa-mi trimita acele date pe mail ( ema@fundatiaema.ro ) sau pe PM. Eu ii declar ( fac niste contracte de voluntariat pe o perioada de 10 zile sa zicem ) ca si voluntari SMART din partea Fundatiei si CLUB4x4 ( cu acordul lui Max , normal ) si inaintez oficial instiintari cu privire la aceasta actiune spontana voluntara si le voi cere sprijinul si colaborarea! De aceea am nevoie de datele personale si ale masinilor sa le includ intr-o anexa a comunicatului oficial si in acest mod nu vor mai avea ce sa zica! Sau daca "baga bete in roate" mai exista presa care ar degusta asa ceva, dar nu cred ca or sa aiba tupeul sa zica NU ! Dam termen 2 ore pentru adunarea datelor? In acest fel, faxurile le pot trimite inca din noaptea asta ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! aseara a disparut un copil de 7 ani din statiunea Ranca.200 de jandarmi sunt in cautare. zona greu accesibila.-sursa Europa Fm Poate avem colegi in zona care pot da o mana de ajutor...... Da sunt colegi in zona si chiar astazi de dimineata de la ora 7.30 la cererea Politiei Judetene Gorj impreuna cu inca doi prieteni cu masinile si cu 25 atv isti si 20 enduristi ,toti din zona am fost sa scotocim imprejurimile statiunii Ranca.Cu cea mai mare parere de rau nu am gasit nimic.Foarte multe forte au fost in zona,politie,jandarmi,un elicopter al Politiei dotat cu camera cu senzori termo care a survolat toata ziua de astazi zona.Din pacate nu s a gasit nimic.Parerea mea este ca pe micut l a luat cineva. :sr Deci parerea ta e ca nu ar trebui sa se incerce? Eu ma gandesc ca acel elicopter cu senzori termici nu detecteaza decat corpuri calde. Iar daca saracul micut a decedat in padure, undeva, nu are cum sa "vada" nimic. O misiune de "salvare" in conditii extreme are toate sansele sa se transforme in una de "recuperare" in cazul in care victima decedeaza, dar acest lucru nu depinde de noi ci de Cel de sus. La fel a fost si cu minerul de la Ilba care inca traia cand am ajuns.... Si totusi, dupa ce i-a fost scos trupul din mina, stii ce a zis sotia lui? "Multumesc ca l-ati scos sa-l pot inmormanta crestineste!" Concluzia, viu sau mort, acest copil trebuie gasit! Sa dea Domnul sa fie rapit dar in viata ! Ma gandesc sa va las si un nr. de telefon pentru a prelua datele pentru cei ce nu au acces la net acum : 0744-333-EMA(362) http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Cred ca ar trebui sa deschizi un nou topic cu voluntariat ptr aceasta situatie....Lumea nu citeste topicul lui Zolameister ptr ca el e asa sau altfel..Tu poti face asta si sa incercam sa organizam ceva.... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator avigi Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Experienta in offroad nu am si sper sa nu fiu luat in ris dar voi incerca demersurile catre salvamont Campulung pt o colaborare cu eventuali offroadisti din sudul masivelor Fagaras si Piatra Craiului.Dar cred c-as avea mai multa credibilitate alaturi de altii= care sunteti in nordul Argesului? Cred ca am ajuns offtopic, rog moderatorul sa mute mesajul daca e cazul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Experienta in offroad nu am si sper sa nu fiu luat in ris dar voi incerca demersurile catre salvamont Campulung pt o colaborare cu eventuali offroadisti din sudul masivelor Fagaras si Piatra Craiului.Dar cred c-as avea mai multa credibilitate alaturi de altii= care sunteti in nordul Argesului? Ce zici tu se poate face in viitor cu siguranta! :h5 Problema e ACUM ! Asa ca , de mare ajutor ar fi daca mi-ai trimite niste date de contact ale Salvamontului CL pe PM, pentru a-i contacta "oficial" si a-i anunta de o posibila "actiune oficiala" a grupului SMART-CLUB4x4 pe care incercam sa-l facem acum.... Asta apropos de "credibilitate".... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Cred ca ar trebui sa deschizi un nou topic cu voluntariat ptr aceasta situatie....Lumea nu citeste topicul lui Zolameister ptr ca el e asa sau altfel..Tu poti face asta si sa incercam sa organizam ceva.... :h5 La momentul oportun o voi face... :grin: Insa acum e un caz de urgenta special, in care nu prea e timp de filosofat.... Se face ceva sau nu.... Cine vrea se baga, cine nu, nu... Din punctul meu de vedere chiar daca se pleaca numai cu 2 masini tot e mai mult decat deloc. :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! De luni, echipele de cautare se retrag in proportie de 80%! Asta e foarte trist, pt ca nu exista un motiv real. Te retragi cand gasesti! Nu cand nu gasesti! :uameni Unde dracu au facut astia cursurile de salvare??????? La Jilava? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! De luni, echipele de cautare se retrag in proportie de 80%! Asta e foarte trist, pt ca nu exista un motiv real. Te retragi cand gasesti! Nu cand nu gasesti! :uameni Unde dracu au facut astia cursurile de salvare??????? La Jilava? Nu te infierbanta inainte de vreme pentru ca asa cum vad ca sta treaba o sa te pui alaturi de f_zoltan si o sa ai unde sa consumi nervi si energie in cautarea baiatului acela ! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! S-ar putea contura si varianta unei rapiri.....Ceva e putred.......Prea a disparut in neant si nu s-a gasit nimic cu asa desfasurare de forte-peste 200 de oameni..........Am recitit stirea din link-ul cu europafm.....Cam ciudat ca omul care a zis ca s-a intalnit cu baietelul nu l-a oprit.......Cum naiba sa te intalnesti pe munte cu un copil si sa nu te lamuresti ce-i cu el si sa-l lasi sa plece de capul lui?!? PS-Chiar acum cand editez ce-am scris mai sus ma uit pe Ant3 si ipoteza rapirii prinde contur.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! Am facut un "contract de voluntar" pentru aceasta actiune. Il puteti lua de aici, completa cu datele personale si trimis pe ema@fundatiaema.ro ! Varianta cu semnatura voastra in original o sa mi-o trimiteti prin posta mai tarziu. Am nevoie de acest contract pentru a "certifica" faptul ca se actioneaza intr-un mediu organizat si astfel, nimeni sa nu mai poata refuza ajutorul vostru ! :h5 Maine dimineata redactez si trimit prin fax catre autoritati instiintarea oficiala , indiferent de cati participanti la actiune vor fi inregistrati pana la ora 07:00 ! Sa fie intr-un ceas bun ! http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! nu cred ca timpul e suficient ca intr-o noapte cand nu e nimeni pe forum sa faci un demers de o asemenea anvergura.....lasa timp macar pana la ora 12..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! nu cred ca timpul e suficient ca intr-o noapte cand nu e nimeni pe forum sa faci un demers de o asemenea anvergura.....lasa timp macar pana la ora 12..... OK! Ramane ora 1200 27/07/2009 pana cand sa se "adune" lumea ! :h5 Reamintesc: pana acum sunt bullbar si f_zoltan gata de plecare ! :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! repet deschide un nou topi ptr aceasta actiune.....lumea n-o sa intre mai mult decat atat pe topicul meu...de aici nu o sa ai voluntari... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! repet deschide un nou topi ptr aceasta actiune.....lumea n-o sa intre mai mult decat atat pe topicul meu...de aici nu o sa ai voluntari... OK! Desi nu inteleg de ce .... Voi face un topic cu link catre acesta, care sincer mi se pare cel mai potrivit loc de a trata subiectul ! :) http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! S-a facut ! :h5 viewtopic.php?f=93&t=10238 Insa acolo vom centraliza doar.... Discutiile si evolutia evenimentelor le vom face tot aici, pentru ca aici e toata "povestea" ! :wink: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Ajutor-copil disparut din statiunea Ranca! E mai bine asa :h5 dimineata dau si eu raspunsul NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate