Optimus Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 ardelean stabilit la Bucuresti, deci am nevoie de un 4x4 ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: prezentare :) multzam pt urari! :be in sfarsit, azi l-am cumparat pe BooBoo: un Mitsubishi Pajero Pinin, 2001, 2.0 GDI, 129 CP, 5d, Silver. masina e in tara de 2 ani, fostul proprietar i-a facut revizii numai la reprezentanta (?!), schimbata distributia in primavara, bibilita, etc. nu bate nimic, nu curge nimic, nu a fost lovita pe dedesubt si nu are rugina pe sub ea. singura problema ar fi cu ceva rugina pe la aripi, de fapt un inceput, nu a intrat in tabla, doar s-a cojit vopseaua pe muchie, dar aia o rezolv eu rapid. aspect destul de ok pt cei 8 ani pe care ii are, o mai aranjez eu cand voi avea timp, mecanica ok... asa ca de acum, sunt posesor de "buletin" de forum 4x4 :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: prezentare :) multzam, multzam! :) are cineva un manual de utilizare pt Pajero Pinin 2.0, 2001? in engleza macar, ca in germana am si eu, dar degeaba :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: prezentare :) si niste poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: prezentare :) da, e f fain, mie imi place tot mai mult, mi-a trecut prin gand si sa-l schimb cu unul mai nou, mai dichisit, si sa ramana masina pe viata :) dar... mai vedem... locuiesti prin zona? sa ma uit dupa o masina rosie? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: prezentare :) Salutare si :W in :cl Poate ne vedem la o bere in Becker Braun caci stam apropape cu locuintele (eu stau in spate la Liberty Mall)..... Bafta Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: prezentare :) Poate ne vedem la o bere in Becker Braun caci stam apropape cu locuintele (eu stau in spate la Liberty Mall)..... eu stau in spate la... Becker Brau :) eu stiu? :roll: nu m-am gandit niciodata sa ma intalnesc cu S in persoana :shock: eventual te invit la o agheasma ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate