Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prezentare :)

Optimus

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: prezentare :)

multzam pt urari! :be

in sfarsit, azi l-am cumparat pe BooBoo: un Mitsubishi Pajero Pinin, 2001, 2.0 GDI, 129 CP, 5d, Silver.

masina e in tara de 2 ani, fostul proprietar i-a facut revizii numai la reprezentanta (?!), schimbata distributia in primavara, bibilita, etc. nu bate nimic, nu curge nimic, nu a fost lovita pe dedesubt si nu are rugina pe sub ea.

singura problema ar fi cu ceva rugina pe la aripi, de fapt un inceput, nu a intrat in tabla, doar s-a cojit vopseaua pe muchie, dar aia o rezolv eu rapid.

aspect destul de ok pt cei 8 ani pe care ii are, o mai aranjez eu cand voi avea timp, mecanica ok...

asa ca de acum, sunt posesor de "buletin" de forum 4x4 :ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

da, e f fain, mie imi place tot mai mult, mi-a trecut prin gand si sa-l schimb cu unul mai nou, mai dichisit, si sa ramana masina pe viata :) dar... mai vedem...

locuiesti prin zona? sa ma uit dupa o masina rosie? :)

Link spre comentariu

Poate ne vedem la o bere in Becker Braun caci stam apropape cu locuintele (eu stau in spate la Liberty Mall).....

eu stau in spate la... Becker Brau :)

eu stiu? :roll: nu m-am gandit niciodata sa ma intalnesc cu S in persoana :shock: eventual te invit la o agheasma ;)

Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare