YO2BTW Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Ma numesc Adrian, sunt radioamator si am indicativul YO2BTW. Traiesc de 3 ani la propria ferma din munti, 22ha de paradis, aproape de muntii Retezat. Am botezat ferma, Ferma SOLARIS http://www.fermasolaris.ro Drumul de acces la mine este numai cu 4x4, am un Jeep Cherokee 4.0HO an 1996, am anvelope speciale de off-road ( am avut probleme cu ele, politie, ITP etc. ) am si gume de asfalt, dar nu se compara cu cele speciale. Propria firma din 1990 si companie de gazduire web pe Internet din 1999, APIS Romania http://www.apis.ro Am mai multe pasiuni, radioamatorism, astronomie, tir cu arcul, mountain bike, computere, ezoterism etc. La galeriile foto de la Ferma SOLARIS o sa vedeti mai multe fotografii, sunt doua galerii foto, HamRadio si Ferma SOLARIS. Sunt bucuros ca am dat de voi. Numai bine ! Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! No servus :hi ! Bine ai venit :h5 ! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Welcome! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :tr :W U Esti un fericit Adi, :1 :bravo Am vazut ca te sti si cu Manole (alpinman) :grin: , e vecin cu mine, candva te vizitez cu permisiunea ta bineinteles, sa facem un pic de off-road :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2BTW Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :tr :W U Esti un fericit Adi, :1 :bravo Am vazut ca te sti si cu Manole (alpinman) :grin: , e vecin cu mine, candva te vizitez cu permisiunea ta bineinteles, sa facem un pic de off-road :grin: :h5 DA, am fost si pe Ranca cu el,... va astept cu drag, numai sa ma anuntati din timp... Am niste locuri foarte tari pe langa mine, spre Retezat. Eu nu fac off-road extrem, la mine este ceva mai soft... Frumoase agregate ai... :bravo Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W :cl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit Adrian! :W Mai avem pe forum un utilizator Adrian care are indicativul si nickname-ul YO2BT. Ce coincidenta. :grin: Daca esti la fel ca si el atunci e beton. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :bravo :bravo... :W IN :cl Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit Adrian! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit! Felicitari pentru paradisul tau, imi doresc asa ceva de multa vreme... :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! bine ai venit , si bine ne-ai gasit.... sper sa ne vedem curand la inaltime..... pana atunci...grija cu anvelopele :) _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit Adi ... Foarte frumoase locurile prin care "te invarti" ... te invidiez :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit! :P Ne vedem la Simpo YO ? 73 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2BTW Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! O primire foarte calda Va multumesc tuturor ! Sunteti de gasca :bravo :ypu Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! Bine ai venit! :W :h5 Foarte frumos paradis ati incropit acolo la voi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W in :cl . Frumos utilaj :h5 :gr1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: YO2BTW Adrian va saluta ! :W ...chiar ca te poti considera fericit... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate