Horace Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Salutari, Ma numesc Horatiu, sunt pasionat de off road si sper sa gasesc aici multi prieteni la fel de pasionati de off road ca si mine. Am in prezent un Jeep Wrangler si un Nissan Patrol 2,8 TD pe care urmeaza sa-l modific. Astept cu nerabdare sa-mi fac prieteni si sa iesim impreuna in noroaie....:) Deja am avut o aventura cu cativa dintre voi, am fost in Delta Dunarii copilotul Tractozaurului....:) Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: inca un coleg in universul off road Salutari, Ma numesc Horatiu, sunt pasionat de off road si sper sa gasesc aici multi prieteni la fel de pasionati de off road ca si mine. Am in prezent un Jeep Wrangler si un Nissan Patrol 2,8 TD pe care urmeaza sa-l modific. Astept cu nerabdare sa-mi fac prieteni si sa iesim impreuna in noroaie....:) Deja am avut o aventura cu cativa dintre voi, am fost in Delta Dunarii copilotul Tractozaurului....:) DA, DA, DAAA :grin: :h5 Bine ai venit Horace! Multi au spus ca sunt cam dur :p :bx :ha: cu copilotii, dar tu esti foarte rezistent, prietenii stiu de ce :ha: :h5 Si acum sa-ti urez traditionalul meu salut deja "Tractozauru` iti ureaza bine ai venit!", criptat arata cam asa :grin: :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: inca un coleg in universul off road Doua poze cu Wranglerul (care e de vanzare folks :grin:, detalii pe PM :) , virusul Patrol l-a lovit rau pe Horace :h5 ) si doua cu Patrolul Y60 nou achizitionat (de abia astept sa-ti modifici Patrolul, sa-i facem botezul Off-Road Runners Team, :h5 ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: inca un coleg in universul off road Dragilor, Va multumesc mult pentru mesajele voastre de primire. Sper sa ne intalnim cat mai curand si sa ne distram cu masinile. La mine o sa mai dureze ceva....sper ca nu prea mult, noua mea achizitie - un Nissan Patrol GR Y60 este deja dat la preparat. Modificarile sunt: body lift, kit suspensie heavy duty OME, bara fata custom made(aprox ca la Tractozaur), flanse, jante ET-25 pe 16 cu cauciucuri Insa turbo, profil Simex, ambreiaj, praguri custommade, schimb de ulei + filtre, troliu superwinch EP 9i, baterie cu gel de off road Deka Intimidator de 100 Ah. Urmeaza schimbarea rapoartelor in grupuri si diferential blocabil ARB pe fata. Astept sugestiile voastre. Intrebarea mea este: este OK masina pt un off road mai dificil ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: inca un coleg in universul off road Va multumesc mult pentru mesajele voastre de primire. Sper sa ne intalnim cat mai curand si sa ne distram cu masinile. Bine ai venit! Ne-a parut rau ca ai plecat acasa atunci in delta la 20 de minute dupa ce am traversat cu bacul... Modificarile sunt: body lift, Probabil ca prietenul tau ti-a spus dezavantaje unui bodylift cand faci offroad mai extrem kit suspensie heavy duty OME Aici ai mai multe variante ... Daca o alegi pe cea mai dura atunci trebuie sa te gandesti la un scaun pe aer bara fata custom made(aprox ca la Tractozaur), Iti recomand o bara cat simpla ptr a a nu ingreuna inutil agregatul in teren. flanse, jante ET-25 pe 16 cu cauciucuri Insa turbo, profil Simex, Flansele nu sunt neaparat necesare, jantele stock de patrol sunt cu ET-25, gumele Insa sunt o alegere buna dar trebuie sa-ti iei in calcul ca gasesti 32.6 (265x75x16) sau maxim 34 (285x75x16) ambreiaj, Ptr asta eu am gasit si folosit o varianta interesanta! praguri custommade, Astea sunt musai necesare, fa-le din teava de fier la care ii faci suporti de prindere pe sasiu ...te vor proteja si salva in foarte multe situatii schimb de ulei + filtre, Aici ar trebui sa verifici TOATE fluidele ... troliu superwinch EP 9i Inainte de a alege vezi ca exista destul de multe variante, unele mai bune, altele mai rele, vis-a-vis de raportul calitate-pret! baterie cu gel de off road Deka Intimidator de 100 Ah. Mai sunt o gama de baterii ...Optima parca ii zice ... :grin: tot pe gel si interesante ca performante! Un alt aspect pe care trebuie sa insisti: elemente de siguranta ale soferului si masinii: heblu, scuturi pe dedesubt, centuri in 4 puncte ...si altele! Nu lua comentariile mele ca pe niste "rautati", deschide ochii din prima in toate directiile ptr a nu avea sa regreti ulterior! :h5 Astept sugestiile voastre. Intrebarea mea este: este OK masina pt un off road mai dificil ? Orice masina este ok in offroad pana la un punct! Depinde cum vei merge cu ea in teren ... :grin: si ce performate iti vei dori sa scoti de la ea! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: inca un coleg in universul off road Flansele nu sunt neaparat necesare, jantele stock de patrol sunt cu ET-25, gumele Insa sunt o alegere buna dar trebuie sa-ti iei in calcul ca gasesti 32.6 (265x75x16) sau maxim 34 (285x75x16) Horace, jantele originale de Patrol au ET-10 :grin: :P adica mult mai putin decat -25 :) Flansele sunt bune daca vrei sa scoti cauciucurile mai in exteriorul masinii... Inainte de a alege vezi ca exista destul de multe variante, unele mai bune, altele mai rele, vis-a-vis de raportul calitate-pret! Eu am Superwinch pe masina de 3 ani si nu m-a lasat nici o clipa :grin: :h5 Parerea mea despre Superwinch este "calitate Warn (sau chiar peste :grin: ) la preturi la jumate" :h5 Pentru cei interesanti de troliul achizitionat de Horace http://www.superwinch.com/EPi9_0S_9_000_lbs.html Ah..., are "S3™ Sealed Submersible Solenoid with 3-Year Warranty" :grin: ..., asta pentru cei care stiu ce inseamna asta :ha: :P Mai sunt o gama de baterii ...Optima parca ii zice ... :grin: tot pe gel si interesante ca performant! Toata lumea stie de Optima :) , dar la Optima sunt interesante si preturile :ha: Pentru cei care stiu mai mult decat Optima :grin: stiu ca exista si Exide, Deka Intimidator http://www.remybattery.com/Departments/ ... ttery.aspx adica baterii cu aceleasi performante sau peste :grin: la preturi competitive... Da` vorba aia, la inceput sti doar de Warn, Optima si BF Goodrich :P ..., mai incolo, incepi sa inveti si altele! :grin: :h5 Una peste alta :grin: cu dotarile pe care vrei sa le pui pe Patrol, o sa faci off-road..., mai mult decat dificil! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: inca un coleg in universul off road ... sau pur si simplu cand te-ai trezit ca ai investit peste 10.000 euro intr-un Patrol si merge aproape la fel ca si masina stock incepi sa te gandesti tot mai serios ca ai putea lua totul de la cap cu o Toyota HDJ80 VX! :ha: :P Normal, fiecare are viziunea lui despre cum si ce ar trebui adaugat la masina ca si upgrade... Important este SA STII sa asculti toate parerile si sa urmezi PROPRIA ta viziune! Masina se modifica in timp, pe masura ce consideri ca mai trebuie ceva! Este pierdere de timp si bani sa faci megaupgradeuri de la inceput ... Parerea mea Si ar mai fi un enunt referitor la masina cu care o sa faci offroad, cred ca de mare angajament: indiferent ce/cate upgradeuri ii faci niciodata nu va terminata! :) Si trebuie sa te pregatesti si sa te consolezi cu ideea asta ... inainte de a face orice investitie! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: inca un coleg in universul off road ai grija mare colegu la inceput am zis "cica provoaca dependenta...ha ha ha..." acum este un virus fara antivirus :bravo slp IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: inca un coleg in universul off road Nu stiu ce se intampla dar si ue am dat LANDU si am luat un patrol OBOSIT :ha: :ha: CRED CA tractozauru ne-a inbolnavit pe toti :ha: :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate