b24phx Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Salutare, Am si eu o problema cu al meu Freelander de ceva vreme si anume cand se incalzeste bine motorul in momentul cand vreau sa plec de pe loc sau cand schimb intr-o treapta inferioara gen a 2-a sau prima treapta se tureaza putin si dupa aceea imi scade turatia max 2 sec si revine adica imi da in nas. Mai multi mi-au spus ca cica ar fi de la injectoare. Masina are 87.000 km. Va multumesc anticipat pt ajutor Land Rover Freelander TD4 Range Rover Sport HSE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Probleme la cald Freelander TD4 sa nu ai vreun furtun spart , filtru infundat, (ma gindesc la ceva mai simplu) parerea mea -nu injectoarele, consulta un motorist bun ..... ,prin topic na-i cum sa rezolvi -doar idei ! BAFTA, si sa ne spui ce ai gasit Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORESTE Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Probleme la cald Freelander TD4 Salutare, Am si eu o problema cu al meu Freelander de ceva vreme si anume cand se incalzeste bine motorul in momentul cand vreau sa plec de pe loc sau cand schimb intr-o treapta inferioara gen a 2-a sau prima treapta se tureaza putin si dupa aceea imi scade turatia max 2 sec si revine adica imi da in nas. Mai multi mi-au spus ca cica ar fi de la injectoare. Masina are 87.000 km. Va multumesc anticipat pt ajutor Salut. Si mie imi face cam la fel. Nu ai scris daca ai rezolvat si cum.Merci. Ovidiu, Freelander td4 2004 Craiova 0761 418 578 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Probleme la cald Freelander TD4 Curata valva EGR, verifica furtunele, verifica functionarea electrovalvei care comanda EGR si turbo (sunt identice). Mai poti verifica pompa de joasa presiune de combustibil, sonda din rezervor, precum si comanda de acceleratie (este un modul electronic prin care se comanda acceleratia, situat langa pedala de acceleratie). Mai curata senzorul de pe admisie si senzorul de la axele cu came. Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Re: Probleme la cald Freelander TD4 Adica esti in plin demaraj dupa schimbarea treptei de viteza si ea isi reduce turatia , adica "da in nas " ca proasta si apoi isi revine ? Din cate stiu eu la dizele acceleratia este controlata prin debitul de motorina. Cam pe aici ar trebui sa te uiti. Daca acelerezi "mai bland" se intampa, la fel ? Editat Noiembrie 12, 2010 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate