myke Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Prietenii imi spun myke, sunt din petrosani iar fierul meu de coclauri e un 10.6 cu un dacia de 1.4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myke Postat Septembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Mai sunt si niste filmulete mai vechi... http://www.youtube.com/profile_videos?user=mykedindeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bun venit pe forum ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bine ai venit !!! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bine ai venit! Cu niste gume mi acatarii si o inaltare de citiva cm, masina ta o sa poata mult mai mult :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bine te-am gasit si pe aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 wellcome. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 sal. !si bine ai venit!!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bun venit! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 bun venit, frumos acaretu' :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate