melente Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Buna Ziua !!! Melente Sorin Presedintele CLUBULUI MULBACH OFF-ROAD 4x4 SEBES va invita in perioada 20 - 23 August sa participati la Cupa Sebesului. Aceasta intalnire vrea sa ingroape securea razboiului dintre concurentii care isi disputa punctele din Campionatul National si vrea sa dea startul unei edtii noi a Off-Road-ului, distractiei si prieteniei. DETALII TRASEE : - TRASEU OPEN : -- Va fi un standar pentru incepatorii acestui sport.Nu sunt trasee periculoase, este vorba doar de navigatie pe Roadbook si indemanarea pilotului. :ca - TRASU EXTREM : -- (Nu este un extrem periculos, este "Extrem Frumos") :jp1 Va fi si el foarte frumos si cred ca aici nu mai e nevoie de mai multe explicatii ... cunoscatorii stiu ... ALTE DETALII : - LOCATIA : :cort POPASUL TURISTIC LUTSCH 2000 PLUS, SITUAT DN7 LA IESIRE DIN SEBES (8 km ) SPRE ORASTIE. - CAZARE IN CAMERE CU 2 PATURI SI 3 PATURI (pentru familisti) -COMFIRMAREA PARTICIPARI LA ACEST EVENIMENT SE FACE PANA LA DATA DE 16.08.09 -LOCURI DE CAZARE 70 LOCURI CU POSIBILITATE DE PLUSARE TAXA DE PARTICIPARE : -- 380 LEI /PERSOANA PROGRAM : JOI : 20.08.09 -- ORA 17:00 -- INSCRIEREA LA RECEPTIA HOTELULUI ORA 20:00 -- CINA VINERI : 21.08.09 -- ORA 07-09 -- MIC DEJUN ORA 10:00 -- START IN TRASEU ORA 18:00 -- SOSIRE DIN TRASEU ORA 20:00 -- CINA CABANA RITHA + DISTRACTIE IN JURUL FOCULUI :dr :2dr SAMBATA : 22.08.09 -- ORA 07-09 -- MIC DEJUN ORA 10:00 -- START IN TRASEU ORA 18:00 -- SOSIRE DIN TRASEU+TRIAL ORA 20:00 -- CINA FESTIVA+PREMIEREA :dr :no11 DUMINICA : 23.08.09 -- ORA 07-09 -- MIC DEJUN INFORMATII SI DETALII LA NR. DE TELEFON : --- 0742912110 --- MELENTE SORIN :bl --- 0788648555 --- UTA LINKUL CU FORMULARUL DE INSCRIERE SI CONTUL BANCAR IN VETI PRIMII IN ZILELE URMATOARE !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Bravo Sorine! Buna idee!!!! :1 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Sorine se suprapune cu AGNITA FREE SPRITZ :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Pentru mai multa transparenta inscrierile se vor face pe forum dupa urmatorul model : Pilot = Nume - prenume Copilot = Nume - prenume Masina / Clasa (open - extrem) Numar total persoane = Ne vedem cand ne-ntalnim. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Melente pune formularul de inscriere pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 inscrierile se fac aici, pe forum, dupa modelul prezentat mai sus :h5 ex: melente - pilot / uta - copilot mergedes / extrem :grin: total 2 pers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :1 ma bucur ca ati putut organiza cind am( :1 masina )vin si eu sa particip SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 eu unul pur si simplu nu inteleg cum se pasaleste sportul asta cu mine: cand a fost prieteneasca de la Sibiu nu am fost in tara,cand a fost TAT am avut nunta,maine plec in concediu ,jur ca ma oftic si organizam ceva la Deva. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 A fost un sfarsit de saptamana plin! Cupa Sebesului organizata de Club MULBACH OFF-ROAD 4x4 SEBES !!! Felicitari tuturor celor implicati in organizarea evenimentului. M-am simtit minunat! Uta si Sorin: la mare inaltime! Personal nu am apucat sa fac nici macar o singura fotografie dar va astept pe cei care aveti aparatele pline sa descarcati si aici cateva! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Uta, Melente ne-am simtit foarte bine!Felicitari si la mai multe CUPE............................ Locatia de la Insula a fost superba, trasee super,..............................totul la superlativ. Era sa-i uit pe picii care au fost mortali si au muncit din greu. Felicitari!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Hai cu pozele! Eu le am pe cele facute de Ducu dar sunt cu drept de autor :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Am primit permisiunea lui Ducu de a posta cateva fotografii.... Multumim Ducu!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Felicitari Uta si Melente. A fost un sfarsit de saptamana excelent. M-am intalnit cu vechi cunostinte, am cunoscut oameni minunati, am avut parte de trasee extraordinare, ce mai.... :bravo Am ceva poze (din colectia proprie), dar numai cand ajung acasa voi putea sa le postez. Inca odata :1 OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 Gata, eu am terminat! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :1 tuturor ... Hai cu mai multe poze :banana :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 felicitari castigatorilor :no11 , participantilor :10 si nu in ultimul rand organizatorilor :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :bravo Felicitari tuturor! :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 bravo,felicitari, la anu singur nu am sa ratez acest eveniment OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 [youtube:jztrmgtx] [/youtube:jztrmgtx] OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :bravo :1 :rsp Sfarsitul de saptamana 20-23.08.2009 in care am participat la Cupa Sebesului 2009 mi-a oferit posibilitatea de a intalnii oameni minunati impreuna cu masinile lor de off-road, dar si sansa de a invata de la cei priceputi. Despre distractie doar cuvinte de lauda :banana . Traseele de la open au fost pentru mine o lectie in puls in ceea ce priveste condusul acaretului din dotare dar mi-au oferit si sansa de a admira privelisti pe care putini au sansa sa le savureze din spatele aparatului de fotografiat. Distractia de seara a fost la mare inaltime :no11 si am vazut cum organizatorii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru ca noi sa ne simtim bine. Bineinteles ca nu o sa uit curand gratarul cu mici si virstli serviti acolo chiar si a lumina petzelul-lui. Multumesc pe aceasta cale organizatorilor (nu o sa ii enumar pentru a nu uita pe cineva) si promit ca nu o sa lipsesc la viitoarele editii organizate de Off-Road Club Sebes-Mulbach. Pana atunci sa auzim numai de bine si sa ne vedem cat mai des la noroaie. :h5 P.S. Poze dupa ce o sa fac un mic sort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 atasez si eu niste poze facute de DUCU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA SEBESULUI 2009 :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate