Irod Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Cam cat ar trebui sa merg maxim cu un filtru de motorina? 20.000 e prea mult? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina eu i-l schimb de 3 x / zi .... fac naveta ..magazin - acasa.... magazin - acasa ........................... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina Eu il schimbam la fiecare schimb de ulei (12-13.000 Km), mai ales ca nu era mare investitie. Niciodata n-am ramas neimpresionat cu ce-am gasit prin el... Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina eu i-l schimb de 3 x / zi .... fac naveta ..magazin - acasa.... magazin - acasa ........................... eu asta visez.... , asta pictez.......... :ha: la chestiune va rog.. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina :h5 pentru Romania, nu poti schimba prea des :) Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina regula este ca se schimba cand se infunda ..... preventiv si daca te tine cureaua i-l poti schimba cat de des vrei .... personal am unul de rezerva mereu acasa...... si cand simt ca e cazul .....change... acum e bine daca faci o revizie completa inainte sa intrii in iarna sa pui unul nou ....... pentru simplul motiv ca sunt ieftine ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina Eu sunt "mai preventiv" ...In inlocuiesc la doua schimburi de ulei adica la maxim 20.000km si pe "ala micu de rezerva" in tin in spate + unu de aer ...ptr orice eventualitate ... :h5 Nu e o avere si merita sa-l ai in masina ca daca nu-l ai sigur o sa-ti trebuiasca ... :ha: Asa, masina merge de frica! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina Asta de motorina si cel de aer se schimba de cite ori e cazul, fara a se tine seama de nr. de km. parcursi. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Filtrul de motorina La fiecare 10-15 mii km schimb uleiul si filtrele (ulei,aer,motorina),nu costa o avere si face bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Filtrul de motorina La fiecare 10-15 mii km schimb uleiul si filtrele (ulei,aer,motorina),nu costa o avere si face bine. Daca continui sa schimbi uleiul pe la 15.000km sa stii ca nu o sa vada motorul ala prea multe schimburi de ulei ci o sa vada tipul ala de ulei......... mai multe motoare, pe aceeasi caroserie! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Filtrul de motorina La fiecare 10-15 mii km schimb uleiul si filtrele (ulei,aer,motorina),nu costa o avere si face bine. Daca continui sa schimbi uleiul pe la 15.000km sa stii ca nu o sa vada motorul ala prea multe schimburi de ulei ci o sa vada tipul ala de ulei......... mai multe motoare, pe aceeasi caroserie! badsi nissan schimba uleiul la motor la 20.000....si cad motoarele exact dupa garantie... :uameni zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Filtrul de motorina Eu il schimb inainte de a intra in iarna si primavara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate