Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtrul de motorina

Irod

Postări Recomandate

Re: Filtrul de motorina

Eu il schimbam la fiecare schimb de ulei (12-13.000 Km), mai ales ca nu era mare investitie. Niciodata n-am ramas neimpresionat cu ce-am gasit prin el...

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu i-l schimb de 3 x / zi .... fac naveta ..magazin - acasa.... magazin - acasa ...........................

eu asta visez.... , asta pictez.......... :ha:

la chestiune va rog..

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

regula este ca se schimba cand se infunda ..... preventiv si daca te tine cureaua i-l poti schimba cat de des vrei ....

personal am unul de rezerva mereu acasa...... si cand simt ca e cazul .....change...

acum e bine daca faci o revizie completa inainte sa intrii in iarna sa pui unul nou ....... pentru simplul motiv ca sunt ieftine ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Eu sunt "mai preventiv" ...In inlocuiesc la doua schimburi de ulei adica la maxim 20.000km si pe "ala micu de rezerva" in tin in spate + unu de aer ...ptr orice eventualitate ... :h5 Nu e o avere si merita sa-l ai in masina ca daca nu-l ai sigur o sa-ti trebuiasca ... :ha: Asa, masina merge de frica! :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La fiecare 10-15 mii km schimb uleiul si filtrele (ulei,aer,motorina),nu costa o avere si face bine.

Link spre comentariu

La fiecare 10-15 mii km schimb uleiul si filtrele (ulei,aer,motorina),nu costa o avere si face bine.

Daca continui sa schimbi uleiul pe la 15.000km sa stii ca nu o sa vada motorul ala prea multe schimburi de ulei ci o sa vada tipul ala de ulei......... mai multe motoare, pe aceeasi caroserie!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Daca continui sa schimbi uleiul pe la 15.000km sa stii ca nu o sa vada motorul ala prea multe schimburi de ulei ci o sa vada tipul ala de ulei......... mai multe motoare, pe aceeasi caroserie!

badsi nissan schimba uleiul la motor la 20.000....si cad motoarele exact dupa garantie... :uameni

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare