rd_adi Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Re: Ta naa :W in :cl :h5 NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Re: Ta naa iar Semanca, cu tot respectul, ma simt onorata sa il prezint ca virgula copilot la prima mea iesire 4x4, cea de la Agnita. Bun asa? Hmmm...Semaca este "virgula copilot"???? Sa moara mama....deci tu aio paranteza de terratrip, un semnul intrebarii de scaun din dreapta....e clar de ce semaca este o virgula de copilot! :id P.S. florum am inteles-o p'aia cu "mie o mie", dar....era buna de PM! R.R. tie "tio" spun la Agnita! :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa Bine ai venit pe forum. :hi Frumoasa masina; e prima Toytota LC care aud ca are 6 ventile (6V). Sau sint Volti? Sau poate are 6 cilindrii, dar atunci ar fi V6. :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa circotasilor....lasati fata in pace :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.R Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa iar Semanca, cu tot respectul, ma simt onorata sa il prezint ca virgula copilot la prima mea iesire 4x4, cea de la Agnita. Bun asa? Hmmm...Semaca este "virgula copilot"???? Sa moara mama....deci tu aio paranteza de terratrip, un semnul intrebarii de scaun din dreapta....e clar de ce semaca este o virgula de copilot! :id P.S. florum am inteles-o p'aia cu "mie o mie", dar....era buna de PM! R.R. tie "tio" spun la Agnita! :twisted: Pai e cacafonie sa scrii - ca copilot ... nah .... Da am inteles sa traiti! :grin: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.R Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa Bine ai venit pe forum. :hi Frumoasa masina; e prima Toytota LC care aud ca are 6 ventile (6V). Sau sint Volti? Sau poate are 6 cilindrii, dar atunci ar fi V6. :ha: PATROLATOR Daaa ventile :))))))) Nush de ce am impresia ca va urma o serie de mari glumite de astea ... Doamne ajuta zic. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa E lumea rea ce sa mai....nu poate omu' sa ia fatza la lume ca, voci rautacioase se fac auzite din haurile forumului! :P Da, imi place sa fiu copilot si, voi fi din ce in ce mai bun, (bine, nu la Fido...), iar micul antrenament de la Agnita, cu micutza R.R., nu strica nimanui. Carcotelile, inclusiv cele gramaticale (viteza in scriere este un motiv), vor amuti in fata unei echipe deja frumoase si...absolut promitatoare!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa Bine ai venit pe forum. :hi Frumoasa masina; e prima Toytota LC care aud ca are 6 ventile (6V). Sau sint Volti? Sau poate are 6 cilindrii, dar atunci ar fi V6. :ha: PATROLATOR V6 vreo 180 de cai daca bine retin. Excelent motor, crede-ma ca l-am testat in teren si am ramas impresionat de cuplul lui chiar si la turatii joase.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niva Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa Bine ai venit in :cl si :1 pentru tehnica de lupta :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa iar Semanca, cu tot respectul, ma simt onorata sa il prezint ca virgula copilot la prima mea iesire 4x4, cea de la Agnita. Bun asa? Hmmm...Semaca este "virgula copilot"???? Sa moara mama....deci tu aio paranteza de terratrip, un semnul intrebarii de scaun din dreapta....e clar de ce semaca este o virgula de copilot! :id P.S. florum am inteles-o p'aia cu "mie o mie", dar....era buna de PM! R.R. tie "tio" spun la Agnita! :twisted: Pai e cacafonie sa scrii - ca copilot ... nah .... Da am inteles sa traiti! :grin:[/quote:3m1uq5vw] Puteai sa-l prezinti "drept copilot" :ha: :ha: acu'...e de discutat cat de drept va sta...in functie de 'prietenii stiu de ce" :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYK Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa :hi si bun venit pe forum ! pt mai multa animatie in cumatria Fido-Semaca-pilot-copilot eu zic sa bagi si pisica in ecuatie :gr1 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.R Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa @semaca - multumesc frumos maestre, abia astept = ieii. @ restu lumii carcotase - :uameni @ restu lumii necarcotase - :ypu GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou 007 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa Bun venit pe :cl :W :hi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.R Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Re: Ta naa Bine ai venit pe forum. :hi Frumoasa masina; e prima Toytota LC care aud ca are 6 ventile (6V). Sau sint Volti? Sau poate are 6 cilindrii, dar atunci ar fi V6. :ha: PATROLATOR V6 vreo 180 de cai daca bine retin. Excelent motor, crede-ma ca l-am testat in teren si am ramas impresionat de cuplul lui chiar si la turatii joase.. Apai si eu is tare mandra de el, motorul. Nu l-am testat inca pe teren serios, doar in panta, pe sosea, si m-a speriat cum poa sa tasneasca dintr-a 3-a si pe autostrada la nemti unde a trebuit sa circul cu 190km/h. Da numar zilele pan la Agnita unde o sa vaz ce poate cu adevarat, el, motorul. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts