Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ta naa

R.R
 Share

Recommended Posts

Re: Ta naa

iar Semanca, cu tot respectul, ma simt onorata sa il prezint ca virgula copilot la prima mea iesire 4x4, cea de la Agnita.

Bun asa?

Hmmm...Semaca este "virgula copilot"???? Sa moara mama....deci tu aio paranteza de terratrip, un semnul intrebarii de scaun din dreapta....e clar de ce semaca este o virgula de copilot! :id

P.S. florum am inteles-o p'aia cu "mie o mie", dar....era buna de PM! R.R. tie "tio" spun la Agnita! :twisted:

iar Semanca, cu tot respectul, ma simt onorata sa il prezint ca virgula copilot la prima mea iesire 4x4, cea de la Agnita.

Bun asa?

Hmmm...Semaca este "virgula copilot"???? Sa moara mama....deci tu aio paranteza de terratrip, un semnul intrebarii de scaun din dreapta....e clar de ce semaca este o virgula de copilot! :id

P.S. florum am inteles-o p'aia cu "mie o mie", dar....era buna de PM! R.R. tie "tio" spun la Agnita! :twisted:

Pai e cacafonie sa scrii - ca copilot ... nah .... Da am inteles sa traiti! :grin:

Bine ai venit pe forum. :hi

Frumoasa masina; e prima Toytota LC care aud ca are 6 ventile (6V). Sau sint Volti? Sau poate are 6 cilindrii, dar atunci ar fi V6. :ha:

PATROLATOR

Daaa ventile :))))))) Nush de ce am impresia ca va urma o serie de mari glumite de astea ... Doamne ajuta zic.

E lumea rea ce sa mai....nu poate omu' sa ia fatza la lume ca, voci rautacioase se fac auzite din haurile forumului! :P Da, imi place sa fiu copilot si, voi fi din ce in ce mai bun, (bine, nu la Fido...), iar micul antrenament de la Agnita, cu micutza R.R., nu strica nimanui. Carcotelile, inclusiv cele gramaticale (viteza in scriere este un motiv), vor amuti in fata unei echipe deja frumoase si...absolut promitatoare!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Frumoasa masina; e prima Toytota LC care aud ca are 6 ventile (6V). Sau sint Volti? Sau poate are 6 cilindrii, dar atunci ar fi V6. :ha:

PATROLATOR

V6 vreo 180 de cai daca bine retin. Excelent motor, crede-ma ca l-am testat in teren si am ramas impresionat de cuplul lui chiar si la turatii joase..

Bun asa?

Pai e cacafonie sa scrii - ca copilot ... nah .... Da am inteles sa traiti! :grin:[/quote:3m1uq5vw]

Puteai sa-l prezinti "drept copilot" :ha: :ha: acu'...e de discutat cat de drept va sta...in functie de 'prietenii stiu de ce" :ha: :ha:

PATROLATOR

V6 vreo 180 de cai daca bine retin. Excelent motor, crede-ma ca l-am testat in teren si am ramas impresionat de cuplul lui chiar si la turatii joase..

Apai si eu is tare mandra de el, motorul. Nu l-am testat inca pe teren serios, doar in panta, pe sosea, si m-a speriat cum poa sa tasneasca dintr-a 3-a si pe autostrada la nemti unde a trebuit sa circul cu 190km/h. Da numar zilele pan la Agnita unde o sa vaz ce poate cu adevarat, el, motorul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use