worldscape Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Preparare Jeep Wrangler JK - sau ce fac baietii de la Jeep4x4.ro in timpul liber :grin: Model Jeep Wrangler JK RUBICON, model 2009, 2.5 CRD (varianta europeana): - face lift: Bara si scut AEV, proiectoare IPF, faruri DELTA Quad, troliu Power Tools 9500 lbs. - urmeaza pozele cu pragurile, gantele, DeckTop-ul si setul Bikini Sahara ... si intr0un viitor apropiat bara spate. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 frumos utilaj asteptam poze cu celelalte modificari spor la munca Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 Tare bine arata masinuta,spor la treaba. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 Daca ar merge lafel cum arata, ar fi o masina minunata... Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 @ Laur cat de apropiat e viitorul ala cu bara spate ? :banana motorul e de 2,8 :h5 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 am vaga senzatie ca baietii de la jeep4x4.ro..."monteaza" neste chestii deja facute...nu chiar le "fac" ei...in rest, numai de bine. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 am vaga senzatie ca baietii de la jeep4x4.ro..."monteaza" neste chestii deja facute...nu chiar le "fac" ei...in rest, numai de bine. Da, asa este, din cand in cand montam pentru prieteni accesoriile pe care le vindem. Nu fabricam si nu manufacturam nimic din pacate... "contribuim" si noi la cresterea economieu americane :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 economia e globala acum....asta e beleaua mult noroc la modificari Laur zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 - urmeaza pozele cu pragurile, gantele, DeckTop-ul si setul Bikini Sahara ... si intr0un viitor apropiat bara spate. BRAVO!!! ce bara spate vine pusa? Inaltare nu puneti? Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 am vaga senzatie ca baietii de la jeep4x4.ro..."monteaza" neste chestii deja facute...nu chiar le "fac" ei...in rest, numai de bine. Si le mai monteaza si intre blocuri.....tari de tot baietii astia.... :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 - urmeaza pozele cu pragurile, gantele, DeckTop-ul si setul Bikini Sahara ... si intr0un viitor apropiat bara spate. BRAVO!!! ce bara spate vine pusa? Inaltare nu puneti? Hami Asta e bara Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 @nellorunner: intre blocuri le montazi poate tu ! .... asta este preparata in curte si garaj la mine la vila.... ( abtinete si pastreaza-ti comentariile pt. tine ) @habo: aceasta e o masina accesorizata de vacanta si nu va fi inaltata @pitonu & @habo bara spate va fi pusa intr-un viitor apropiat ( buget de criza se mai asteapta cash... ) Jante: Black Rock Silver 900 - 17" Praguri Rugged Ridge para vanturi la geamuri Dash board - consola si panou contacte proiectoare / troliu Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 @Laur stiu undeva o bara care nu are crize :ypu Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 si ca nu am avut timp sa respiram prea mult, asta e urmatoarea masina: Preparare Jeep Wrangler JK - masina a 2-a: Model Jeep Wrangler JK RUBICON, model 2009, 3.8 Benzina ( modelul american, este inmatriculata in Germania, si am furnizat doar piesele si consultanta la montare, masina se afla la Timisoara ): - face lift: Bara fata AEV + proiectoare WARN + troliu WARN, Bara Spate + suport remorcare + proiectoare Rampage, carlig remorcare Hidden Hitch. - Kit Skyjacker 3.5". Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 si ca nu am avut timp sa respiram prea mult, asta e urmatoarea masina: Preparare Jeep Wrangler JK - masina a 2-a: Model Jeep Wrangler JK RUBICON, model 2009, 3.8 Benzina ( modelul american, este inmatriculata in Germania, si am furnizat doar piesele si consultanta la montare, masina se afla la Timisoara ): - face lift: Bara fata AEV + proiectoare WARN + troliu WARN, Bara Spate + suport remorcare + proiectoare Rampage, carlig remorcare Hidden Hitch. - Kit Skyjacker 3.5". Vacanta placuta ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 si ca nu am avut timp sa respiram prea mult, asta e urmatoarea masina: Preparare Jeep Wrangler JK - masina a 2-a: Model Jeep Wrangler JK RUBICON, model 2009, 3.8 Benzina ( modelul american, este inmatriculata in Germania, si am furnizat doar piesele si consultanta la montare, masina se afla la Timisoara ): - face lift: Bara fata AEV + proiectoare WARN + troliu WARN, Bara Spate + suport remorcare + proiectoare Rampage, carlig remorcare Hidden Hitch. - Kit Skyjacker 3.5". Vacanta placuta ! Merci mult... si o sa caut cateva poze mai speciale pt. tine cu dedicatie... multam fain pt ca mi-ai imprumutat aparatul... am reusit sa descopar cum se foloseste .... :h5 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 frumoase amandoua , da mai bine imi suna 3.9 benzina ! :grin: @pitonu : ti ai luat jeep ,sau vrei sa iti iei ? [intreb de curiozitate] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Preparare Jeep Wrangler JK-sau ce fac baietii de la Jeep4x4 Pai si-a luat deja, vezi in semnatura lui ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate