Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezentare NAE - un nou Kamikaze

Guest nae4x4
 Share

Recommended Posts

Guest nae4x4

Salut!

Ma numesc Nicolae , am 42 de ani si sunt din Bucuresti. De doi ani am o Mazda BT 50 pe care o mai chinuiam pe carari de munte avand impresia ca fac off road. La initiativa unui prieten ( Miron Sorin ) am participat la o iesire la Targoviste impreuna cu alti baieti de treaba : Vali Babu, Cheliosu, Hem, Mircea Flash. Asa am vazut ce inseamna "morcovei" si de ce trebuie sa ai un iepure cu tine.Deci m-am molipsit.

A urmat a doua iesire , la Curtea de Arges, mai tare ca prima, unde am aflat ca traseul parcurs a fost unul de mediu spre open.Asa m-am imbolnavit complet si am avut ocazia sa-i cunosc si pe ceilalti membri ai Kamikaze Team.

Oricum imi vuieste capul de body lifturi, bad lock-uri, Simexuri, trolii, ARB, jante J nu stiu cat si alte etaloane, etc.

In consecinta sap dupa bani ca sa-mi iau un "acaret" pentru off-road ( Mazda nu pot sa o modific ,fiind masina de familie ma omoara nevasta :ha: )

Re: Prezentare NAE - un nou Kamikaze

Bine ai venit Nicolae! :W

Povestea ta o cunoastem. Adica e clasica la noi pe forum. Au fost multi imbolnaviti ca si tine. :ha:

Bine ca nu sunt medici specializati care sa ne trateze de microbul asta. :grin:

Sa traiesti Naica!

Boala se transmite mai repede si ramane, mai rau ca N1H1 :ha:

Si cand te gandesti ca initial mi-am luat masina de teren doar sa sar cateva pitre pe la munte si acu....

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old

Bine ai venit Nae in aceasta adunatura de oameni nebuni (Kamikaze Team)

Speram sa nu te vindeci niciodata de microbul asta

Si poate o crescatorie de iepurasi???

:W :W :W

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use