Guest nae4x4 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Salut! Ma numesc Nicolae , am 42 de ani si sunt din Bucuresti. De doi ani am o Mazda BT 50 pe care o mai chinuiam pe carari de munte avand impresia ca fac off road. La initiativa unui prieten ( Miron Sorin ) am participat la o iesire la Targoviste impreuna cu alti baieti de treaba : Vali Babu, Cheliosu, Hem, Mircea Flash. Asa am vazut ce inseamna "morcovei" si de ce trebuie sa ai un iepure cu tine.Deci m-am molipsit. A urmat a doua iesire , la Curtea de Arges, mai tare ca prima, unde am aflat ca traseul parcurs a fost unul de mediu spre open.Asa m-am imbolnavit complet si am avut ocazia sa-i cunosc si pe ceilalti membri ai Kamikaze Team. Oricum imi vuieste capul de body lifturi, bad lock-uri, Simexuri, trolii, ARB, jante J nu stiu cat si alte etaloane, etc. In consecinta sap dupa bani ca sa-mi iau un "acaret" pentru off-road ( Mazda nu pot sa o modific ,fiind masina de familie ma omoara nevasta :ha: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Re: Prezentare NAE - un nou Kamikaze Bine ai venit Nicolae! :W Povestea ta o cunoastem. Adica e clasica la noi pe forum. Au fost multi imbolnaviti ca si tine. :ha: Bine ca nu sunt medici specializati care sa ne trateze de microbul asta. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nae4x4 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Re: Prezentare NAE - un nou Kamikaze Niste poze de la iesiri : http://s605.photobucket.com/albums/tt13 ... mview=grid Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Re: Prezentare NAE - un nou Kamikaze Sa traiesti Naica! Boala se transmite mai repede si ramane, mai rau ca N1H1 :ha: Si cand te gandesti ca initial mi-am luat masina de teren doar sa sar cateva pitre pe la munte si acu.... Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Re: Prezentare NAE - un nou Kamikaze asta inseamna sa mai iesi si tu Cristi :ha: :ha: ca parca ti-ai luat Zina si tu... :ha: (no ofence RZV) :ha: bine ai venit Nae :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Re: Prezentare NAE - un nou Kamikaze Bine ai venit Nae in aceasta adunatura de oameni nebuni (Kamikaze Team) Speram sa nu te vindeci niciodata de microbul asta Si poate o crescatorie de iepurasi??? :W :W :W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts