Vizitator Zlavoaca Marcel Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Numele meu este Marcel Zlavoaca sant din Pojorata de Suceava si incerc sa intru in frumoasa voastra breasla. Sant pasionat de masini in general si vreau sa i-mi aprofundez cunostintele de OFF-ROAD. Am cumparat o TOYOTA HILUX SURF 2446 TD de Anglia s-a dus chiuloasa a-n Belgia, aducand-o pe trailer in Romania. Am cumparat o alta masina T.H.SURF 3000 TD si sper sa nu am aceiasi bafta. Vreau sa cumpar un motor 2446 TD 2-LTE, cred ca doar chiuloasa nu o sa gasesc. Scuze pentru prezentarea intarziata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Motor TOYOTA 2446 TD 2-LTE Pe chiulasa + piesele necesare schimbarii o sa dai o mica avere ramai frumusel la aia de 3000 , si tine 2,4-ul ca donator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Motor TOYOTA 2446 TD 2-LTE :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Motor TOYOTA 2446 TD 2-LTE :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dary_dan Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca :W Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca :W in :cl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Prezentare Marcel Zlavoaca Bine ai vent in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate