Vizitator mertan Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 cand am fost in practica la sibiu am vazut pe drum intr-un parc auto o masina care ma intereseaza. este vorba despre un bmw ursulet alb. autohausu ala e situat la iesire din oras,pe langa blocuri, la strada principala. mai au aia la poarta 2 motoare. in partea aceea cum mergi la muzeul ASTRA, ala cu, case. acum vreau sa stiu ce pet are si in cate portiere e. cine ma poate ajuta raman dator. stiu pe cineva din sibiu, dar nu pot deranja. cine are mai mult timp sau e prin zona... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: cine e din sibiu si ma ajuta si pe mine? daca vrei iti pot face rost de nr. de tel. a proprietarului de place Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: cine e din sibiu si ma ajuta si pe mine? daca vrei iti pot face rost de nr. de tel. a proprietarului de place da.. si asa e okei. mersi mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate