Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salutari de la Cluj!

Vizitator kecske

Postări Recomandate

Vizitator kecske

Buna, Ferenc Riebel ma numesc, prietenii imi spun Kecske.

Momentan am un Pajero, generatia 1, lung pe care sper sa-l vand si sa-mi iau ceva mai de off road (tot Pajero :grin: )

Cine a fost la Buzau m-a vazut concurand la open pe un Land Cruiser rosu, cu numere de Ungaria (a carui planetara am reusit sa o rup)

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, si bine ai venit in gasca, acesta esti cumva tu ???? Daca da, sa stii ca la urcarea teraselor nici nu s-a vazut ca ai avut probleme, ma refer acoo unde nu te-a tras Defender-ul, oricum frumoasa miscare!!!!! :h5
Asta din poza nu e toyota ci mitsubisi si e a lui Popa Mihai tot din cluj.Si avea si el o planetara rupta(fata) .De asta a facut trialul la sufa.
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Salutare, si bine ai venit in gasca, acesta esti cumva tu ???? Daca da, sa stii ca la urcarea teraselor nici nu s-a vazut ca ai avut probleme, ma refer acoo unde nu te-a tras Defender-ul, oricum frumoasa miscare!!!!! :h5
Asta din poza nu e toyota ci mitsubisi si e a lui Popa Mihai tot din cluj.Si avea si el o planetara rupta(fata) .De asta a facut trialul la sufa.

Desi la partea cu planetara rupta am nimerit-o, nu am nimerit-o la marca, asta este, oricum imi cer mii de scuze pentru confuzia facuta....

Link spre comentariu

Da asta sunt eu!! ,,,pepi 3103 ,,,la buzau,planetara fata stanga ,,,muci,,,m-am decis sa fac trialul fara sufa si fara defender(tovarasul meu sil a bine si la rau)

Am reusit si am iesit si pe podium(3).

Mitsubishi stie de ce!!

iubesc Mitsubishi

bravo Pepi bravo Mitsubishi !!! :1

cine nu are nu stie ce pierde :sm

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare