Vizitator kecske Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Buna, Ferenc Riebel ma numesc, prietenii imi spun Kecske. Momentan am un Pajero, generatia 1, lung pe care sper sa-l vand si sa-mi iau ceva mai de off road (tot Pajero :grin: ) Cine a fost la Buzau m-a vazut concurand la open pe un Land Cruiser rosu, cu numere de Ungaria (a carui planetara am reusit sa o rup) Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Salut! Bine ai venit. Te-am vazut la Buzau, dar n-am vazut nici o planetara rupta :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Sal si bun venit in club !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 BUn venit! La trial de ce crezi ca s-a troliat? Stanga spate nu mergea. Dreapta da...cu diferentialul spate blocat... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Bine ai venit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Bun venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Bine ai venit! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Salutare, si bine ai venit in gasca, acesta esti cumva tu ???? Daca da, sa stii ca la urcarea teraselor nici nu s-a vazut ca ai avut probleme, ma refer acoo unde nu te-a tras Defender-ul, oricum frumoasa miscare!!!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Salutare si bun venit! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Salutare, si bine ai venit in gasca, acesta esti cumva tu ???? Daca da, sa stii ca la urcarea teraselor nici nu s-a vazut ca ai avut probleme, ma refer acoo unde nu te-a tras Defender-ul, oricum frumoasa miscare!!!!! :h5Asta din poza nu e toyota ci mitsubisi si e a lui Popa Mihai tot din cluj.Si avea si el o planetara rupta(fata) .De asta a facut trialul la sufa. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Sal Kecske (checiche)... parca asa se pronunta, nu?! :wink: Bine ai venit! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 wellcome o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Salutare, si bine ai venit in gasca, acesta esti cumva tu ???? Daca da, sa stii ca la urcarea teraselor nici nu s-a vazut ca ai avut probleme, ma refer acoo unde nu te-a tras Defender-ul, oricum frumoasa miscare!!!!! :h5Asta din poza nu e toyota ci mitsubisi si e a lui Popa Mihai tot din cluj.Si avea si el o planetara rupta(fata) .De asta a facut trialul la sufa. Desi la partea cu planetara rupta am nimerit-o, nu am nimerit-o la marca, asta este, oricum imi cer mii de scuze pentru confuzia facuta.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Oricum lui Checiche ii place foarte mult Mitsubishiul respectiv :grin: Asta-i masina http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Bine ai venit,eu sunt martor ocular la ruperea planetarei :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 bun venit! ;cum ai sta la toyota intre doua masini adevarate[g] 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Greu Robert dar am si una adevarata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 :h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Da asta sunt eu!! ,,,pepi 3103 ,,,la buzau,planetara fata stanga ,,,muci,,,m-am decis sa fac trialul fara sufa si fara defender(tovarasul meu sil a bine si la rau) Am reusit si am iesit si pe podium(3). Mitsubishi stie de ce!! iubesc Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 PS nu am poze,,dar poate ma ajuta LEVO Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Da asta sunt eu!! ,,,pepi 3103 ,,,la buzau,planetara fata stanga ,,,muci,,,m-am decis sa fac trialul fara sufa si fara defender(tovarasul meu sil a bine si la rau) Am reusit si am iesit si pe podium(3). Mitsubishi stie de ce!! iubesc Mitsubishi bravo Pepi bravo Mitsubishi !!! :1 cine nu are nu stie ce pierde Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate