TractoRila Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Ma numesc Rares Sanduleac si sunt din Ploiesti. Sunt un mare fan al 4x4 si visul meu este sa achizitionez unul. In prezent detin un Renault Laguna 2 ca masina de familie dar va urma cu siguranta si un Nissan Patrol. Va urmaresc topicurile cu foarte mare atentie. Lucrez in domeniul IT si asta imi ocupa tot timpul dar printre picaturi urmaresc si acest forum de unde invat foarte multe. Observ ca sunt numai oameni priceputi si extrem de pasionati. Bafta tuturor!!!!! ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat August 4, 2009 Autor Partajează Postat August 4, 2009 Re: Salutari de la Ploiesti o masina buna dar parca un 4x4 e mai masina. sa o stapaneasca sanataos si fara incidente. e o masina sigura. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: Salutari de la Ploiesti acesta este acaretul ce-l folosesc, '90 Iberica care are nevoie de multe ingrijiri dar nu acum ca nici in concediu nu am plecat. ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate