Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Troian-Mugur

Mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ai facut ceva la delcou?

ca pe mine m-a lasat de 2 ori in 2 zile (eram prin ape)

***************************************************************************************

Deocamdata, am facut minimum necesar :

-am dat cu spay de contacte de la Wurth pe fiecare fisa si pe capacul de la delco

-am dat cu silicon capacul de la delco prin interior, pe cant, pentru o etanseizare mai buna

Urmeaza :

-montarea unui wading kit de la Mantec, prin care prelungim aerisirile de la punti si le scoatem sus, pe langa priza de aer a snorkel-ului

-montarea unui kit special de etanseizare al delcoului, sub forma unei manusi de cauciuc sau mai bine zis a unui "uger de vaca" cu 9 tate... :roll: 8) :grin:

-relocarea calculatorului undeva cat mai sus

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa va fie de bine cu luminile celea :) ... cat despre masina, numa' de bine ! ...

PS : ... ai montat noile gume ? ... cum merg ? ... ceva impresii ? ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multumesc de urarile de bine, si la dumneavoastra la fel !... :h5

Am amanat putin cu noii botosei, deoarece vreau intai sa schimb planetarele si omocineticele pe fata cu HD de la KAM.

La "bascheti" de 34", transmisia stock crapa, asa ca nu vreau "sa pun carul, inaintea boilor"... :roll: 8) :grin:

Va fi prima miscare pe 2008, deja totul este pe teava !... :grin:

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
si tot anul asta ar trebui sa urmeze roll cage'ul ...nu? :D

Pana la roll cage-ul interior Safety Device de anul acesta mai sunt cateva probleme pe lista de prioritati :

-planetarele fata stock vor fi inlocuite cu HD

-omocineticele stock vor fi inlocuite cu HD

-amortizoarele OME vor fi inlocuite cu amortizoare OME LTR ( long travel remote )

-gumele BFG MT de 33" vor fi inlocuite cu SIMEX JUNGLE TREKKER 2 de 34"

Sanatosi sa fim, ca in timp le facem pe toate !... :roll: 8) :grin:

Link spre comentariu

ma uit la masina lu Mugur si ma intreb...oare masina mea va fi vreodata asa de curata cum e a lui?...cred ca nici daca stau cu carpa non stop pe ea si nu ar arata asa...daca stau sa ma gandesc cred ca nici noua nu a fost asa curata......ii invidiez pe oamenii care sunt capabili sa isi tina totul in ordine si curatenie maxima......... :B

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

Vizitator koala
ma uit la masina lu Mugur si ma intreb...oare masina mea va fi vreodata asa de curata cum e a lui?...

Stau io si ma intreb, la ce 'reaku-ti trebuie tie masina curata :grin: ? ... ca tu, o zi esti acasa, o zi esti la vanatoare ... ce-i drept, ai putea sa te duci la spalatorie in zilele alea de stat acasa :ga ...

On topic : Bravo Mugur !!!

Link spre comentariu

Chiar Mugur poti sa-mi spui cat m-ar costa o bara fata ARB,pt, un Discovery din 2002??? :hi

1.Depinde de unde o iei...

2.Depinde daca mai vor sa ti-o vanda, in unele tari este interzisa vanzarea / utilizarea acestor bari...

3.Revenind la pret, undeva peste 1000 de iepuroi, una clasica, mergand pana pe la 1500 o ARB SAHARA.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator fender

Re: Proiect Troian-Mugur

In caz ca nu ti-ai luat, ia si niste clipsuri/agatatori/bride/nu stiu cum sa le spun, cele cu care se asigura capacul, sa fie de rezerva pt. ca se cam rup.

Link spre comentariu

In caz ca nu ti-ai luat, ia si niste clipsuri/agatatori/bride/nu stiu cum sa le spun, cele cu care se asigura capacul, sa fie de rezerva pt. ca se cam rup.

***********************************************************************************************

Multumesc de sfat !... :pr :h5 :c

Lazile sunt destul de solide, le-am tot manevrat, am fost si la munte cu ele acum 2 saptamani si se comporta excelent...

Dar nu se stie niciodata si in plus, prevederea e mama intelepciunii... :old

In rest au referinte bune :

- http://www.daphneoverland.co.uk/toptenpage.html

"Equipment - Top Ten

Wolffpakk boxes – great size, dust proof and very strong (although the catches were weak). They fit the rear of Daph perfectly - our packing plan from day one largely survived the trip. We nearly ran out of spare catches though. "

Link spre comentariu

Vizitator fender

Pai n-o sa se rupa acuma, imediat. Trebuie sa treaca un timp sa mai imbatranesca plasticul. Nu-i graba sa le iei, doar sa ai in vedere.

Ele sunt bune ca si constructie, dar stii ca nu se mai fabrica stilourile de alta data ...

Initial astea au fost lazi de munitie in varianta cu capacul mic (la rasul cutiei, la nivel cu cutia). Si erau zdravene, nu gluma.

Acum se fabrica si cu capac mare prin Africa de Sud si prin alte parti, in Europa doar se importa. In SA le gasesti la Makro (echivalentul Metro de la noi). si costa echivalentul a vreo 6 euro.

Cele mai zdravene (care se fac numai cu capacul mic) costa vreo 10 euro (R110) si se fabrica aici: http://www.plasticsforafrica.com

Le gasesti la Products/Industrial/4x4 Accesories: http://www.plasticsforafrica.com/item.asp?id=38388. Astea-s "alea bune" :)

Dar si astea verzi sunt suficient de bune, doar sa ai grija cand scoti/pui capacul, mai ales cand e frig.

Link spre comentariu

ce fanatici :grin: Au citit oamenii despre cutii de plastic cat am citit eu pentru BAC.

Am un feeling ca daca Mugur cu Fender si cu Miron ar lasa dracu masinile si s-ar apuca de politica in 10 ani ne pisham pe toti nemtii si americanii :ha: :ha:

:-P :-P

Link spre comentariu

Eu chiar i-as propune lui Mugur sa se grabeasca cu politica si sa contracandideze lui Vanghelie la primaria Capitalei pentru ca noi bucurestenii suntem in pericol de a fi "condusi" de un analfabet..... :bean posting.php?mode=reply&f=21&t=895#

Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi
Link spre comentariu

1.Baieti, va inteleg frustarile politice, dar fiecare popor are politicienii pe care ii merita !... :bleah :$ :t

2.Propun sa revenim on topic la masinile noastre de teren si la off road !... :roll: :grin: :lr :h5 :c

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

"Dupa lupte seculare, care au durat 20 de ani", au sosit componente noi, in procesul de finalizare al TROJAN-ului :

-ultimate anti roll bar kit HD de la Scorpion, mai "gros" cu 10 mm, adica de la 18 mm la 28 mm, minunat pe sosea, va fi scos/decuplat pe off road, pentru ca suspensia sa poata lucra la maximum... :roll: :grin:

-kit punte fata HD, compus din planetarele KAM HD fata + omocinetice KAM HD + brat scurt KAM HD; din culise, am stat la "coada" 6 luni dupa "baietii" de la Armata Iordaniana, iar atunci cand in sfarsit am primit planetarele, a trebuit sa TAI 10 mm din bratul scurt, conform binecunoscutei "tolerante" Land Rover... :P

-am montat de "suparare" si sistemul wirless pentru troliul Warn, cu telecomanda aferenta... :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare