Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Troian-Mugur

Mugur

Postări Recomandate

Re: Proiect Troian-Mugur

1.Multumesc pentru aprecieri vis-a-vis de http://www.4x4offroads.com/overlanders-dream.html

2.Sumobar de fapt reprezinta o bara de directie HD, mai groasa si de o calitate mult mai buna decat bara stock.

Orice posesor de Land Rover care se da ceva mai grav, va poate spune ca bara stock se indoaie ca grisina, in cazul fericit in care nu se rupe...

In cazul unei masini Discovery solutia oferita de cei de la Sumobar, este inlocuirea barei fata / spate cu unele HD, in plus au si un sistem de relocare al amortizorului de directie care consta intr-o placa / "ureche" prinsa prin sasiu si acel suport care vine pe bara de directie - cel inlocuit de mine.

Sistemul vechi de prindere pe bara consta intr-o mica placa, prin care intrau 2 U-uri dintr-o "sarma" filetata ceva mai groasa - am reusit sa le rup de vreo 5 ori in 3 ani...

Nu am cunostinta daca se fac pentru Mitsubishi...

Prinderi Sumobar gasiti la Angus / Florin ( Grinch ) sau direct la sursa http://www.sumobars.co.uk/

3.In ceea ce priveste setul de 6 DVD-uri gratuite de off road :

-le-am trimis o data prin posta normala pe adresa ta si n-au ajuns...

-in acelasi timp am trimis 20 ( douazeci ) de seturi in toata tara prin acelasi sistem si absolut toate au ajuns

-am facut alt set si le-am trimis prin posta recomandate cu, confirmare de primire, am scanat formularul de trimitere si ti l-am atasat pentru vizionare pe pm; si totusi DVD-urile iar n-au ajuns la tine

-intre timp am mai trimis 5 seturi la alte persoane prin tara si acelea au ajuns toate 100%, am confirmarile lor

-acum am trimis pe cineva la posta sa vada ce s-a intamplat, a fost trimis de la Ana la Caiafa sa faca sesizari la o alta posta mai mare, la nus'ce diriginta atotputernica care este de negasit etc.

-sincer vreau sa te ajut, vreau sa beneficiezi de acele DVD-uri dar nu mai stiu ce metoda sa aplic; recomanda-mi tu solutia perfecta in cazul tau...

4.Scuze la toata lumea pentru off topic vis-a-vis de DVD-uri, putem continua / rezova pe topicul de DVD-uri sau pm aceasta problema...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Conductele de aerisire au fost prelungite cu niste tuburi de plastic (din clasa poliolefine), care trec prin niste "presetupe" etanse prin carcasa filtrului de aer si se termina sus in gura snorkelului. Initial am vrut sa se opreasca in filtrul de aer, dar mi-am dat seama ca astfel exista riscul sa imi absoarba prin aceste tuburi uleiul din punti, asa ca solutia a fost tranzitarea filtrului. Functioneaza perfect.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Cablul pentru crengi este fixat de snorkel? Daca da, este ok? Ma gandesc ca forta exercitata de o creanga mai sanatoasa asupra cablului, poate rupe prinderea in snorkel.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Asa pare, dar din cate am vazut eu este de o "ureche" a portbagajului superior si doat tangential atinge snorkelul, printr-o camasa de cauciuc.

Sper sa nu ma insel.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Cablul pentru crengi este fixat de snorkel? Daca da, este ok? Ma gandesc ca forta exercitata de o creanga mai sanatoasa asupra cablului, poate rupe prinderea in snorkel.

Nu este fixat de sorkel ci de portbagaj dar sta rezemat putin pe snorkel.

Link spre comentariu

problema ramine insa la nivelul puntilor.

eu am patit-o la TAT anul asta, o creanga (probabil) mi-a smuls aerisitorul din punte fara sa imi dau seama.

drept urmare a intrat apa, uleiul s-a facut muci, iar eu m-am prins cind a inceput sa scoata diferentialul un huruit.

prea tirziu insa, am scos uleiul care era plin de apa plus niste bucatele metalice.

inca nu am demontat grupul dar banuiesc ca un rulment e distrus, daca nu si mai rau.

in concluzie, atentie la ce se intimpla sub masina.

Link spre comentariu

O zi grea, dar incununata de succes : l-am biruit pe 9.5 XP WARN !...

Ce s-a intamplat de fapt : l-am luat, l-am pus, nu l-am folosit aproape un an, intre timp a supt apa ca buretele, desi e un troliu facut sa fie abuzat...

http://uk.youtube.com/watch?v=lIPan-rEQ ... re=related

A urmat Fundata, unde am troliat la greu, ca organizator, a urmat Bucovina unde m-am troliat cat altii intr-o viata; troliul si-a facut datoria cu prisosinta, dar ulterior a sucombat...

Concluzia : o scula nefolosita e o scula obosita !

Micutul lucra in 2 carbuni din 4, dar fiind un troliu de forta / competitie dadea senzatia ca merge OK, ulterior si acestia au cedat nervos...posibil ca la utilizare intensa non stop, apa din interior sa se evapore si sa nu apara problema griparii...

Pana la urma, dupa o lupta de 7 ore, dupa ce a fost demontat complet, curatat, gresat, inlocuite piesele cocosate, remontat, acum merge mai bine ca niciodata... :grin:

Link spre comentariu

e o problema des intalnita la XP. Daca te uiti pe montant , are 2 fante de drenare a apei , una spre jos (care nu stiu din ce motiv e astupata cu un dop de silicon) si una la 90 grade ......... libera sa dreneze dar ............ wrong position. Concluzia ar fi ca XP e livrat pt montaj la 90 grade fata de pozitia de montaj in bara ARB. Trebuia sa verifici asta inainte de montajul troliului si sa destupi gaura buna. Te-ai fi scutit de munca si cheltuiala!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Multumesc de sfat, Don Luigi; ce inseamna un om cu experienta, cum stie el care e gaura potrivita !... :grin: :rsp :old

Troliul l-am montat impreuna si sub coordonarea lui Angus, dar se pare ca nici el nu stia de aceasta problema a 9.5 XP-ului... :roll:

Asta e, omu cat traieste invata !... :grin: :h5 :cl

Link spre comentariu

Vizitator fender

Solutia este sa-l etansezi peste tot cu silicon rezistent la temperatura si sa-i pui breather pe care-l duci cat de sus te intereseaza. Iar pe breather, cat mai aproape de troliu daca nu chiar direct pe troliu, se pune un filtru cu silica gel. Ruginirea in interior nu e numai de la patrunderea apei ci si de la umezeala din aer. Intr-adevar, e treaba cunoscuta dar nu numai la XP sau numai la Warn.

O data la cateva luni sufli in breather sa vezi daca si-a pierdut etansarea dupa care schimbi granulele din filtru.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Proiectul Continua :

-5 botosi Simex Jungle Trekker 2, 33x10.5x16, real size 33.5x11.5x16, adica 280/80/16, adica diametrul 857 mm

-valve ascunse Scorpion Racing

-new ARB snatch block; primul din Romania, care a fost adus pentru mine l-am dat cadou la tombola intalnirii de primavara a CLUB 4X4...

-intr-o clipa de nebunie/ratacire am luat si "scari de noroi, gropi, nisip etc."-WAFFLE BOARDS ... :grin:

Link spre comentariu

:y... :grin:... :ca

"WAFFLE BOARDS

SUPER STRONG Composite construction mud & sand ladders. Light enough to carry one handed - strong enough to bridge a ditch.

4 sizes to choose from:

1220 x 350 x 38mm

1220 x 350 x 50mm

1490 x 350 x 38mm

1460 x 360 x 50mm"...

Zice "EI"... :grin: :sm

Link spre comentariu

sunt gumele cu cea mai buna stabilitate laterala

am mers cu modelul asta un an jumate si dupa ce am trecut pe extrem a trebuit sa imi schimb stilul de pilotaj :grin: unde le pui acolo stau (bine acuma sa nu exagerezi cu lateralele :grin: )

Link spre comentariu

:y... :grin:... :ca

"WAFFLE BOARDS

SUPER STRONG Composite construction mud & sand ladders. Light enough to carry one handed - strong enough to bridge a ditch.

4 sizes to choose from:

1220 x 350 x 38mm

1220 x 350 x 50mm

1490 x 350 x 38mm

1460 x 360 x 50mm"...

Zice "EI"... :grin: :sm

Astea ma intereseaza si pe mine, de unde le-ai luat si cat au fost? Multumesc

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

sunt gumele cu cea mai buna stabilitate laterala

am mers cu modelul asta un an jumate si dupa ce am trecut pe extrem a trebuit sa imi schimb stilul de pilotaj :grin: unde le pui acolo stau (bine acuma sa nu exagerezi cu lateralele :grin: )

_________________________________________________________________________________

Multumesc Mult; vorbele tale imi gadila urechile/ochii in mod placut; este exact ceea ce doream !... :grin: :h5 :cl

Link spre comentariu

"WAFFLE BOARDS

Astea ma intereseaza si pe mine, de unde le-ai luat si cat au fost? Multumesc

------------------------------------------------------------------------------------------

1.Toate accesoriile le iau de la Angus / Grinch... :grin: :h5 :rsp :tk

2.Piesele de schimb le iau de la Land Atelier...

3.WAFFLE BOARDS la pravalia lui Angus / Grinch undeva in jur de 175 de iepuroi am inteles...

Link spre comentariu

Poze si impresii despre SIMEX :

-putin mai inalte

-ceva mai late

-mult mai stabile

-ceva mai zgomotoase

-incomparabile la tractiune/aderenta

-look agresiv/razboinic

Abia astept sa vad cum se comporta in off road real... :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Aici un nou filmulet cu Troianul la Agnita; urmeaza Niros, Nike, Gabitu, celebrul Koala si Dragos-dream_car... :grin: :h5 :cl

Editat de Astral
Link spre comentariu

Si acum, doamnelor, domnisoarelor si domnilor :

-evolutia echipei de autobuze ( Mugur si Koala ) pe prima proba speciala de la Agnita... :grin: :ypu :h5 :cl

Multumim pentru filmulete Dragos si Baietilor de la Agnita... :grin: :rsp :h5 :tk

[youtube:z8jnnohe]http://uk.youtube.com/watch?v=Og9MTMPSv8Q[/youtube:z8jnnohe]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare