Mugur Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Din nou treburi serioase, a venit roll cage-ul de la Safety Device... :roll: :grin: Se pare ca lucrurile sunt mai complicate decat par, montajul nu este chiar o joaca de copil, pe langa / basca un mic defect de fabricatie, respectiv urechile de la ultima arcada trebuie taiate si resudate la 180 de grade. Montajul nu este pentru cei slabi de inima, trebuie demontat totul, renuntat la o gramada de ornamente si chestii, taiat din bord, scos / renuntat la aerisiri, relocat ??? parasolare, taiat din torpedo, taiat din usa de la panoul de sigurante, gasirea unor solutii ingenioase pentru o gramada de modificari etc., etc... :grin: Maine continuam !... :grin: :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Munca de chinez batran. Spor la treaba in continuare. Ca e grea lucrarea asta. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Munca de chinez batran. Spor la treaba in continuare. Ca e grea lucrarea asta. :h5 Sa-i dorim sa nu aiba parte de testarea roll cage-lui ! 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Munca de chinez batran. Spor la treaba in continuare. Ca e grea lucrarea asta. :h5 _______________________________________________________ Multumim, Partenere !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur pitonul :h5 Sa-i dorim sa nu aiba parte de testarea roll cage-lui ! ************************************************* Pitonule, nici eu nu-mi doresc; roll cage-ul este ceva care face bine la confortul psihic pe de o parte, iar pe de alta este parte, este un accesoriu sine qua non al viziunii mele asupra acestui proiect de masina... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Concluziile mele: 1. tot respectul, am salvat toate pozele cu Troianul, le-am pus la screen-saver impreuna cu ale lui Miron cu Toyota. Felicitari! Sa ai spor in continuare ! 2.de ce nu se spune nimic, pe site-ul unde ti-au postat masina, ca esti din Romania? 3.mi-a placut mult cat de ordonate erau trusele de scule...asa masina, numai cu multa rabdare si disciplina se face! 4.o adevarata lectie de tehnica, tuning off-road! 5.pacat de topicul cu masina aia M Kaiser:il rog pe Max sau cine se ocupa, sa stearga toata cearta aia, pt ca din pacate, din 8 pagini, max 1 pagina merita lasata; nu de alta, dar e pierdere de timp sa tot citesti 8 pagini asteptand sa afli ceva interesant(si cred ca ar fi destule pt o masina ca aia!!!). Ideea e ca un topic ca Troianul il citesti cu sufletul la gura si astepti, mai rau ca unele doamne episodul urmator din telenovele, sa apara noi detalii constructive, tehnice si....poze in actiune! FELICITARI !!! :1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Sa dea Domnul sa fi dat banii degeaba pe fiarele acelea ! Sa nu-ti trebuiasca niciodata ! PS : Acu'-mi explic eu lipsa ta, din ultimele zile :hi ... spor la treaba ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Mortala lucrarea! Felicitari! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Intradevar impresionanta munca (tot respectul).Dumineca am probat pe propie piele cum e sa te dai peste cap cu Discovery-ul ,din fericire nu au fost pagube mari (oglinzi ,parbriz, stilpi, cupeu, capota, semnalizari,aripi),insa in momentele de tamburare chiar m-am gindit ce bine ar prinde o protectie. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Neste oameni...are neste masini...Bravo! Rugaminte: nenea Mugur, poti sa faci o poza de aproape la sistemul de prindere, la imbinari? Exista si la noi ceva asemanator? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Felicitari Mugur ! Ceea ce faci tu se cheama pasiune cu P ! Intru ca de obicei in fiecare seara pe forum si dau click pe "vizualizare mesaje noi". Si ce surpriza placuta sa descopar acest topic !Stau de 2 ore si nu ma satur citind , privind poze , deschizand toate linkurile cu filmulete sau site-uri de profil.Tot respectul pentru munca depusa ! Conduc de 5 ani pick-up-uri si am crezut ca stiu multe despre 4X4 dar acum i-mi dau seama ce ignorant sunt ! Ma uit ca bou la poarta noua si ma intreb ce-o fi wading kit sau alte denumiri de specialitate , ca mi-e si rusine sa intreb ce-s alea sa nu rada lumea de mine! :grin: Cui nu i-ar place o masinuta ca a ta? Dar cati oare si-o permit? Succes cu proiectul tau ! http://www.freesmileys.org/smileys/whacky111.gif 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Multumim tuturor pentru aprecieri !... :grin: :h5 :cl ________________________________________________________ Proiectul a continuat cu o noua zi de munca care a inceput la 9 dimineata si s-a terminat la 12 noaptea... Dupa ce cu o zi inainte toata masina a fost demontata, pentru a face loc roll cage-ului care este foarte greu de introdus in masina, aproape la limita as putea spune..., azi a urmat fixarea in pozitia finala... Am reparat defectul de fabricatie, schimbind planul; nu am mai taiat urechile, sa le resudam, ci am taiat teava, intorcand talpile in pozitia corecta... Am dat gauri, am fixat roll cage-ul in pozitia finala pe podeaua masinii si am inceput sa remontam toate elementele de interior din partea spate a masinii... Maine continuam cu partea fata si restul... Pun cateva poze... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur fara cuvinte....foarte frumos....parca vine de acolo....de altfel acuma dupa ce l-ai montat parca arata aiurea masina fara el.... Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Astazi am finalizat montarea rollcage-ului interior de la Safety Devices, dupa o munca sustinuta de 3 zile. Urmeaza mici cosmetizari la bord, relocarea si taierea consolei de plafon, relocarea parasolarelor si modificarea sistemului de prindere + tot felul de solutii cosmetice / functionale ingenioase... :grin: Poze de azi 21.11.2008... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur foarte misto lucrarea.parerea mea este sa renunti la bancheta din spate ....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur mugur, salutari din dobrogea. cum ar fi zis ursu' pe vremuri, belea covorul. :grin: offtopic: e misto safetydevices, da' nu ne-ajuti si pe noi la umanitara? priti pliiz... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur foarte misto lucrarea.parerea mea este sa renunti la bancheta din spate ....... ***************************************************** Ursule, sincer, ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta optiune... :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur covorul ala face toti banii, asta e clar husele alea de unde se pot cumpara? ne divulgi si noua filonul? merci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur mugur, salutari din dobrogea. cum ar fi zis ursu' pe vremuri, belea covorul. :grin: offtopic: e misto safetydevices, da' nu ne-ajuti si pe noi la umanitara? priti pliiz... ******************************************************* Saptamana viitoare vom face publica pe forum logistica Actiunii Umanitare de Craciun; imi cer scuze fata de toata lumea pentru intarziere... S-auzim numai de bine... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur covorul ala face toti banii, asta e clar husele alea de unde se pot cumpara? ne divulgi si noua filonul? merci ******************************************** Husele le-am cumparat acum 3 ani de la Angus; sunt huse HD, waterproof - te poti sui ca porcu' de murdar in masina, fara probleme... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur cunoastem, am mai uzat un set ... dar nu stiu de unde dracu sa mai iau merci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Azi au ajuns jucarii noi... :ypu A urmat inca o zi lunga de munca in care : -am montat o piesa de exceptie, "60th Anniversary Car Badge" - editie limitata, 500 de exemplare, am exemplarul 453 -au fost cosmetizate problemele aparute odata cu montarea roll cage-ului, respectiv plafoniera, lumina de plafon, bordul, torpedoul, usa de la panoul de sigurante etc. -am montat volanul Momo Drifting pe butucul adaptor Simoni -am montat bariera de bagaje Trip Net Storage -am curatat vacumurile de aer de la motor - old school Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur mugur foarte frumos a iesit , mai ales cosmetizarile pe care le a primit bordu dupa ce a fost 'cioplit' felicitari! imi poti zice si mie cat te a costat volanul momo si flansa , as vrea si eu sa le schimb mai incolo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur Mugur, esti "Academia LAND ROVER". Nu stiu ce sa spun mai mult... :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Proiect Troian-Mugur mugur foarte frumos a iesit , mai ales cosmetizarile pe care le a primit bordu dupa ce a fost 'cioplit' felicitari! imi poti zice si mie cat te a costat volanul momo si flansa , as vrea si eu sa le schimb mai incolo :h5 __________________________________________________________________________ Multumesc de aprecieri, a fost ceva de munca, mult suflet si ingeniozitate... :roll: :grin: Volanul in jur de 170 euro, butucul in jur de 50 de euro; butucul greu de gasit pentru Land Rover, nu exista la Momo, Sparco sau OMP, cu mare greutate am gasit la Simoni - mai departe au urmat ca de obicei problemele : -claxonul volanului era mai mic in diametru decat diametrul interior al volanului, dupa ce am scotocit prin tot netu, am descoperit ca exista un inel adaptor pentru claxon, dar nu se comercializeaza decat impreuna cu butucul Momo -ulterior am reusit sa fac rost de inelul adaptor pentru claxonul Momo, dar acesta nu era compatibil cu butucul Simoni -solutia a fost marirea diametrului interior al butucului cu 1 mm, sfanta pila si-a spus cuvantul si brusc totul a devenit compatibil - arta si precizie... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate