Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Canalele folosite in excursiile off-road

Ninja

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Pot sa va rog sa-i explicati si novicelui de fata cam care sunt canalele folosite in excursiile off-road?

Am vazut ca pe sosea cei mai multi posesori de statii CB folosesc canalul 22, pe care se aud invariabil mesaje de genul "un coleg care vine de la Rm. Valcea sa-mi spuna si mie daca sunt controale", lucru haios pana la un moment dat dar plictisitor dupa aceea:)

Cineva imi spunea ca off-roader-ii folosesc canalul 16? Am fost sambata-duminica in zona Brezoi-Petrosani, am tot scanat frecventele dar..liniste. Doar in apropiere de Petrosani se juca un nene Mircea in FM pe canalul 22 si zicea ca emite de la Marea Adriatica (haaaaa hahahaha - probabil de acolo pana la Petrosani semnalul era purtat de musca tzetze)

Apoi, cand se emite in FM si cand se emite in AM? Din ceea ce am citit pana acum, in FM bataia e cam cat raza vizuala in camp deschis, in timp ce in AM se ajunge la 25-30 km?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Canalele folosite in excursiile off-road

Si noi am fost in zona si am tot schimbat canalele....izual 16 apoi schimbat pe 19 si 1 din cauza interferentelor. :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Canalul 16 este folosit de obicei in ture cand toti participantii selecteaza acest canal pentru a putea comunica. Sansele ca din intamplare sa mai fie doua echipe pe langa tine sunt mici.... De aceea nu ai auzit nimic...

Canalul 22, pe cat de plicticos este, pe atat de util. In cele mai multe cazuri functioneaza mai bine decat antiradarul, in sensul ca esti pus in tema despre existenta unui radar cu 50 km inainte, inclusiv sensul de mers pe care este instalat si culoarea masinii de radar...

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Pai intre Brezoi si Petrosani ce sa prinzi? Cu mici exceptii semnificative zona e pustie. Sus pe creste in schimb prinzi chiar prea multe, intre Ranca si Valea Galbena prindeam romane intregi zise de bulgari pe canalul 16, numai cu Bullbar nu ma intelegeam :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Pai intre Brezoi si Petrosani ce sa prinzi? Cu mici exceptii semnificative zona e pustie. Sus pe creste in schimb prinzi chiar prea multe, intre Ranca si Valea Galbena prindeam romane intregi zise de bulgari pe canalul 16, numai cu Bullbar nu ma intelegeam :)

Nimeni nu se intelege cu mine! :grin:

Link spre comentariu

Nimeni nu se intelege cu mine! :grin:

Nu mai plange ca o sa cresti tu mare si o sa te vada lumea :uameni altfel!!!

Batistuta ai? slp

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Si eu am fost in weekendul asta in zona Brezoi, era o propagare de nedescris, se auzeau nemti, italieni si bulgari la jumatate de scala. Pe canalul 19 se mai auzeau sporadic colegii din trupa "strategica" pe care i-am si intalnit la un moment-dat pe traseu (salutam inca odata). Noi am folosit PMR-uri, se descurca foarte bine jucarelele astea, incepe sa ma tenteze ideea de a cauta o statie PMR mobila cu ceva mai multa putere.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare