SilenceDJ Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 asa cum zice si titlul , am cum sa fac un astfel de portbagaj? precizez ca as vrea sa fie cat plafonul nu doar pana la trapa. Din cate mi-am dat seama ar trebui si chestiile alea 2 care se intind pe tot hardtopul (nu stiu cum le zice) care eu nu le am , deci singura modalitate ar fii un portbagaj care ar venii prins de barele alea 2 si eventual prelungit pana aproape de parbriz? Cat m-ar costa un astfel de portbagaj? Si daca tot sunt aici intreb si de locul ideal pentru montarea unei antene sirio 5000 , locul ideal avand in vedere ca am barile originale si nici un fel de bullbar. :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Chiar nu se pricepe nimeni sa faca asa ceva? sau macar un pont pentru antena? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Eu m-am apucat de unul vezi ca am deschis un post.Tu te-ai lasat pagubas? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Man......la Bucuresti sigur exista......eu am primit unul copie ARB pt nissan cu prinderi speciale (pt ca-i hardtop) pe sine in fata si pe aripa spate ,linga lampa stop,in spate,din pacate tu esti la Cj si avem nevoie de masina pt diverse chestii gen masuratori,probe,etc la Bucuresti.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop @RZV nu ai o poza cumva sa vad cum a iesit lucrarea? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Pai cred ca la topicul cu zina... am gasit ceva,pun si aici... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Maine am sa masor si iti dau toate datele sa le compari , cat vrei pe el si cam la ce greutate rezista? Sa ai in vedere ca e si criza si nu avem nici guvern .....motive sa scazi din pret gasesc cate vrei :D Acum serios , pentru un om amarat un pret decent :hi Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop nu merge la tine, la freelander. ca sa pui portbagaj iti trebuie acele bare de la LR. si portbagajul se prinde de ele. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop cam la ce greutate rezista? :hi :hi Fa-ti o parere: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Arata foarte bine Patrolator , insa eu nu am cum sa il prind ala de freelander findca eu nu am bordura aia care ai intarit-o tu. Chiar ieri cand ma plimbam am vazut un patrol alb model ca si al tau cu un astfel de portbagaj insa alea 2 bari din spate erau mult prea subtiri :P La varianta aia m-am gandit si eu , sa iau barile alea de LR si pe ele sa adaptez un portbagaj . Are cineva de vanzare barile alea ca eu nu am gasit in cluj si pe net au fost cam scumpe ca sa mi le pot permite , deh...criza Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop :hi OK. Atunci ai putea prinde picioarele cu piulite nituite in acoperis, deasupra stilpului A si B. Acolo structura caroseriei este extrem de rezistenta. Atentie mare daca ai Airbag in plafon, sa nu-l gauresti. In cazul unei astfel de prinderi, ai avantajul ca merge repede, curat, e foarte solid si nu trebuie demontat nimic din interior. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Sau poti sa faci o piesa frumos profilata , cu o ureche de cuplare cu una sau doua gauri , mai bine cu o fanta , care sa fie nituita , cum a scris Patrolator, si care sa ramina pe masina atunci cind se demonteaza porbagajul. Daca e confectionata ingrijit, -taiata curat , sudurile pe spate , grosimi suficiente , - poate arata de calitate . Ar fi indicat ca piesele fixe, solidare cu caroseria , sa aiba la cuplarea cu un accesoriu rigid facuta prin o inbinare semirigida - un mic flexibloc, sau doua saibe de cauciuc cu umar - care sa previna formarea unui eventual joc la imbinarea nituita . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Nu poti sa te prinzi de clemele de pe acoperis? Ai doua in fata pe cupola si alte 2 deasupra stopurilor si iese ceva asemanator cu al lui Patrolator.. Ca rezistenta nu-ti fa griji ca tine destul de bine. Uite cateva poze, cea in 2 usi e a mea si cealalta e a lui drchis. Nu te uita la model, ca noi ne-am facut portbagaje foarte urate dar utile si tu il vrei oricum peste trape. Deci, ori iti faci niste talpi cum a facut drchis direct pe masina (ai si suruburile originale sub cleme), ori iti iei din anglia niste bare din astea si cu portbagajul peste. Cost pt noi a fost 1 mil. Antena mea e cu magnet si o tin pe capota cand ies la padure, in rest sus pe singura tabla de pe acoperis.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Scuze man ,acum am vazut ca ma rugai app de pret si detalii.... Pai si la mine ca si la Patrolator tine rezerva plus pe mine sa o asez bine si un vecin care ma ajuta cu proiectoarele :grin: .......deci tine....undeva spre 250 kg fara probleme.....este teava de gaze de 1" si 3/4" Materiale,sablat,vopsit electro,si manopera te duce pe la 10-12 mil......nu le fac eu,un prieten kamikaze..... :ha: :ha: Nu pot sa-ti fac pe dim tale,crede-ma ca nu i-ti facem .......daca gasesti pe cineva din Buc cu un freelander si vine de 2 ori la probe este rezolvata....altfel nu ca risti sa platesti ceva ce nu poti folosi si nu in vina noastra..... Aaa si daca nu ai streasina singur varianta este cu gaurirea plafon......are Miron Sorin la mitsu,ca nici ala nu are streasina... :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop Nu are streasina si nici plafonul nu trebuie gaurit. Are cleme sus pe plafon, se scot si dai de 2 suruburi. Se face portbagajul cu talpi in fata si asta e sist de prindere.. Ii dau insa un sfat.. sa-si faca paravant din ala cum e la Logan mcv ca face portbagajul un zgomot de zici ca decolez.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: roof rack for freelander hardtop hm.... spuneti voi ceva , insa eu m-am mai gandit la o figura , musai sa fac rost de barile alea a lui si am gasit in garaj de la fosta dacie portbagajul ala din patrat de teava (cred a stiti la ce ma refer) si ala sa il adaptez pe barile alea originale Ce nu imi place e ca e cam mic , si mie mi-ar trebui pana in fata langa parbriz sa acopere si trapa si mi se pare ca nu e destul de rezistent vrand ca in viitor sa imi iau un cort de portbagaj.... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate