le.sorin Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 :hi Va salut p toti ! Ma gandesc sa-mi iau un hilux 2500 cc, pentru bena, pentru ca-l pot folosi pe orice vreme, pentru fiabilitate si robustete. i-l folosesc mai mult pe sosea. Dar as vrea sa stiu parerea unui posesor de hilux : cheltuieli de intretinere, piese, tinuta de drum, un test drive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Rog detinatorii de hilux sa ma ajute Bun Venit in Comunitate Toyota este in general o masina fiabila ,costurile nu sant exagerate la piese Cati cai are ? Eu merg acum pe un 4runner care este cam acelasi lucru si i-mi doresc macar 50HP in plus ( are 86 acum) PS doua trei vorbe in sectiune prezentare membrii fac minuni, nu cerem CV dar nu ar fi rau sa stim ce pasiuni ai , cu ce te ocupi ,daca nu este secret ,etc. etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Rog detinatorii de hilux sa ma ajute Am avut 2 Hilux-uri (modelul din poza si modelul nou) si m-am inteles foarte bine cu ele. La o exploatare normala nu am avut cheltuieli prea mari. Fiabilitate excelenta. Singura chestie care m-a deranjat la modelul vechi - scutura destul de tare (asta e si motivul pentru care am schimbat). In rest o masina extraordinara (cu o bara, un troliu si o suspensie-am facut off road moderat fara probleme). Uitasem sa precizez ca la modelul cu dubla cabina nu prea iti incape nimic in bena (e destul de incomoda). TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Rog detinatorii de hilux sa ma ajute eu am ultimul model, vigo, 2.5 din 97 si sunt foarte incantat de masina am bagat-o si prin noroaie si ape, am fost si in concediu...se comporta ff bine pe orice fel de drum. nu e racheta la depasiri, da` nici nu te face de rusine. e cam rigida pe spate ( eu am dubla cabina si se mai plang pasagerii ca le innod carnatii) dar , pana la urma e o utilitara, nu maybach are putina electronica si asta pe mine ma incanta, pentru ca astfel nu prea are ce se strica la ea urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate